Nicol Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jenny19 napisał(a):Ogłosiłam Fuksa na : 4łapy.pl kupsprzedaj.pl alegratka.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska psy.pl animalia.pl gumtree petworld rozgłos.net interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia Jenny mam prośbe.... czy mozesz zmienić treść ogłoszeń Fuksa na tą, która zamieściłam wyżej? Będę bardzo wdzięczna. Na alegratce ogłoszenie juz jest. Dziękuje :lol: Quote
Nicol Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jenny19 napisał(a):Zmieniłam tekst w ogłoszeniach.;) Bardzo dziękuję :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dziewczyny jest prośba aby na ogłoszeniach FUKSa[SIZE=4] zmienić nr do Mosii ... Tengusia nie ma telefonu Quote
Jenny19 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tam gdzie się dało edytować ogłoszenia zmieniłam numer telefonu, zarówno w ogłoszeniach Fuksa, jak i Oskara. Quote
Alicja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jenny19 napisał(a):Tam gdzie się dało edytować ogłoszenia zmieniłam numer telefonu, zarówno w ogłoszeniach Fuksa, jak i Oskara. dziękuję w imieniu Tengusi Quote
AniaB Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Biedaczysko. Dobrze, ze trafił do Mosii, tam wiadomo, ze dostanie fachowa opiekę. Na początku sądziłam, ze to bordozek z czarna maską.. :loveu: Z tosą nie mam niestety zadnego doswiadczenia - bo myslałam jeszcze nad DT dla niego, ale obawiam sie ze bym nie podołała.. Moze z suka bardziej, dla psiaka trzeba naprawde silnej osobowości.. A jak wyglada sprawa utrzymania? Bede robić bazarki na kaukazki od Biafry, mogłabym coś na naszego psiula wystawić.. Quote
Nicol Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mnie jakos przestaje sie ta sytuacja podobać. Wpłacamy kase a nie ma żadnych informacji, zdjęć Fuksa..... Przeciez tym sposobem to on nigdy nie znajdzie domu..... Nie ma nawet rozliczenia wpłat, nie ma jak zrobic ogłoszeń. Znikła Tengusia.....:cool3: Quote
maciaszek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tengusia ma kłopoty osobiste, dlatego rzadko jest na dogo. Nicol, zadzwoń do mosii, dowiedz się co z Fuksem, zbierz świeże info, poproś o zdjęcia. Quote
Tengusia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Nicol tak jak slusznie zauwazyla Maciaszek mam problemy z ktorymi najpierw musze sie uporac a dopiero potem bede mogla dalej pomagac innym, bardzo cie prosze zadzwon do Mosii bo ja od dawna nie mialam od niej zadnych wiesci, ogloszenia byly przekierowane na nia wiec nie wiem czy ktos dzwoni czy nie Quote
Glutofia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Postaram się zdobyc jakies informacje na temat psa i zaczynamy od poczatku ciotki! Myślę ze przez tak długi czas coś się juz pewnie zmieniło i chłopak nadaje się do adopcji...mam taka nadzieję Quote
Glutofia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mozemy prosić jakieś informacje jak teraz zachowuje się pies? Nadal tak strasznie się boi i jak u niego z tolerancją w stosunku do pobratymców? Quote
Nicol Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mosii ależ on wypiękniał, normalnie szok :crazyeye::crazyeye::multi: tak jak ustaliłyśmy, wymieniłam zdjęcia na allegro i na gratce, troche tez zmodyfikuje treść. Mosii wykonała kawał dobrej roboty przy Fuksie :loveu::loveu::multi:, piesio nie jest juz wystraszonym, bojącym sie podniesionej ręki, jest stabilny, nadal nie przepada z obcymi, ale jak juz kogoś pozna to niechęć znika. Zmienił sie nie do poznania. Jest idealnym materiałem na stróża. Nie dogaduje się z innymi psami, ale z suniami i owszem, tyle ze najlepiej o podobnych gabarytach i temparamencie. No teraz to telefon będzie sie urywał, po takich zdjęciach. Quote
Nicol Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Glutofia napisał(a):Mozemy prosić jakieś informacje jak teraz zachowuje się pies? Nadal tak strasznie się boi i jak u niego z tolerancją w stosunku do pobratymców? Glutofia dziękuję za chęć pomocy :multi::multi::multi:. Ja dzis pozmieniam ogłoszenia na allegro i gratce, postaram sie tez wrzucić Fuksa gdzie tylko sie da. Quote
Glutofia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 zaraz skopiuję zdjęcia (chyba mogę?) i wrzucę na molosy edit: widzę ze juz są :) Quote
kuba123 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 niesamowita zmiana:crazyeye: Mosii jesteś wielka:loveu: Quote
Glutofia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Też jestem w szoku. Widac w jego oczach takie wesołe iskierki których wczesniej nie było Czy ktoś moze powiedziec gdzie chłopak ma juz ogłoszenia? Dodam jeszcze Quote
Tengusia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Glutofia napisał(a):Też jestem w szoku. Widac w jego oczach takie wesołe iskierki których wczesniej nie było Czy ktoś moze powiedziec gdzie chłopak ma juz ogłoszenia? Dodam jeszcze nie wiem czy wszystkie one sa aktualne ale mozna napisac do dziewczyn pw i zapytac jak cos http://www.dogomania.pl/forum/12540341-post155.html http://www.dogomania.pl/forum/12455784-post142.html Quote
maciaszek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nicol napisał(a): No teraz to telefon będzie sie urywał, po takich zdjęciach.Chyba się nie urywa... :shake:. Quote
Recommended Posts