Jump to content
Dogomania

[Katowice] Fuks ma wspanialy, wymarzony domek !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jenny19 napisał(a):
Ogłosiłam Fuksa na :

4łapy.pl
kupsprzedaj.pl
alegratka.pl
polskastrefa.eu
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
ojej.pl
bono-polska
psy.pl
animalia.pl
gumtree
petworld
rozgłos.net
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia

Jenny mam prośbe.... czy mozesz zmienić treść ogłoszeń Fuksa na tą, która zamieściłam wyżej? Będę bardzo wdzięczna. Na alegratce ogłoszenie juz jest.
Dziękuje :lol:

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jenny19 napisał(a):
Tam gdzie się dało edytować ogłoszenia zmieniłam numer telefonu, zarówno w ogłoszeniach Fuksa, jak i Oskara.

dziękuję w imieniu Tengusi

• 3 weeks later...
Posted

Biedaczysko.

Dobrze, ze trafił do Mosii, tam wiadomo, ze dostanie fachowa opiekę.
Na początku sądziłam, ze to bordozek z czarna maską.. :loveu:
Z tosą nie mam niestety zadnego doswiadczenia - bo myslałam jeszcze nad DT dla niego, ale obawiam sie ze bym nie podołała.. Moze z suka bardziej, dla psiaka trzeba naprawde silnej osobowości..

A jak wyglada sprawa utrzymania?
Bede robić bazarki na kaukazki od Biafry, mogłabym coś na naszego psiula wystawić..

Posted

Mnie jakos przestaje sie ta sytuacja podobać. Wpłacamy kase a nie ma żadnych informacji, zdjęć Fuksa..... Przeciez tym sposobem to on nigdy nie znajdzie domu..... Nie ma nawet rozliczenia wpłat, nie ma jak zrobic ogłoszeń. Znikła Tengusia.....:cool3:

Posted

Nicol tak jak slusznie zauwazyla Maciaszek mam problemy z ktorymi najpierw musze sie uporac a dopiero potem bede mogla dalej pomagac innym, bardzo cie prosze zadzwon do Mosii bo ja od dawna nie mialam od niej zadnych wiesci, ogloszenia byly przekierowane na nia wiec nie wiem czy ktos dzwoni czy nie

• 2 weeks later...
Posted

Postaram się zdobyc jakies informacje na temat psa i zaczynamy od poczatku ciotki! Myślę ze przez tak długi czas coś się juz pewnie zmieniło i chłopak nadaje się do adopcji...mam taka nadzieję

Posted

Mosii ależ on wypiękniał, normalnie szok :crazyeye::crazyeye::multi:

tak jak ustaliłyśmy, wymieniłam zdjęcia na allegro i na gratce, troche tez zmodyfikuje treść.

Mosii wykonała kawał dobrej roboty przy Fuksie :loveu::loveu::multi:, piesio nie jest juz wystraszonym, bojącym sie podniesionej ręki, jest stabilny, nadal nie przepada z obcymi, ale jak juz kogoś pozna to niechęć znika.
Zmienił sie nie do poznania. Jest idealnym materiałem na stróża. Nie dogaduje się z innymi psami, ale z suniami i owszem, tyle ze najlepiej o podobnych gabarytach i temparamencie.

No teraz to telefon będzie sie urywał, po takich zdjęciach.

Posted

Glutofia napisał(a):
Mozemy prosić jakieś informacje jak teraz zachowuje się pies? Nadal tak strasznie się boi i jak u niego z tolerancją w stosunku do pobratymców?

Glutofia dziękuję za chęć pomocy :multi::multi::multi:. Ja dzis pozmieniam ogłoszenia na allegro i gratce, postaram sie tez wrzucić Fuksa gdzie tylko sie da.

• 2 weeks later...