Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alba1986 Równierz gratulujemy Masz cudne psiaki
Dzięki;)
sunshine Gratulujemy tytułu
A obstawiam że Love ma większe szczęki
Dzięki:p Czy ja wiem, Inari też ma spore:razz: Love jesze nie wyszedł jeden ząbek - dolny P1:shake:
Czarnulka Super razem wyglądacie.
Dziękuję bardzo:loveu:
Boness.
A już myślałam, że to tylko moja Bonka ma takie brutalne zabawy...

Gratulacje!
Dzięki:loveu: U nich to normalne takie zabawy, twoja Bonka nie jest sama z takim zachowaniem:cool3:

Posted

sunshine hihi ekipa nie do zdarcia. Pięknie się razem prezentujecie

Zdecydowanie ekipa nie do zdarcia:cool3:. Dziękować:eviltong:
Czarnulka http://images47.fotosik.pl/182/6a3bdf6d8287c0a8.jpg Ślicznie wyszliście razem

Dziękujemy pięknie:loveu:
Boness. Śliczne fotki
Do twarzy Ci z syberiankami

Oj to chyba najmilszy komplement:shiny::thumbs:
monmar123 Śliczne masz psiaki...
Mam pytanko - Inarugowa byłaś może w Warszawie na międzynarodówce i Inari wystawiałaś w klasie młodzieży?

Nie, nie było mnie w Warszawie. A co była tam jakaś Inari?8-)
HuSkYy-Paulina-94 ale ladniusie

Dzięki:p

Posted

[quote name='Inarugowa']A na pewno to była ona bo z tego co ja wiem Inari Polarni Express wygląda tak http://www.husky.org.pl/images/psy_inari_1.jpg i jest już dosyć starą suczką;)
Ta bursztynowa suczka to Alaska Polarni przyjaciele (córka Inari Polarni Express) i jest do Love podobna bo Inari to ta srebrna:p

Sam już nie wiem - była złota taka jak na zdjęciu ale może się mylę ale faktycznie miała swoje latka! - a może tylko ją tak nazywali....

Posted

Sam już nie wiem - była złota taka jak na zdjęciu ale może się mylę ale faktycznie miała swoje latka! - a może tylko ją tak nazywali....

Jeśli to była ta suczka z zdjęcia do którego dałaś linka to możliwe że była podobna bo jak pisałam to Alaska Polarni przyjaciele czyli prababcia mojej Love:loveu:

Posted

Nie, inari nie jest ślepa od urodzenia. Nie wiedzi od 1,5 roku. Miała wypadek i niestey nie udało się uratować jej oczka. A co się stało? Tego nie wiemy i prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy. Weterynarz powiedziała, że musiał wejśc jej z dużą szybościa jakiś pręt w oko. Ale to nie przeszkadza jej dalej broić:diabloti:

Posted

Inarugowa napisał(a):
Nie, inari nie jest ślepa od urodzenia. Nie wiedzi od 1,5 roku. Miała wypadek i niestey nie udało się uratować jej oczka. A co się stało? Tego nie wiemy i prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy. Weterynarz powiedziała, że musiał wejśc jej z dużą szybościa jakiś pręt w oko. Ale to nie przeszkadza jej dalej broić:diabloti:

łooo jesssu :-o biedna :-( co ona musiala wtedy czuc ... ale juz jest dobrze :multi::multi: