Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj w odwiedzinach u Bingo była Leyla - takze możecie jej przypominać o fotkach, które robiła. Byłyśmy razem na spacerku z Bingo. Psiaczek robi postępy - przestaje już szczekać przez siatkę, a z radości skacze na klatę:) I wiadomośc z ostatniej chwili - Bingo zabrał własnie kośc Miszki, który jest jego sąsiadem przez ścianę ( Misza był akurat na zewnątrz) i uciekł z nią na wybieg - trwa akcja łapania Bingo:) w celu powiedzenia mu już w dniu dzisiejszym dobranoc - wulkan energii z niego:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megii1']Dzisiaj w odwiedzinach u Bingo była Leyla - takze możecie jej przypominać o fotkach, które robiła. Byłyśmy razem na spacerku z Bingo. Psiaczek robi postępy - przestaje już szczekać przez siatkę, a z radości skacze na klatę:) I wiadomośc z ostatniej chwili - Bingo zabrał własnie kośc Miszki, który jest jego sąsiadem przez ścianę ( Misza był akurat na zewnątrz) i uciekł z nią na wybieg - trwa akcja łapania Bingo:) w celu powiedzenia mu już w dniu dzisiejszym dobranoc - wulkan energii z niego:)

Sprytna bestia, ale Verter-Bingo Miszka to przyjaciel, przyjacielowi sie kości nie zabiera :nono::nono:

Posted

Wybaczcie mi dziś...nie dałam rady czasowo. Jutro Lu Gosiak wstawi. Ale powiem Wam ,że Verterowi zrobić zdjęcie to cud... On biega jak szalony,cieszy sie każdą minutą życia i zakochał się w korze, suczce Megii:crazyeye: łazi za nią wszędzie ,wącha to co ona, robi dokładnie to samo co ona:cool3: Kupiłam mu dzisiaj preparat od robali i od kleszczy. Jest piękny i zadbany, ząbki jak perełki, sierść lśni...cudo.

Posted

__Lara napisał(a):
i jakbyś mogła regularnie wpisywać wpłaty ;)

jasne ze moge tylko prosze o cierpliwosc bo cos mi ostatnio internet szwankuje i nie zawsze moge wejsc aby przeczytac kto co i wogole ;)

Posted

Lara zgłaszam się na wątku..Pisałam do Ciebie na pw. ale nie odpisałaś. Otrzymałaś wiadomośc??????? Deklarowałam 10 złotych miesięcznie na Vertera. Mogę tylko tyle:oops: Ale nie wiem czy chcesz moja deklarację?????? jeżeli tak to przeslij proszę konto na pw.;)

Posted

Od lipca deklaruję wstępnie 5 zł stałych wpłat dla dzielnego Vertera (przepraszam, że tylko tyle :oops:, wolę zaskoczyć pozytywnie niż negatywnie), jeśli sytuacja się zmieni wpłaty będą wyższe.

Posted

Chwilę mnie tu nie było i po powrocie zastałam Verterka w świetnym miejscu. Niestety u mnie nie widać zdjęć ale domyślam się, że to cudo wygląda prześlicznie :loveu: Bardzo się cieszę, że piesek okazał się dużo milszy i łagodniejszy w realu niż za kratami schroniskowego boksu :-)

Posted

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 50zł
Isiak 10zł
MyrkurDagur 5zł
majka50 10zł
Marinka 5zł

--------------

270zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł
Marinka ?
Jasza 30zł
Leyla - odrobaczenie i preparat przeciwkleszczowy

-----------------

430zł :loveu:

Wpłacone:

20.06.2009:

1. Maszaberla : 30zł
2. Lu_Gosiak: 30zł
3. iwona213: 10zł
4. Leyla: 50zł

-------------

:multi:120zł

Wpłaty z dzisiaj -22.06.2009:

[SIZE=2]Isiak 10zł
coronaaj - jednorazowo i za 2 miesiące: 420zł
bico 10zł
kuba123 20zł

---------------
580zł :loveu::multi:

Dziękuję Wam kochani :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cioteczki, MyrkurDagur, majka50, Marinka, dziękuję Wam bardzo za stałe deklaracje :loveu: już Wam wysyłam nr konta ;)

Leyla, dziękuję za odrobaczenie i odkleszczenie Bingo :loveu::loveu::loveu::loveu:

To czekamy na zdjęcia ;) zdaję sobie sprawę, że ze zdjęciami trudno, już dziś w schronie też było kilku takich niecierpliwców i ciężko było o zdjęcia tak samo :roll:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
holender fot nie widac, bo mi dostep zablokowali za przekroczenie transferu, musze cos pokombinowac:eviltong::eviltong:

Lu_Gosiak, załóż nowe konto, ja mam 6 kont na fotosiku :eviltong:

Posted

[quote name='Lidan']A ja głupia i naiwna :stupid: wykupiłam jakiś pakiet czy abonament na fotosiku... :motz:

Tylko zdzierają, gdzie się da :roll:

Leyla, ogłoszenia mile widziane :loveu: napewno ja mu zrobię allegro, mam nadzieję, że dzisiaj się wyrobię! Ale inne ogłoszenia to proszę bardzo :loveu:

Dziś nowe wpłaty na koncie:

supergoga 20zł
zuzia63 100zł :crazyeye:
Negri 10zł
agata51 10zł

Na koncie Verterka - Bingo jest obecnie 720zł :loveu::loveu::loveu::multi: dziękujemy cioteczki :loveu::multi:

A do stałych deklaracji brakuje 30zł ;)

Posted

Marinka napisał(a):
Mogę Verterowi zrobić alegratkę, ale potrzebuję tekstu do ogłoszeń

Hm.... zrobię allegro to będzie tekst :lol:

MartynaP, proszę Cię jeszcze o przeniesienie nowych zdjęć Vertera do pierwszego postu ;) są kilka stron wstecz ;)

Lu_Gosiaku, zdjęcia Vertera zniknęły (za przekroczony transfer :roll:), czy możesz je jakoś znowu umieścić tutaj? :razz:

Posted

[quote name='__Lara']
Na koncie Verterka - Bingo jest obecnie 720zł :loveu::loveu::loveu::multi: dziękujemy cioteczki :loveu::multi:

A do stałych deklaracji brakuje 30zł ;)
to dopisz mnie do stałych deklaracji .... ale ja juz ledwo dyszę ( finansowo) :evil_lol:, więc tylko 10,- ... ale pilnuj mnie :diabloti:
I chyba zacznę się modlić " pieski robić wypad do swoich domków" i mam nadzieję, że w końcu zaczną mnie słuchać :cool3::cool3:

Posted

MartynaP napisał(a):
zaktualizowane ;)
a zdjęc nie widze wiec ich nie wkleje niestety do pierwszego postu

to tylko nr konta poproszę, a zdjęcia-niewidki to chyba nikt nie widzi :crazyeye: