Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
to tylko nr konta poproszę, a zdjęcia-niewidki to chyba nikt nie widzi :crazyeye:

Wysłałam do Gosi,ale zapomniałam jej powiedzieć:splat:

Posted

Wcale nie wygląda na wystraszonego :bigok: Strasznie się cieszę, że już nie siedzi w schronisku :Cool!: Jesteście wspaniali, że tak szybko udało się w takie świetne miejsce piesa przenieść :calus:

Posted

Warunki super i Verter w końcu wybiegany i szczęśliwy ale trzeba mu szukać domku bo inne Bidy już czekają na jego miejsce. Prosze, jemu potrzeba teraz ogłoszeń i prawdziwego jedynego Pancia:)

Posted

:loveu:

marysiu, dziękuję :loveu:

Do brakuje tylko 20zł stałych deklaracji :loveu:

Zaraz napiszę wszystko co i jak, jakie wpłaty wpłynęły :)

No iw wystawiam Verterkowi allegro!

megii1, czyli do dzieci stosunek ok? wesoły, pogodny psiak?

Posted

Lara , kasiorka poszła :lol: jutro będzie juz u Ciebie :loveu: a Verterek cuuuudo piesek. Ja ciągle jestem pod wrażeniem jak te psiórki się zmieniają gdy tylko opuszczą mury schroniska. To taki 8 cud natury :p:p:p

Posted

Puszkowi też zrobię indywidualne fotki tylko podeślij mi adres mailowy bo nie potrafię ich wstawiać:(
A jeżeli chodzi o Verterka to mega pogodny, wesoły psiak, lubi dzieci co testowaliśmy na widocznych zdjęciach na moim synku ale ze względu na swoje rozmiary, energie i chęć witania się poprzez skakanie "na klatę" polecałabym go dla dzieci powyżej 5 - tego roku życia - mój synek ma 2,5 ale jest spory i od małego wychowywany z psami także nic go nie przeraża:) Myślę też że Verterek byłby super stróżem (oczywiście domu z ogrodem) bo jest bardzo czujny:)

Posted

megii1 napisał(a):
Puszkowi też zrobię indywidualne fotki tylko podeślij mi adres mailowy bo nie potrafię ich wstawiać:(
A jeżeli chodzi o Verterka to mega pogodny, wesoły psiak, lubi dzieci co testowaliśmy na widocznych zdjęciach na moim synku ale ze względu na swoje rozmiary, energie i chęć witania się poprzez skakanie "na klatę" polecałabym go dla dzieci powyżej 5 - tego roku życia - mój synek ma 2,5 ale jest spory i od małego wychowywany z psami także nic go nie przeraża:) Myślę też że Verterek byłby super stróżem (oczywiście domu z ogrodem) bo jest bardzo czujny:)

Dzięki :loveu: zaraz wystawiam allegro ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A ja przy okazji zobaczyłam mojego Puszka na zdjęciach:loveu:

to Ty przywizłaś Puszka?? czemu dopiero teraz mówisz ??? zdjęć mu trochę porobię:p