malagos Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jak mamy dotrzeć na Święta, to ruszajmy już teraz. Droga daleka......... Quote
rita60 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='malagos']Jak mamy dotrzeć na Święta, to ruszajmy już teraz. Droga daleka.........[/QUOTE] To bedziemy szły pieszo:crazyeye::evil_lol: Quote
gagata Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To dedykuję wszelkim niedowiarkom : http://www.youtube.com/watch?v=u-dZoGBOSFE To sie nazywa PREZENT pod CHOINKĘ ! Quote
Neris Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :):):) Quote
rita60 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :multi:dzielny słodki chomiczek:multi: Quote
PapryczkaChili Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ale cudownie :) ja się rzadko odzywam, ale zawsze czytam wątek, jak się pojawiają nowe wpisy ;) jeszcze mała będzie biegać i skakac ;) Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 nie było tu żadnych niedowiarków :-) po raz kolejny ie moge sieoprzeć wrażeniu, ze ona sie źle nazywa, powinna być gremlinką ;-) Quote
malagos Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie ma rzeczy niemożliwych, jak widać! :) A Erazm daleko, a równo rok temu siedziałyśmy u Ewki i piłyśmy jałowcówkę, ehhhh..... Quote
gagata Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Najświeższe wieści z chomikowego frontu: Suzy przeturlała sie samodzielnie przez cały dywan!!!!!!!!!!!!!!!!1 Normalnie choinkowe cuda!!!!!!!!!! Erazm, nie mogłam sie oprzec, musiałam to napisać.... Quote
Ewa i flatki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja pie... to są cuda świąteczne !!! To teraz toaścik kukułkówką :P Quote
rita60 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A tu cisza jak w Sejmie:cool3:gdzie jest chomiczek,gdzie foty:mad: Quote
Ewa i flatki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To fakt, gdzie jakieś foty są ???????? Quote
malagos Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A gdzie jest Erazm? Dlaczego nie wchodzi na dogo? Quote
rita60 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='malagos']A gdzie jest Erazm? Dlaczego nie wchodzi na dogo?[/QUOTE] Widziałam ja pare razy,ale dlaczego nie wchodzi na watek,czy z mała wszystko ok ? Quote
teapot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Z Zuzą nawet lepiej niż ok. Wciąż robi postępy! Nawet ja nie wierzyłam, że będą one aż tak znaczne i tak szybkie. :) Erazm ma "lekki" przesyt dogo. Chciała z tej "przyjemności" na jakiś czas całkiem zrezygnować, ale jak widać nawet ona w 100% nie dała rady. Może, skoro już nieśmiało zagląda, wejdzie tutaj i wstawi super filmik z chomikiem-co-już-chodzi w roli głównej! :) Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 detoks od dogo to kurcze powinno byc obowiązkowe, hehe. Quote
Margo05 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Chomiczek jest booooski :) Mała przesłodka zołza. Pamętam jak w sierpniu trzymałam na rękach to zwiędłe ciałko... a dziś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:(właściwie w sobotę :P) Ruchliwe toto, żywotne i pyszczate aż miło :multi: Podbija serce każdego :) I świetnie dogaduje się z małymi dziećmi - nadają w tym samym języku :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Abrakadabra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Potrafi nawet odgryzać kartoflane nosy :) Quote
malagos Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale Wy jesteście, wiem, ze widziałyście tę jaszczurkę, ze ugryzła KOGOŚ w nos (he, he), ze obgadałyscie pół świata, a mnie tam nie byyyyyyyłoooooooooo... Quote
Abrakadabra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malagos napisał(a):Ale Wy jesteście, wiem, ze widziałyście tę jaszczurkę, ze ugryzła KOGOŚ w nos (he, he), ze obgadałyscie pół świata, a mnie tam nie byyyyyyyłoooooooooo... Malagos.. nie musisz być taka delikatna w "'obejściu ogólnoludzkim".:) Kartoflany nos należy do mnie i ta mała zołza słusznie chciała mnie pozbawić czegoś niekoniecznie pięknego :) Ale nie dokończyła dzieła, więc nie mogę ubiegać się o odszkodowanie od cioci Erazm.... W dalszym ciągu ciułam na operację plastyczną... A teraz do rzeczy: ERAZM - SZACUN! Quote
Neris Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A mnie nie ugryzła :multi::multi:chociaż ją głaskałam. I bardzo pięknie pomagała śpiewać "Sto lat" :) Quote
rita60 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No nareszcie jakies info o gremlinku:multi:ciesze sie,ze jest coraz lepiej. Cioteczko Abrakadabra,moze załozysz Fundacje na rzecz osob poszkodowanych:evil_lol: Quote
malagos Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 albo jeśli nie fundację, to chociaż wątek, a potem damy Cię na Metamorfozy :diabloti: Quote
Recommended Posts