Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Chomiczek mnie po raz drugi uzarl:angryy: . Dzis juz jest w dobrej formie i humorze wczoraj byl padniety po rehabilitacji:p

No proszę włąsnych się nie umie wychować a do jamoli się czepia:megagrin::megagrin::megagrin:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Teraz siedze przy kompie i bawie sie obrabianiem zdjec, myslicie ze potworki daja mi zyc? Yoorek wyje z zabawka w zebach( gon mnie), Zuzka wariat obgryza mi palce u stop i czeka kiedy pogonimy Yoorka. A to wyglada mniej wiecej tak

Posted

Cuuudownie, to taki filmik gdzie chcialam zarejestrowac i obejrzec z boku jak pracuja malej lapki. Wiekszosc naszych zabaw to gonienie w polprzysiadzie, mam nadzieje zrzucic pare kiloskow w ten sposob:cool3: Po pieciu minutach czlowiek jest zlany potem, a burki chca jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Niesamowicie optymistyczny filmik, nie spodziewałam się, że niunia aż tak przebiera łapeczkami. Wow!!! :-o

Jak chomiczek w kółku , tylko kółka brak :evil_lol:

Posted

A dzis bylismy w naszym ulubionym parku z aparatem.
Zuzce baaaardzo podobaly sie kaczki

Oczywiscie upolowala ofiare do obgryzania paluchow

No, ale kto sie jej oprze?

Yoorek tez mi pieknie pozowal

Nawet Schindler usmiechal sie pod wasem

Yoorek troche sie nudzil, za malo towarzystwa

Posted

No, kanapa jest niezla szczegolnie przy burkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Isadorka, a od kiedy Yoorek byl starszy????????????? toz to szczenie prawie gotowe na produkcje, innego bym nie trzymala

Posted

Erazm napisał(a):
[...ciach...]

Isadorka, a od kiedy Yoorek byl starszy????????????? toz to szczenie prawie gotowe na produkcje, innego bym nie trzymala

Wiem, zawsze wiedziałąm że jesteś pseudohodoFFcoM :evil_lol::evil_lol:
Już kiedys wspomniałam, zę nawet kastrowane potrafisz rozmnażać.

Posted

[quote name='Erazm']Cuda czynie, cuda:diabloti: Ja nie rozumie, co sie na tym dogo uczepili. Co jest zlego w rozmnazaniu slicnych pieseckow???:mad:
Nie wymachuj ta pałka:cool3:tylko pokazuj foty chomiczka:razz:

Posted

Zuzka lezy całe dnie w ogrodzie,skutecznie odstrasza szczekiem resztę towarzystwa, niedługo wracamy do Wiednia, wtedy pochwalimy się fotkami:eviltong: