Jump to content
Dogomania

[Katowice] Fuks ma wspanialy, wymarzony domek !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam Fuksa na :

4łapy.pl
kupsprzedaj.pl
alegratka.pl
polskastrefa.eu
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
ojej.pl
bono-polska
psy.pl
animalia.pl
gumtree
petworld
rozgłos.net
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia

Posted

od poczatku jak Fuks sie pojawil czyli od prawie dwoch miesiecy zadzwonil raz tylko jeden raz telefon w jego sprawie (no dwa ale drugi raz to pan zaadoptowal kaukaza bo szukal psa do pilnowania posesji) ... ja szczerze nie wiem co dalej z tym psem zrobic ...

Posted

no niestety czasami i pół roku i więcej trzeba czekać na tego właściwego człowieka :shake: też tego nie rozumiem, ale już wiele razy tak miałyśmy u missieek na przykład - piękne, młode, zdrowe, sterylizowane, szczepione i NIC :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
no niestety czasami i pół roku i więcej trzeba czekać na tego właściwego człowieka :shake: też tego nie rozumiem, ale już wiele razy tak miałyśmy u missieek na przykład - piękne, młode, zdrowe, sterylizowane, szczepione i NIC :shock:

:shake::shake::shake: niestety, ludzie są wybredni, teraz większość chce małe, kanapowe pieski... w typie... yorka :angryy:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No a do tego zaczely sie wakacje i ludziska zastanawiaja sie jak wypchnac psa z domu a nie wziasc do adopcji.:shake:

Właśnie :mad: szkoda im pieniędzy na hotel dla psa gdy wyjeżdżają :mad:

Posted

Tengusia napisał(a):
kolejny dzien bez domu, bez telefonow, bez zainteresowania :placz:

Tengusia tak sobie mysle, że trzeba totalnie zmieinć treść ogłoszenia Fuksa, bo te które teraz ma raczej odstraszaja potencjalnych chętnych. Ja wiem, że trzeb apisac szczerze, zeby potem nie było rozczarowania, ale moze dajmy szanse, żeby ktos pokochał Fuksa, a wócza sna pewno zechce z nim pracowac....

Ale zeby zmienić treść ogłoszeń potrzebne są wiadomości od Mosii co do zachowania Fuksa, jakie zrobił postępy, jaki jest jego stosunek do ludzi, do innych psów.

Posted

[quote name='Nicol']Tengusia tak sobie mysle, że trzeba totalnie zmieinć treść ogłoszenia Fuksa, bo te które teraz ma raczej odstraszaja potencjalnych chętnych. Ja wiem, że trzeb apisac szczerze, zeby potem nie było rozczarowania, ale moze dajmy szanse, żeby ktos pokochał Fuksa, a wócza sna pewno zechce z nim pracowac....

Ale zeby zmienić treść ogłoszeń potrzebne są wiadomości od Mosii co do zachowania Fuksa, jakie zrobił postępy, jaki jest jego stosunek do ludzi, do innych psów.

jak najbardziej masz racje ;)

Mosii mozemy prosic o charakterystyke Fuksa i okreslenie jakiego domku i czlowieka mu szukamy :cool3:

przypominam ze hotelik mamy oplacony do 10 lipca :oops:

Posted

Czekamy i będa nowe ogłoszeina zaraz jak będą zdjęcia jakies i opisik
Wczoraj poszło z tosiej skarpety 250,00zł na hotelik dla Fuksia.

Posted

dzwonilam do Mosii ma problemy z netem, powiedziala ze postara sie jak najszybciej zalogowac i dac potrzebny opis ma takze zrobione dodatkowe zdjecia ;) czekamy wiec ...

telefonow nadal zero niestety :(

Posted

Mam pewna osobe zainteresowaną Fuksem. Czekam z niecierpliwościa na nowe zdjecia i opis Mosii.
Mosii czy Fuks dogadałby sie z innym psem czy sunią? Bo dom ma psa i sunie niestety.

Posted

kochani mam na prawde ogromny problem z netem, nie mówiąc juz od dostepie do dogo, załatwiam kilka waznych psich spraw poza forum,
jak cos pilnego to tel mam w podpisie,
Fuks dogada sie z suka z psem nie.
jak najszybciej wrzuce zdjecia( jak sie da)

Posted

Wystawialm Fuksowi nowe allegro.

Oto tekst:
Fuks to pies w typie tosa inu, ma około półtora roku.

Trafił do schroniska przerażony, ale dzięki wielkiemu sercu wolontariuszy i miłośników psów dostał natychmiastową pomoc i trafił do hotelu, gdzie pod okiem szkoleniowca ma czekać na ten jedyny, wymarzony dom!
Fuks jest otwarty i przyjacielski do znanych mu osób, do nieznajomych podchodzi z rezerwą i obawą. Dogaduje sie z suniami, z psami niestety nie.
Szukamy dla niego domu z ogrodem, bez małych dzieci. Fuks w odpowiednich rękach będzie wspaniałym towarzyszem i obrońcą domu. Ważne jest aby jego przewodnikiem (właścicielem) była osoba z doświadczeniem, ktoś kto będzie chciał z nim pracować. By dom w którym zamieszka dał Fuksowi poczucie stabilizacji.

Telefon w sprawie adopcji Fuksa: 662 243 881, proszę dzwonic po godzinie 16:00.

Dajcie znac czy moze byc.