ketunia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dobrze, że chociaż ma słomę. Avii masz rację, takie badanie łatwo i szybko mozna wykonać. Paski nie są drogie. Może jeszcze legowisko jej włożyć do tej budy? Wierzę, że uda nam się ją stamtąd wyciągnąć. Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jesli udalo by sie zebrac deklaarcje to na pewno tak..tylko skad wziac chetnych do wplat??? Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Przeczytajcie na wątku Edunia..jak one zyja tam..zwlaszcza kropka i Edunio:( Tu wątek Edunia http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany?p=13695250#post13695250 Quote
danal1983 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a czy wybranka ediego jest może kropka? Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ślepa Kropka prosi bardzo o grosik na szansę przeżycia!!! DEKLARACJE STAŁE: 50 - Ketunia 10 - Bjuta 10 - Sodalis 20 - Rodzice Maciusia 30 - Lika1771 20 - Reja czyli 140 Quote
danal1983 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 myśle nad bazarkiem, nie mam nic sensownego co moglabym wystawic. chyba wirtualne korepetycje z niemieckiego...:) ale kolezanka zaofeowala na bazarek ksiazki, zapytam, czy mozemy zrobic bazarake z jej ksiązek dla ediego Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 danal1983 napisał(a):myśle nad bazarkiem, nie mam nic sensownego co moglabym wystawic. chyba wirtualne korepetycje z niemieckiego...:) ale kolezanka zaofeowala na bazarek ksiazki, zapytam, czy mozemy zrobic bazarake z jej ksiązek dla ediego Każda pomoc na wagę złota!!! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zajrzyjcie proszę: "Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. Nie wiemy czy to stare złamanie, czy wada od urodzenia. Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?" PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1755...y-na-uA-pienie Uważam, że trzeba zacząc zbierac kasę na płatny tymczas.... może jednak znajdzie sie ktos, kto zaopiekuje się psiakiem bezpłatnie do czasu znalezienia domku.. Potrzebna pomoc w podnoszeniu wątku, w ogłaszaniu i ogólnie w byciu razem na wątku :( Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zajrzyjcie proszę: "Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. Nie wiemy czy to stare złamanie, czy wada od urodzenia. Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?" PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1755...y-na-uA-pienie Uważam, że trzeba zacząc zbierac kasę na płatny tymczas.... może jednak znajdzie sie ktos, kto zaopiekuje się psiakiem bezpłatnie do czasu znalezienia domku.. Potrzebna pomoc w podnoszeniu wątku, w ogłaszaniu i ogólnie w byciu razem na wątku :( Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A mi brak czasu... Kropko, przepraszam... Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 nie moge uwieżyć ale KROPKA MA DOM!!! :crazyeye: dziś jakaś kobieta z Poznania ja zabrała, ona kilka razy dzwoniła do TOZ, wiedziałam o tym od pani prezes, mówiła ze jest z dogo, ale nie wiem czy jest zarejestrowana czy tylko śledzi wątek i od jakeigos czasu dzwoniła pytała i po tym info ze tak zle z kropką chciała zasponsorować hotelik, po odpowiedzi ze schron nie zgadza sie na hotelik zdecydowała sie ją zabrać! wiem tylko ze ma cocker spaniela, nic wiecej. nie wiem kto to ale napewno wspaniała osoba, wezme jej adres i na pewno Kropkkę odwiedze. Ja nie wierze w to. Tak sie ciesze! :multi: wiem ze Pani to czyta- BARDZO DZIEKUJE i prosze napisać cos, sa tu cioteczki które bardzo przejely sie Kropką i jej kibicowały, z radościa przeczytamt wieści z nowego domku i moze jakieś zdjęcia:cool3: kurcze aż sie popłakałam. Dziekuje Wam wszystkim za deklaracje i pomoc. Quote
Tola^^ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jak fajnie jak się ciesze że Kropeczka ma Domek!!! Nareszcie jej się udało po tylu latach !! Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To najlepszy prezent na Święta jaki dostałam... Quote
Tola^^ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A może z deklaracji dla Kropki przejdą do Ediego albo na Bakę :) Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A może Pani wzięłaby Edusia w pakiecie z Kropeczką?:razz: Quote
malicja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 o ja nie moge :multi::multi::multi: kibicowalam Kropce, troche z ukrycia. strasznie sie ciesze, ze omina ja nadchodzace mrozy i Kropeczka bedzie sie grzala w domku!!! Quote
danal1983 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jejku nie moge, mam nadzieje ze nie strarcicie z Kropcia kontaktu;))) nie moge w to uwierzyc, ze tak szybko... Quote
Tia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie mogę uwierzyć! :crazyeye: Wspaniale, chyba dostała najlepszy prezent przez całe swoje życie:) Bardzo się cieszę, to się dziewczyna doczekała.:multi::multi: Quote
ksenka1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kropeczko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze :******** Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ksenka1 napisał(a):Kropeczko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze :********Witam ksenkę:):) My juz wiemy co:D...ale czekaj czekaj....niebawem sie do Ciebie zgłosze:):)Ok??? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wspaniale! Ale bardzo bardzo prosimy o informację od Pani Kropki jak jej jest i jakieś foteczki. Ja osobiście będę bardzo bardzo wdzięczna. Bądź szczęśliwa Kropulko!! Nareszcie.. Quote
danal1983 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Wspaniale! Ale bardzo bardzo prosimy o informację od Pani Kropki jak jej jest i jakieś foteczki. Ja osobiście będę bardzo bardzo wdzięczna. Bądź szczęśliwa Kropulko!! Nareszcie.. ja sie ptzyłączam do prośby, nie traćcie z Nia kontaktu:) Quote
ketunia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Rewelacyjna wiadomość:multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego Kropeczko.:loveu: Liczę na wieści o psince. Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Alez ja mam dzis dawke szczescia....juz rozne fazy na dogo przezywalam, ale takiego dnia jak dzis nie mialam....NORMALNIE TO JEST MEGA SUPER HIPER SZCZESCIE!!!!!!Nie umialam sie cieszyc w 100% szczesciem Edusia, jak pomyslalam, ze Kropeczka tam zostanie....ciągle ją widzialam(ja nawet wiem i mam zdjęcia jej "budy" i boksu gdzie spala...i jak sie dzis dowiedzialam to..aj..do tej pory sie nie moge otrzasnąc....TO PRAWDA JEST, ZE NA DOGO ROZNIE SIE DZIEJE...ALE MOWCIE CO CHCECIE..TYCH ZLYCH LUDZI TU JEDNAK PRZYSLANIAJA ANIOŁY....DOBRZY LUDZIE KTORYCH JEST TU ZDECYDOWANIE WIECEJ..A DZIEKI TEMU DOGO POZWALA ODZYSKIWAC WIARE W ZYCIE I WIARE W LUDZI....Naprawde...to czego tu doświadczam, to sa tak ogromne emocje, ze nie da sie tego opisac....BARDZO DZIEKUJE PANI KTORA ULITOWALA SIE NAD NASZA ŚLICZNA MALA KRUSZYNKĄ...KTORA NIGDY NIE ZNALA DOMKU...TERAZ ŚWIĘTA BĘDĄ PIERWSZYMI PRAWDZIWYMUI SWIĘTAMI DLA KROPECZKI..(a ja juz placze na sama mysl)I TO DZIEKI PANI- PROSZE SIE DO NAS ODEZWAC....BEDZIEMY WDZIECZNE BARDZO BARDZO:):):) Quote
Recommended Posts