Kajusza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za offa - ale proszę o pomoc w szukaniu domu dla Saby!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-saba-szuka-domu-136105/ z góry dziękuje!! Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 łał pierwszy raz coś takiego widziałam... wzruszające i naprawdę, w porównaniu z tymi starszymi filmikami, to normalnie jak zdrowy psiak :D gratulacje i faktycznie, żeby tej trawy nie trzeba było jeśc ;) naprawdę, niewiarygodnie się na to patrzy, bo cuda się dzieją ;) Quote
Erazm Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 fakt, Zuzia sie zmienia:loveu:, nie popdam w euforie , ale z wielka rdoscia zuwazam najmniejsze zmiany. Wczoraj Zuzka dostala lek homeopatyczny Calcarea carbonica lub inna nazwa calcium carbonicum hahnemanni Quote
Poker Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Niesamowite jak ona tymi łapinkami przebiera :multi::loveu:, dzielna dzieczynak, kruszynka.Ona jest taką Calineczką w psim wydaniu :loveu: Quote
Neris Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 CO Ty, Pokerku, jaka Calineczka, to jest przebrana za psa pirania! Quote
Erazm Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Hihi wczoraj ja nazwalam moja mala Calineczka, a Poker tu dzis pisze.... Quote
rita60 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Erazm']Hihi wczoraj ja nazwalam moja mala Calineczka, a Poker tu dzis pisze....[/quote] Normalnie jasnowidz:razz:ale Calineczka brzmi słodko:lol: Quote
diuna_wro Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Rewelacyjny filmik, a Suzanka-Sasanka będzie dreptać! Musi. Erazm, gratuluję. Quote
rita60 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Cisza......majqe pozarł Remik,a Erazm- chomiczek:evil_lol: Quote
Erazm Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Erazmowi kly wyrosly, bo sie swietasni zebrali i kastracje uwazaja za ingerencje w nature- psa, ktory przez ogrodzenia przelazi:angryy::angryy::angryy: Chomik ujada na stole, yoorasek drze jape pod stolem, jedynie goldka lezy spokojnie, napraiaja mi wreszcie elektryke i drzwi balkonowe- hurra bede mogla wychodzic z domu na dluzej Quote
Ewa i flatki Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Daj linka do świętasnych, cobym też mogła się wk.... Quote
Erazm Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 A masz pouzywaj sobie, ja po prostu przechodze zalamke kiedy czytam takie bzdury, do schronu ich na przymusowe roboty na tydzien http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kojot-wyjatkowy-pies-juz-w-hotelu-u-jamora-141003/?highlight= Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Chomik zezarl kilka chrupek i papke witaminowa i spi pieknie na boczku jak na normalnego psa przystalo, wymeczona po wczorajszych 900 km:shake: Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Erazm napisał(a):(...) Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt Trzeba będzie Ci założyć wątek! :evil_lol: Quote
rita60 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 majqa napisał(a):Trzeba będzie Ci założyć wątek! :evil_lol: Nie łam sie Erazm,ja bede podbijac:evil_lol: Quote
diuna_wro Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A ja się dorzucę, gdyby dt był płatny:evil_lol: W Szwecji podobno chirurgicznie podcinają psom struny głosowe, ale Tobie LuxCiotko-Dogomanko pozostanie tylko przepraszanie sąsiadów. Quote
Isadora7 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Erazm']Chomik zezarl kilka chrupek i papke witaminowa i spi pieknie na boczku jak na normalnego psa przystalo, wymeczona po wczorajszych 900 km:shake: Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt [quote name='majqa']Trzeba będzie Ci założyć wątek! :evil_lol: Dawaj parę fot będziemy robić ogłoszenia. Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 diuna_wro napisał(a):A ja się dorzucę, gdyby dt był płatny:evil_lol: W Szwecji podobno chirurgicznie podcinają psom struny głosowe, ale Tobie LuxCiotko-Dogomanko pozostanie tylko przepraszanie sąsiadów. coo ty???? brr.... choc niektórym ratlerom, pinczerom.... i chomikom :evil_lol: to "sie należy" ;) ucałowania prosto w jazgoczącą paszczę predatora chomikowatego. Quote
diuna_wro Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):coo ty???? brr.... choc niektórym ratlerom, pinczerom.... i chomikom :evil_lol: to "sie należy" ;) i jamnikom (mojego Felka nie wyłączając:oops:) Quote
diuna_wro Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A jakby Suzance w japkę coś wpychać, gdy się drze. Jakiś kabanosik, ciasteczko? Quote
Erazm Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Nici z wpychania, bo pogryzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foty na nowy watek beda:eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 diuna_wro napisał(a):i jamnikom (mojego Felka nie wyłączając:oops:) No ja to pokaże dzisiaj Rudej i Rambiemu, oj masz przekichane. Erazm czy moje jamole jazgoczą? Erazm napisał(a):Nici z wpychania, bo pogryzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foty na nowy watek beda:eviltong: łooo coś nowego się szykuje? Quote
Ewa i flatki Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Lat temu kilkanaście doszły mnie słuchy, że w środku stolicy jest klinika, w której i strunki można przeciąć i pazury kotu usunąć. Gdyby ktoś nie wiedzial, to koci pazur amputuje się razem z kostką, bo inaczej się nie da :-( Nie sprawdzałam, czy rzeczywiście tam robią takie bestialstwa, ale zaczęłam na wszelki wypadek wzmiankowaną lecznicę omijać szerokim łukiem :angryy: Adresu nie podam, bo jak prawda to żal mi Waszych zwierząt :evil_lol: a jak fałsz, to jeszcze mnie ktoś do sądu pozwie :diabloti: Quote
Recommended Posts