megii1 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dzisiaj w odwiedzinach u Bingo była Leyla - takze możecie jej przypominać o fotkach, które robiła. Byłyśmy razem na spacerku z Bingo. Psiaczek robi postępy - przestaje już szczekać przez siatkę, a z radości skacze na klatę:) I wiadomośc z ostatniej chwili - Bingo zabrał własnie kośc Miszki, który jest jego sąsiadem przez ścianę ( Misza był akurat na zewnątrz) i uciekł z nią na wybieg - trwa akcja łapania Bingo:) w celu powiedzenia mu już w dniu dzisiejszym dobranoc - wulkan energii z niego:) Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='megii1']Dzisiaj w odwiedzinach u Bingo była Leyla - takze możecie jej przypominać o fotkach, które robiła. Byłyśmy razem na spacerku z Bingo. Psiaczek robi postępy - przestaje już szczekać przez siatkę, a z radości skacze na klatę:) I wiadomośc z ostatniej chwili - Bingo zabrał własnie kośc Miszki, który jest jego sąsiadem przez ścianę ( Misza był akurat na zewnątrz) i uciekł z nią na wybieg - trwa akcja łapania Bingo:) w celu powiedzenia mu już w dniu dzisiejszym dobranoc - wulkan energii z niego:) Sprytna bestia, ale Verter-Bingo Miszka to przyjaciel, przyjacielowi sie kości nie zabiera :nono::nono: Quote
Leyla Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wybaczcie mi dziś...nie dałam rady czasowo. Jutro Lu Gosiak wstawi. Ale powiem Wam ,że Verterowi zrobić zdjęcie to cud... On biega jak szalony,cieszy sie każdą minutą życia i zakochał się w korze, suczce Megii:crazyeye: łazi za nią wszędzie ,wącha to co ona, robi dokładnie to samo co ona:cool3: Kupiłam mu dzisiaj preparat od robali i od kleszczy. Jest piękny i zadbany, ząbki jak perełki, sierść lśni...cudo. Quote
MartynaP Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 __Lara napisał(a): i jakbyś mogła regularnie wpisywać wpłaty ;) jasne ze moge tylko prosze o cierpliwosc bo cos mi ostatnio internet szwankuje i nie zawsze moge wejsc aby przeczytac kto co i wogole ;) Quote
Jasza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dzisiaj wpłacam pieniądze dla Vertera.. I przesyłam uściski dla przystojniaka! Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dołożę 5 zł do stałych deklaracji na Verterka - na więcej niestety mnie nie stać :oops: Proszę o dane do wpłaty. Quote
zuzia63 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Leyla, czekamy na foty naszego kawalera!:lmaa: nie migaj się! Quote
majka50 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lara zgłaszam się na wątku..Pisałam do Ciebie na pw. ale nie odpisałaś. Otrzymałaś wiadomośc??????? Deklarowałam 10 złotych miesięcznie na Vertera. Mogę tylko tyle:oops: Ale nie wiem czy chcesz moja deklarację?????? jeżeli tak to przeslij proszę konto na pw.;) Quote
MartynaP Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 czyli dopisuje do stalych wpłat MyrkurDagur 5 zł. majka50 10 zł. dziekujemy :loveu: Quote
Marinka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Od lipca deklaruję wstępnie 5 zł stałych wpłat dla dzielnego Vertera (przepraszam, że tylko tyle :oops:, wolę zaskoczyć pozytywnie niż negatywnie), jeśli sytuacja się zmieni wpłaty będą wyższe. Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Chwilę mnie tu nie było i po powrocie zastałam Verterka w świetnym miejscu. Niestety u mnie nie widać zdjęć ale domyślam się, że to cudo wygląda prześlicznie :loveu: Bardzo się cieszę, że piesek okazał się dużo milszy i łagodniejszy w realu niż za kratami schroniskowego boksu :-) Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 holender fot nie widac, bo mi dostep zablokowali za przekroczenie transferu, musze cos pokombinowac:eviltong::eviltong: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Stałe deklaracje: agata51 10zł Leyla 50zł supergoga 20zł Negri_2008 10zł bico 10zł coronaaj 60zł mysza_1 30zł zuzia63 50zł Isiak 10zł MyrkurDagur 5zł majka50 10zł Marinka 5zł -------------- 270zł :loveu: jednorazowo: Maszaberla 30zł Lu Gosiak - 30 zl Iwona213 - 10 zl Spinca 20zł kuba123 ? Coronaaj 300zł :loveu: wilczek007 10zł Marinka ? Jasza 30zł Leyla - odrobaczenie i preparat przeciwkleszczowy ----------------- 430zł :loveu: Wpłacone: 20.06.2009: 1. Maszaberla : 30zł 2. Lu_Gosiak: 30zł 3. iwona213: 10zł 4. Leyla: 50zł ------------- :multi:120zł Wpłaty z dzisiaj -22.06.2009: [SIZE=2]Isiak 10zł coronaaj - jednorazowo i za 2 miesiące: 420zł bico 10zł kuba123 20zł --------------- 580zł :loveu::multi: Dziękuję Wam kochani :loveu::loveu::loveu::loveu: Cioteczki, MyrkurDagur, majka50, Marinka, dziękuję Wam bardzo za stałe deklaracje :loveu: już Wam wysyłam nr konta ;) Leyla, dziękuję za odrobaczenie i odkleszczenie Bingo :loveu::loveu::loveu::loveu: To czekamy na zdjęcia ;) zdaję sobie sprawę, że ze zdjęciami trudno, już dziś w schronie też było kilku takich niecierpliwców i ciężko było o zdjęcia tak samo :roll: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):holender fot nie widac, bo mi dostep zablokowali za przekroczenie transferu, musze cos pokombinowac:eviltong::eviltong: Lu_Gosiak, załóż nowe konto, ja mam 6 kont na fotosiku :eviltong: Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A ja głupia i naiwna :stupid: wykupiłam jakiś pakiet czy abonament na fotosiku... :motz: Quote
Leyla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Verter ma ogłoszenia?? bo on powinien szybko do swojego domu znikać:cool3: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Lidan']A ja głupia i naiwna :stupid: wykupiłam jakiś pakiet czy abonament na fotosiku... :motz: Tylko zdzierają, gdzie się da :roll: Leyla, ogłoszenia mile widziane :loveu: napewno ja mu zrobię allegro, mam nadzieję, że dzisiaj się wyrobię! Ale inne ogłoszenia to proszę bardzo :loveu: Dziś nowe wpłaty na koncie: supergoga 20zł zuzia63 100zł :crazyeye: Negri 10zł agata51 10zł Na koncie Verterka - Bingo jest obecnie 720zł :loveu::loveu::loveu::multi: dziękujemy cioteczki :loveu::multi: A do stałych deklaracji brakuje 30zł ;) Quote
Marinka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mogę Verterowi zrobić alegratkę, ale potrzebuję tekstu do ogłoszeń Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Marinka napisał(a):Mogę Verterowi zrobić alegratkę, ale potrzebuję tekstu do ogłoszeń Hm.... zrobię allegro to będzie tekst :lol: MartynaP, proszę Cię jeszcze o przeniesienie nowych zdjęć Vertera do pierwszego postu ;) są kilka stron wstecz ;) Lu_Gosiaku, zdjęcia Vertera zniknęły (za przekroczony transfer :roll:), czy możesz je jakoś znowu umieścić tutaj? :razz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 moge wysłać komuś na maila zeby wstawił co?? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):moge wysłać komuś na maila zeby wstawił co?? No to ciotce Lidan wyślij ;) Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='__Lara'] Na koncie Verterka - Bingo jest obecnie 720zł :loveu::loveu::loveu::multi: dziękujemy cioteczki :loveu::multi: A do stałych deklaracji brakuje 30zł ;) to dopisz mnie do stałych deklaracji .... ale ja juz ledwo dyszę ( finansowo) :evil_lol:, więc tylko 10,- ... ale pilnuj mnie :diabloti: I chyba zacznę się modlić " pieski robić wypad do swoich domków" i mam nadzieję, że w końcu zaczną mnie słuchać :cool3::cool3: Quote
MartynaP Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 zaktualizowane ;) a zdjęc nie widze wiec ich nie wkleje niestety do pierwszego postu Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 MartynaP napisał(a):zaktualizowane ;) a zdjęc nie widze wiec ich nie wkleje niestety do pierwszego postu to tylko nr konta poproszę, a zdjęcia-niewidki to chyba nikt nie widzi :crazyeye: Quote
Recommended Posts