rita60 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malagos napisał(a):albo jeśli nie fundację, to chociaż wątek, a potem damy Cię na Metamorfozy :diabloti: Malgosiu,dobre:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Kateczka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 to ja sobie zaznaczę.....bo po przeczytaniu całego wątki i obejrzeniu filmiku na koniec jak mała maszeruje...nie łatwo jest się nie popłakać :) Quote
gagata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wiem! Wiem! Widziałam !!!!! Suzy zasuwa po dywanie jak nakręcany samochodzik, cos niesamowitego! Pozostałe zachowania jak u kazdego innego yorka: dziamanie, kłapanie zębolkami, itp.... Jesterm nieustajaco zauroczona... Quote
rita60 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='gagata']Wiem! Wiem! Widziałam !!!!! Suzy zasuwa po dywanie jak nakręcany samochodzik, cos niesamowitego! Pozostałe zachowania jak u kazdego innego yorka: dziamanie, kłapanie zębolkami, itp.... Jesterm nieustajaco zauroczona...[/QUOTE] No,dzieki za info:lol:a foty jakies beda ? Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 słyszłąm, słyszałam - że wszystko super, że cudna i że malusieńka, 1/3 mniejsza od amora (czyli od kogo słyszałam ;-) ? ) Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 tenże własnie, gagata wygrała niniejszym konkurs. oto nagroda. prosto z oslo ;-) [attachment=685:3788.attach] tylko trzeba go sobie powiekszyć... Quote
gagata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Hi, suuuuper!!!!!!!!!!!!! Do tej pory tylko jakąs rybę mi pokazywali., suma czy cos..... Quote
Borówka16 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Co tak cicho u maleńkiej Suzi ? Co u niej słychać ? Quote
gagata Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Z malenka Suzie jest bardzo zle.... W ostatnia sobote zle sie poczula, zaczela zwracac, nie chciala jesc i w efekcie wyladawala w klinice wet z bardzo obnizonym cukrem... Doszlo zapalenie pluc - walczymy o zycie. Dziewczyny pomozcie jakos ..duchowo, modlitwa, biopradami.... Quote
Abrakadabra Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Gagata - miałam napisać do Was e-maila.. Takie tam:...Co słychać, jak się bawicie, jak Suzi, Yoorek, itd... Sorry za wyrażenie, ale malutka ostatnio "zapieprzała jak mały samochodzik". Erazm, Suzi, Gagata - modlę się za malusię ... Jakie są rokowania? Quote
a.piurek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kruszynko trzymaj się... Sercem jestem z Wami. Quote
gagata Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Suzie jest w najlepszej klinice tutaj, full wypas...OKAZUJE SIE,ze podczas zwalczania infekcji leukocyty zzeraja duzo cukru, normalnie braki organizm moze wyrownywac biorac cukier z miesni ale...Suzie nie ma ich za duzo...Zeby tak jeszcze to zapalenie pluc przetrzymac... Jak ten okruszek wyglada.... Ulozona na chirurgicznej rekawiczce z ciepla woda, podlaczona do rurek grubosci nitki.....koszmar........W inkubatorze prawie jej nie widac....... Quote
rita60 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 O matko :shake:chomiczku kochany,badz dzielna,trzymam kciuki mocno i posylam pozytywne fluidy abys jak najszybciej wyzdrowiała. Quote
Aleksandrossa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jejciu :( Biedactwo kochane :( Będzie dobrze :* Nie po to Suzi tak walczyła, uczyła sie chodzić, żeby teraz odpuścić ;* Wyjdzie z tego :* Trzymamy za nią kciuki :* Powodzenia Chomiczku :* Quote
gagata Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dzis ponoc podniosla lepetynke na chwile, ale lekarze mowia ze jej losy rozstrzygac sie moga nawet i do piatku...Jak przetrwac ten czas ?????? Quote
Aleksandrossa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Gagatko... Jedynie dobre myśli tu pomogą. Trzeba wierzyć, że Chomiczek da radę i wyjdzie z tego. Cały czas o Was myślę :( Trzymam kciuki za Suzi :) Dawaj znać co z małą. Quote
Poker Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 dosłownie wczoraj myślałam o Suzi i tym z jakiego to powodu Erazm zniknęła z dogo i nic nie wiemy o malutkiej. Malusia, nie daj się , zawsze byłaś taka dzielna. Quote
Abrakadabra Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Boże, pokonała tyle trudności - musi dać sobie radę. Suzi, Erazm, Gagata - trzymajcie się cieplutko. Myslimy o was cały czas! Quote
diuna_wro Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ojej, Suzanko, maleńkie maleństeweczko, zdrowiej, zdrowiej! :-( Erazm, jesteśmy z Tobą. Quote
gagata Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Malenkiej Suzie nie ma juz z nami...Przegrala swoja ostatnia walke.... Jej cialko pozostalo w klinice - niech lekarze naucza sie jak pomagac takim psiulkom....... A my zapamietamy ja wlasnie taka: Quote
diuna_wro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 śpij maleńka:placz: Erazm, współczuję. Ściskam Cię mocno. Quote
Recommended Posts