sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 majqa napisał(a):To Twój Twardziel pozwala na sobie pisać? :-o Zofia.Sasza napisał(a):A Twój nie? :crazyeye::evil_lol: Oj nieładnie, nieładnie - beze mnie się bawicie... :placz: jeza.. toż ja z wami nie mam warunków do normalnego psychicznego rozwoju :shake:. będę miała trałmy i będę się bać seksu. albo go nadużywać. i to będzie wasza wina. Quote
malagos Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a jak wyniki od Niziołka? Żeby nie było, jak z tą babą, co przychodzi do lekarza - panie doktorze, mam wypieki -to zycze smacznego :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Erazm napisał(a):Serducho malej jak dzwon, chociaz to ma zdrowe. Ot, lyzka miodu w beczce dziegciu To się chyba tyczy Niziołka. Ciężko się przebić przez tę malignę :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 majqa napisał(a):Nie ryzykowałam ale dziś zamierzam go wstępnie potraktować flamastrem. Hmmm a jesteś pewna że nie ma łaskotek? Quote
Erazm Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Dzisaij doszla lampa, musze sie jeszcze raz przypomniec rehabilitantom, bo chyba zapomnieli Quote
majqa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cieszę się, że możesz już podziałać z nagrzewaniem. Quote
teapot Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Erazm napisał(a): Obgryzalm i obszczekalam dzis okrutnie, bardzo jestem z siebie zadowolona Oszukujesz, chomik nie szczeka! Za to jest morski (ślicznie pływa), coraz silniejszy i wesoły! :loveu::loveu::loveu: Edit: To było można przewidzieć- Erazm żyje w "przedczasie"! :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 och, jaki to wypłosz jest cudny :evil_lol: Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Zanim zacznie sie meczenie malej cos dla oka;) Paluchow obgryzanie Obgryzalm i obszczekalam dzis okrutnie, bardzo jestem z siebie zadowolona Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Moja ta lyzka? I po sniadanku Tyle ciekawych rzeczy sie dzieje dookola Zestaw na biurko Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Erazm napisał(a): Zestaw na biurko http://images40.fotosik.pl/119/7b971cca21331861med.jpg Wiedziałam, że wziełaś dzieciaka aby wykorzystywać. Proszę bardzo to ewidentne znęcanie się. Dzieciak służy za zestaw na biurko. Ja sie nie zdziwię jak się okaże że lata z aparatem fotograficznym i robi za Ciebie zdjęcia. To skandal wg mnie. :roflt::roflt::roflt: Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Bije sie w moja zapadnieta klatke piersiowa:placz: przejrzalas mnie....:oops: Gosia zadzwonila, dzis jedziemy mala obejrzec, boje sie ....ale co tam niezaleznie od wszystkiego Suzy jest i bedzie u mnie karmiona, cwiczona i kochana Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Skoro sie wydalo, to powiem Wam, ze jest wielofunkcyjna, dziurkuje tez pieknie:cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Boszszsz... Bieny chojutek jako przycisk do papieru :crazyeye::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Boszszsz... Bieny chojutek jako przycisk do papieru :crazyeye::evil_lol: Proponuję zebrać ekipę i wjechać z interwencją. Naszywki na mundury już mam: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :evil_lol: jutro z rana otwieram gazeta- warszawa w oczekiwaniu na njusy z tej wizyty :cool3: Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 A my się będziem bronić, nie damy się. Tradycja w narodzie jest. Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Jaki plot, Pawlak Ty nie idziesz z postepem, Ty sie cofasz i ekschibicjonizm uprawiasz Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Erazm napisał(a):Jaki plot, Pawlak Ty nie idziesz z postepem, Ty sie cofasz i ekschibicjonizm uprawiasz Chcesz z postępem? Mówisz i masz :) Quote
Zofia.Sasza Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Też się zastanawiałam, gdzie się ta paćka zmieściła :crazyeye: Chyba zadzwonię po Grzegorza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jestem wstrząśnięta tym co zobaczyłam na zdjęciach. Nie wiem nawet, pod który z paragrafów wciągnąć Erazm. :angryy: Spójrzcie uważnie na proporcję maleństwa i michy (+ stopień jej wypaprania tą mazią), jaką bidzie zafundowała. :-o Jak można było nakarmić kruszynę taką ilością??? Jak się zesr......... to dwunastnica powie domownikom dzień dobry, o migdałkach nawet nie wspomnę!!! Dzielna Suzi w rękach Szaleńca! :roll: Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 majqa napisał(a):Jestem wstrząśnięta tym co zobaczyłam na zdjęciach. Nie wiem nawet, pod który z paragrafów wciągnąć Erazm. :angryy: Spójrzcie uważnie na proporcję maleństwa i michy (+ stopień jej wypaprania tą mazią), jaką bidzie zafundowała. :-o Jak można było nakarmić kruszynę taką ilością??? Jak się zesr......... to dwunastnica powie domownikom dzień dobry, o migdałkach nawet nie wspomnę!!! Dzielna Suzi w rękach Szaleńca! :roll: Jeszcze trzeba dodać że Suzi używana jest do pielegnacji tipsów. Quote
Erazm Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Przeciez mowilam, ze jest wielofunkcyjna:mad: Quote
Recommended Posts