Kasienkaa214 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Sonia - malutka Suczka urodzona 1 października 2006 roku. Jej mama to biały pudelek min. ;) A tata najprawdopodbniej Sznaucer ;) MIeszanka wyszła śliczna :lol: Sonia - Inaczej Soniaczek/Sonieczek, Sońcia, Sonisława :lol: :lol: Reaguje też na ''Księżnicza'' ''O jejkuuuu jaka śliczna !! '' i ''Małpa'' :lol: Uwielbia spacery, jazde samochodem, ogólnie zwiedzanie świata :loveu: ;) Pomimo tego, że ma już 2 lata a w tym roku kończy 3 to jest jak szczeniaczek :lol: Cały czas by sie bawiła :lol: Ale gdy widzi kogoś obcego koło bramy lub na podwórku robi się bardzo poważna, pewna siebie, i wyszczekana :roll: :lol::lol: A mówiąc w skrócie - Kocham ją nad życie i nie wyobrażam mieć sobie innego malutkiego pieska !! :lol::loveu::loveu: a tu moje cuudo lataa :P i bawi sie z moim bratem:) zabawy ciąg dalszy :lol: :D :mrgreen: Quote
.Labradore. Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ojej!!! Jaka śliczna!!! Bardzo podobna do mojego Lulusia!! Może jakaś rodzinka? :razz: Mój też za sznaucerka uchodzi :evil_lol: Tyle, że Maksio z 2003 jest:-( Quote
.Labradore. Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 widze tam klatkę! czyżby gryzoń :razz: jeszcze mi powiedzcie że to chomik syryjski a sie chyba powiesze :crazyeye: Quote
Recommended Posts