Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

łał pierwszy raz coś takiego widziałam... wzruszające i naprawdę, w porównaniu z tymi starszymi filmikami, to normalnie jak zdrowy psiak :D gratulacje i faktycznie, żeby tej trawy nie trzeba było jeśc ;) naprawdę, niewiarygodnie się na to patrzy, bo cuda się dzieją ;)

Posted

fakt, Zuzia sie zmienia:loveu:, nie popdam w euforie , ale z wielka rdoscia zuwazam najmniejsze zmiany.
Wczoraj Zuzka dostala lek homeopatyczny

Calcarea carbonica lub inna nazwa calcium carbonicum hahnemanni

Posted

Erazmowi kly wyrosly, bo sie swietasni zebrali i kastracje uwazaja za ingerencje w nature- psa, ktory przez ogrodzenia przelazi:angryy::angryy::angryy:

Chomik ujada na stole, yoorasek drze jape pod stolem, jedynie goldka lezy spokojnie, napraiaja mi wreszcie elektryke i drzwi balkonowe- hurra bede mogla wychodzic z domu na dluzej

Posted

Chomik zezarl kilka chrupek i papke witaminowa i spi pieknie na boczku jak na normalnego psa przystalo, wymeczona po wczorajszych 900 km:shake:

Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt

Posted

Erazm napisał(a):
(...) Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt

Trzeba będzie Ci założyć wątek! :evil_lol:

Posted

A ja się dorzucę, gdyby dt był płatny:evil_lol:

W Szwecji podobno chirurgicznie podcinają psom struny głosowe, ale Tobie LuxCiotko-Dogomanko pozostanie tylko przepraszanie sąsiadów.

Posted

[quote name='Erazm']Chomik zezarl kilka chrupek i papke witaminowa i spi pieknie na boczku jak na normalnego psa przystalo, wymeczona po wczorajszych 900 km:shake:

Aha Zuzka pieknie wita darciem japy wszystkich przychodzacych. Z Yooraskiem daja czadu, wiec gdybym zostala relegowana bede szukac dt

[quote name='majqa']Trzeba będzie Ci założyć wątek! :evil_lol:

Dawaj parę fot będziemy robić ogłoszenia.

Posted

diuna_wro napisał(a):
A ja się dorzucę, gdyby dt był płatny:evil_lol:

W Szwecji podobno chirurgicznie podcinają psom struny głosowe, ale Tobie LuxCiotko-Dogomanko pozostanie tylko przepraszanie sąsiadów.

coo ty???? brr.... choc niektórym ratlerom, pinczerom.... i chomikom :evil_lol: to "sie należy" ;)

ucałowania prosto w jazgoczącą paszczę predatora chomikowatego.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
coo ty???? brr.... choc niektórym ratlerom, pinczerom.... i chomikom :evil_lol: to "sie należy" ;)

i jamnikom (mojego Felka nie wyłączając:oops:)

Posted

diuna_wro napisał(a):
i jamnikom (mojego Felka nie wyłączając:oops:)

No ja to pokaże dzisiaj Rudej i Rambiemu, oj masz przekichane. Erazm czy moje jamole jazgoczą?

Erazm napisał(a):
Nici z wpychania, bo pogryzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Foty na nowy watek beda:eviltong:

łooo coś nowego się szykuje?

Posted

Lat temu kilkanaście doszły mnie słuchy, że w środku stolicy jest klinika, w której i strunki można przeciąć i pazury kotu usunąć. Gdyby ktoś nie wiedzial, to koci pazur amputuje się razem z kostką, bo inaczej się nie da :-(
Nie sprawdzałam, czy rzeczywiście tam robią takie bestialstwa, ale zaczęłam na wszelki wypadek wzmiankowaną lecznicę omijać szerokim łukiem :angryy:

Adresu nie podam, bo jak prawda to żal mi Waszych zwierząt :evil_lol: a jak fałsz, to jeszcze mnie ktoś do sądu pozwie :diabloti: