Tia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 KROPKA Zdjęcia ze sobotniego spaceru ( 10.10.09r.) Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 już chciałam dokładać do allegro, a przecież kto inny robi jej teraz ogłoszenia :evil_lol: Wszystko mi się już myli :roll::mad: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bjuta napisał(a):już chciałam dokładać do allegro, a przecież kto inny robi jej teraz ogłoszenia :evil_lol: Wszystko mi się już myli :roll::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda tylko, ze takiej konkurencji jak do robienia allegra nie ma też w domkach bijących sie o Kropcię :-( Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A bo, ludzie się nie znają... :shake: Jakby była pyskatym yorkiem, to by miała swoją kanapę! :mad: Quote
Tola^^ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nikt sie nie odzywa :( A z Kropeczką co raz gorzej :-( Zaczęła tracić wzrok na wszystkich ludzi i psy wpada nie może zostać ona w schronie ! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Biedna :( No niestety, fakt, że dla ludzi nie jest atrakcyjna :-( Ona już tyle allegro miała, i nic, 0 reakcji. No ale skoro nawet moje dwie małe suczyny nie dostały ani kawałka telefonu w swojej sprawie to co mówić starsza sunia :shake::-( Quote
ana666 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 To dla niej dramat, ta utrata wzroku, trzeba napisać jakiś nowy tekst do ogłoszeń, kurcze, nie dosyć że nigdy nie miała domu to jeszcze teraz oślepła:placz: Quote
Tola^^ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kropeczka najprawdopodobniej jest całkowicie ślepa:placz: Teraz jest zamknięta sama w boksie bo na wszystko wpadała nie radziła sobie pomiędzy innymi psami. Może kiedyś poczuje co to jest dom bo już go nie zobaczy jedynie swym małym serduszkiem:loveu: Quote
REJA Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Biedna ta Kropunia.Gdzie tu domku szukać??Teraz jeszcze trudniej bedzie znależć.Może jakiś DT albo hotelik? Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja już się finansowo do ew. hoteliku, nie dołożę, ale ostatnio tyle akcji się udało... Może akurat? Quote
ketunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czy jest szansa, że dzięki operacji odzyska wzrok? Nie czytałam jeszcze całego wątku Quote
ana666 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 nikt z nią nawet nie był u weta, wiec nie wiadomo :( w schronisku są male szanse zeby zobaczył ją wet :( Quote
ketunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja zasponsoruję Kropeczce wizytę u weterynarza. Czy ktoś mógłby z nią podjechać? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Biedna Kropulca!! Ja moge 20 zl zadeklarować na hotelik Quote
REJA Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja też wspomogę finansowo jak zajdzie potrzeba, ale dobrze by było żeby weterynarz ją obejrzał.Im szybciej tym lepiej. Quote
Bjuta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ano666 czy ktoś by ją zawiózł do weta - jeśli będzie pokrycie finansowe? Quote
ana666 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Tu nie chodzi o kase, tylko trzeba mieć zgode od kierownika, a on sie zgadza jak pies ewidentnie już ma za chwile umrzec :( jutro widze sie z wolontariuszką, powiem zeby poszla do kierownika o zgode i ew.do weta, ale naprawde wątpie że on sie zgodzi:( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ana666 napisał(a):Tu nie chodzi o kase, tylko trzeba mieć zgode od kierownika, a on sie zgadza jak pies ewidentnie już ma za chwile umrzec :( jutro widze sie z wolontariuszką, powiem zeby poszla do kierownika o zgode i ew.do weta, ale naprawde wątpie że on sie zgodzi:( Innymi słowy najlepiej b yłoby najpierw zebrać deklaracje, wyciągnąć ją i dopiero badać już z hoteliku. Czy ktoś wie o jakimś niedrogim? Quote
REJA Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 To nie dobrze,że Kropunia nie może jechać do weta, bo w hotelikach kolejki.Podniosę psinkę .Może więcej cioteczek tu zajrzy. Quote
ketunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dlaczego jest taki nieustępliwy? Przecież jej ślepota może być odwracalna. Tyle tych psiaków na dogo, że już funduszy brakuje:( Quote
ana666 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Najlepiej jakby DS sie znalazło dla niej :( ale o to cięzej niż o DT czy hotelik :( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a jak w ogóle w tym schronisku są pieski traktowane? Czy poza oczywistą samotnością bez swojego człowieka coś jeszcze może jej tam dokuczać? No i czy jest tam ktoś jeszcze oprócz Ciebie Ana, kto mógłby pójść tam i obfocić psiaki? Wiadomo, że bez mnóstwa pięknych pozowanych zdjęć ciężko znaleźć dom, a Kropcia już miała tyle allegr... Quote
Tola^^ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kropeczka znowu na wybiegu :( Teraz znalazła sobie dużego kolegę z którym śpi w budzie i nie będzie jej zimno :) A to Pluto kolega Kropki : A tu prezencik zalinkowany Banerek :) Quote
Recommended Posts