Erazm Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Nie mam zamiaru sie poddawac, siedze i czytam w necie wszelkie mozliwe materialy. Wiedza z netu to jednak nie wszystko, siedze jak na szpilkach, bo czekam na wiadomosc z Cenrum Rehabilitacji, jutro jedziemy jeszcze do Niziolka zbadac serducho, wybiore sie tez do lekarki, ktora jest wielkim zwollenikiem homeopatii Quote
majqa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 I te strategie bardzo mi się podobają!!! :thumbs: Quote
Isadora7 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Erazm napisał(a):Nie mam zamiaru sie poddawac, siedze i czytam w necie wszelkie mozliwe materialy. Wiedza z netu to jednak nie wszystko, siedze jak na szpilkach, bo czekam na wiadomosc z Cenrum Rehabilitacji, jutro jedziemy jeszcze do Niziolka zbadac serducho, wybiore sie tez do lekarki, ktora jest wielkim zwollenikiem homeopatii A my będziemy nadal dopingowac :) Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 poweekendowo melduje się u zuzi i erazm... i oczywiście całej reszty wariatek :eviltong:. oby niziolek powiedział dobre rzeczy. Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):poweekendowo melduje się u zuzi i erazm... i oczywiście całej reszty wariatek :eviltong:. oby niziolek powiedział dobre rzeczy. Sorry ale ja nie jestem wariatką, ja jestem tak zwyczajnie i po prostu pier....ta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Isadora7 napisał(a):Sorry ale ja nie jestem wariatką, ja jestem tak zwyczajnie i po prostu pier....ta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jakas zaraza:evil_lol::cool1: Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 isadora - wiem :diabloti:. specjalnie tak napisałam, zeby zobaczyć, kto uczciwie sie przyzna, a kto będzie udawał delikatne zwichrowanie :evil_lol: Quote
malagos Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tak sobie myslę, ze ja będziesz miała diagnozę od dra Niziolka, napisz. Poradzę sie mego Michała, jest rehabilitantem ludzkim, ale organizmy są tak podobne, ze i u psa może cos podpowiedzieć. Quote
Gienia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zupełnie przypadkowo trafilam na ten watek, dziewczyny jestescie wielkie,jesli bedzie potrzeba jakiejs pomocy to chetnie pomogę ja i zbanowana dogomaniaczka od Yorkow ;) a tak zupelnie nie w temacie to napisze ze mamy trzy Yorki do adopcji ;( Wiecej na prv. Quote
Erazm Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Serducho malej jak dzwon, chociaz to ma zdrowe. Ot, lyzka miodu w beczce dziegciu, Mala bawila sie dzis zdzblem trawy, jest napewno silniejsza. Wrocilismy wlasnie do domu bable nakarmione, glukoza podana, za chwile bedziemy wlewc Traumel i zakroplimy tran dopyszcznie.mala zaczyna protestowac kiedy probuje jej zaaplikowac leki. Malagos podpytaj meza, kazda madra rada mile widziana Quote
rita60 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 majqa napisał(a):Wielkie mi halo, każdy świr tak twierdzi! :evil_lol: Dobre:megagrin::megagrin::megagrin:buziaki dla mini malizny:lol: Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Isadora7 napisał(a):Sorry ale ja nie jestem wariatką (...) Wielkie mi halo, każdy świr tak twierdzi! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 majqa napisał(a):Wielkie mi halo, każdy świr tak twierdzi! :evil_lol: Masz przeLĄBANE. Odcinaj centymetr:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zafsze mażżżyłam, rze mnje takje Códo Iak Ty pselombie! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 co ja tu w ogóle robię z tymi furiatkami :roll:? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):co ja tu w ogóle robię z tymi furiatkami :roll:? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odpowiedź prosta jak budowa cepa: Swój do Swojego ciągnie :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tak nie może być, idę do moda. isadora, zanim cię zbanują za wymyślanie mi (juz ja sobie poprzedniego posta zapiszę na twardzielu), może się umówimy z papugami w końcu :cool3:? Quote
Isadora7 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):tak nie może być, idę do moda. isadora, zanim cię zbanują za wymyślanie mi (juz ja sobie poprzedniego posta zapiszę na twardzielu), może się umówimy z papugami w końcu :cool3:? Z papugami jak najbardziej tym bardziej ze z tego co wiem Belula marzy o spotkaniu ze mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście ja tez zapisuję posta o furiatkach :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 to sie umówicie i dajcie mi znac. czwartki odpadaja. ten piatek odpada, sroda też. może niedziela? Quote
Isadora7 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):to sie umówicie i dajcie mi znac. czwartki odpadaja. ten piatek odpada, sroda też. może niedziela? Dla mnie tylko sobota albo niedziela Quote
majqa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):(...) juz ja sobie poprzedniego posta zapiszę na twardzielu (...) To Twój Twardziel pozwala na sobie pisać? :-o Quote
Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 majqa napisał(a):To Twój Twardziel pozwala na sobie pisać? :-o A Twój nie? :crazyeye::evil_lol: Oj nieładnie, nieładnie - beze mnie się bawicie... :placz: Quote
majqa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):A Twój nie? :crazyeye::evil_lol: (...) Nie ryzykowałam ale dziś zamierzam go wstępnie potraktować flamastrem. Quote
Recommended Posts