Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial]ślicznoto pokaż sie tutaj może akurat ktoś takiego słodziaka szuka [/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Takie cudo teraz w okresie wakacyjnym ciezko o adopcje,:shake: Quote
Tengusia Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 a on nadal czeka, a telefon nadal milczy :( Quote
Jenny19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ogłosiłam Fuksa na : 4łapy.pl kupsprzedaj.pl alegratka.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska psy.pl animalia.pl gumtree petworld rozgłos.net interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia Quote
Tengusia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 od poczatku jak Fuks sie pojawil czyli od prawie dwoch miesiecy zadzwonil raz tylko jeden raz telefon w jego sprawie (no dwa ale drugi raz to pan zaadoptowal kaukaza bo szukal psa do pilnowania posesji) ... ja szczerze nie wiem co dalej z tym psem zrobic ... Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To naprawdę jest dziwne. Pies jest taki piękny.. I młody... I sprawdzony pod wieloma względami. Fakt, że nie nadaje się dla każdego i do każdych warunków, ale... Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no niestety czasami i pół roku i więcej trzeba czekać na tego właściwego człowieka :shake: też tego nie rozumiem, ale już wiele razy tak miałyśmy u missieek na przykład - piękne, młode, zdrowe, sterylizowane, szczepione i NIC :shock: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 malawaszka napisał(a):no niestety czasami i pół roku i więcej trzeba czekać na tego właściwego człowieka :shake: też tego nie rozumiem, ale już wiele razy tak miałyśmy u missieek na przykład - piękne, młode, zdrowe, sterylizowane, szczepione i NIC :shock: :shake::shake::shake: niestety, ludzie są wybredni, teraz większość chce małe, kanapowe pieski... w typie... yorka :angryy: Quote
ab-agnieszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No a do tego zaczely sie wakacje i ludziska zastanawiaja sie jak wypchnac psa z domu a nie wziasc do adopcji.:shake: Quote
HebaNova Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 na szczęście ciocie zaglądają na wątek, ogłaszają gdzie się da i rozpowiadają znajomym Fuksiku, fajnie mieć takie ciocie, nie? Quote
Tengusia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 kolejny dzien bez domu, bez telefonow, bez zainteresowania :placz: Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No a do tego zaczely sie wakacje i ludziska zastanawiaja sie jak wypchnac psa z domu a nie wziasc do adopcji.:shake: Właśnie :mad: szkoda im pieniędzy na hotel dla psa gdy wyjeżdżają :mad: Quote
Nicol Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tengusia napisał(a):kolejny dzien bez domu, bez telefonow, bez zainteresowania :placz: Tengusia tak sobie mysle, że trzeba totalnie zmieinć treść ogłoszenia Fuksa, bo te które teraz ma raczej odstraszaja potencjalnych chętnych. Ja wiem, że trzeb apisac szczerze, zeby potem nie było rozczarowania, ale moze dajmy szanse, żeby ktos pokochał Fuksa, a wócza sna pewno zechce z nim pracowac.... Ale zeby zmienić treść ogłoszeń potrzebne są wiadomości od Mosii co do zachowania Fuksa, jakie zrobił postępy, jaki jest jego stosunek do ludzi, do innych psów. Quote
Tengusia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Nicol']Tengusia tak sobie mysle, że trzeba totalnie zmieinć treść ogłoszenia Fuksa, bo te które teraz ma raczej odstraszaja potencjalnych chętnych. Ja wiem, że trzeb apisac szczerze, zeby potem nie było rozczarowania, ale moze dajmy szanse, żeby ktos pokochał Fuksa, a wócza sna pewno zechce z nim pracowac.... Ale zeby zmienić treść ogłoszeń potrzebne są wiadomości od Mosii co do zachowania Fuksa, jakie zrobił postępy, jaki jest jego stosunek do ludzi, do innych psów. jak najbardziej masz racje ;) Mosii mozemy prosic o charakterystyke Fuksa i okreslenie jakiego domku i czlowieka mu szukamy :cool3: przypominam ze hotelik mamy oplacony do 10 lipca :oops: Quote
Tengusia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 mosii napisał(a):dobra jutro zrobie nowe fotki i opis juz jest jutro :mad: Quote
Nicol Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czekamy i będa nowe ogłoszeina zaraz jak będą zdjęcia jakies i opisik Wczoraj poszło z tosiej skarpety 250,00zł na hotelik dla Fuksia. Quote
Tengusia Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 dzwonilam do Mosii ma problemy z netem, powiedziala ze postara sie jak najszybciej zalogowac i dac potrzebny opis ma takze zrobione dodatkowe zdjecia ;) czekamy wiec ... telefonow nadal zero niestety :( Quote
Nicol Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mam pewna osobe zainteresowaną Fuksem. Czekam z niecierpliwościa na nowe zdjecia i opis Mosii. Mosii czy Fuks dogadałby sie z innym psem czy sunią? Bo dom ma psa i sunie niestety. Quote
mosii Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 kochani mam na prawde ogromny problem z netem, nie mówiąc juz od dostepie do dogo, załatwiam kilka waznych psich spraw poza forum, jak cos pilnego to tel mam w podpisie, Fuks dogada sie z suka z psem nie. jak najszybciej wrzuce zdjecia( jak sie da) Quote
Nicol Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wystawialm Fuksowi nowe allegro. Oto tekst: Fuks to pies w typie tosa inu, ma około półtora roku. Trafił do schroniska przerażony, ale dzięki wielkiemu sercu wolontariuszy i miłośników psów dostał natychmiastową pomoc i trafił do hotelu, gdzie pod okiem szkoleniowca ma czekać na ten jedyny, wymarzony dom! Fuks jest otwarty i przyjacielski do znanych mu osób, do nieznajomych podchodzi z rezerwą i obawą. Dogaduje sie z suniami, z psami niestety nie. Szukamy dla niego domu z ogrodem, bez małych dzieci. Fuks w odpowiednich rękach będzie wspaniałym towarzyszem i obrońcą domu. Ważne jest aby jego przewodnikiem (właścicielem) była osoba z doświadczeniem, ktoś kto będzie chciał z nim pracować. By dom w którym zamieszka dał Fuksowi poczucie stabilizacji. Telefon w sprawie adopcji Fuksa: 662 243 881, proszę dzwonic po godzinie 16:00. Dajcie znac czy moze byc. Quote
Recommended Posts