Isadora7 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):Chomiczek mnie po raz drugi uzarl:angryy: . Dzis juz jest w dobrej formie i humorze wczoraj byl padniety po rehabilitacji:p No proszę włąsnych się nie umie wychować a do jamoli się czepia:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Teraz siedze przy kompie i bawie sie obrabianiem zdjec, myslicie ze potworki daja mi zyc? Yoorek wyje z zabawka w zebach( gon mnie), Zuzka wariat obgryza mi palce u stop i czeka kiedy pogonimy Yoorka. A to wyglada mniej wiecej tak Quote
Isadora7 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ło matko ale Zuzka zapiernicza szkitlami:loveu::loveu::loveu: A Astor widze ze mści się za podrzucenie Rambiemu wściekłej zabawki buahahaha. Widzisz jak to dobrze? Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Cuuudownie, to taki filmik gdzie chcialam zarejestrowac i obejrzec z boku jak pracuja malej lapki. Wiekszosc naszych zabaw to gonienie w polprzysiadzie, mam nadzieje zrzucic pare kiloskow w ten sposob:cool3: Po pieciu minutach czlowiek jest zlany potem, a burki chca jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Niesamowicie optymistyczny filmik, nie spodziewałam się, że niunia aż tak przebiera łapeczkami. Wow!!! :-o Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 majqa napisał(a):Niesamowicie optymistyczny filmik, nie spodziewałam się, że niunia aż tak przebiera łapeczkami. Wow!!! :-o Jak chomiczek w kółku , tylko kółka brak :evil_lol: Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Mala teraz na spacerach macha lapinami w tempie Bolta i drze jape na widok ludzi domagajac sie paluchow do gryzienia:evil_lol: Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 A dzis bylismy w naszym ulubionym parku z aparatem. Zuzce baaaardzo podobaly sie kaczki Oczywiscie upolowala ofiare do obgryzania paluchow No, ale kto sie jej oprze? Yoorek tez mi pieknie pozowal Nawet Schindler usmiechal sie pod wasem Yoorek troche sie nudzil, za malo towarzystwa Quote
teapot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja chcę więcej!!! Yoorek wygląda przeprzystojnie! Jestem zachwycona! Zuza jak zwykle urocza, a i okoliczne klimaty bardzo przyjemne. Więcej fotek!!! Quote
Isadora7 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Astorek jakiś młodszy wie wydaje :) służy mu posiadanie swojej laski. Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 No, kanapa jest niezla szczegolnie przy burkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Isadorka, a od kiedy Yoorek byl starszy????????????? toz to szczenie prawie gotowe na produkcje, innego bym nie trzymala Quote
Isadora7 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):[...ciach...] Isadorka, a od kiedy Yoorek byl starszy????????????? toz to szczenie prawie gotowe na produkcje, innego bym nie trzymala Wiem, zawsze wiedziałąm że jesteś pseudohodoFFcoM :evil_lol::evil_lol: Już kiedys wspomniałam, zę nawet kastrowane potrafisz rozmnażać. Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [SIZE="5"]Cuda czynie, cuda:diabloti: Ja nie rozumie, co sie na tym dogo uczepili. Co jest zlego w rozmnazaniu slicnych pieseckow???:mad: Quote
rita60 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Erazm']Cuda czynie, cuda:diabloti: Ja nie rozumie, co sie na tym dogo uczepili. Co jest zlego w rozmnazaniu slicnych pieseckow???:mad: Nie wymachuj ta pałka:cool3:tylko pokazuj foty chomiczka:razz: Quote
Isadora7 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 rita60 napisał(a):Nie wymachuj ta pałka:cool3:tylko pokazuj foty chomiczka:razz: Naprawdę trzeba tam wjazd zrobić. Quote
Neris Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A chomal nie zjeżdża do Warszawy niebawem?:razz: Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 cześć suzi, chomiczny potworze :evil_lol: Quote
Erazm Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Zuzka lezy całe dnie w ogrodzie,skutecznie odstrasza szczekiem resztę towarzystwa, niedługo wracamy do Wiednia, wtedy pochwalimy się fotkami:eviltong: Quote
Neris Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Oni po prostu słyszą że coś piłuje, ale nie widzą co :cool3: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Neris napisał(a):Oni po prostu słyszą że coś piłuje, ale nie widzą co :cool3: Podobno w Łodzi wykupiono wszystkie lupy. Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Isadora7 napisał(a):Podobno w Łodzi wykupiono wszystkie lupy. To prawda cioteczko:pzapisy sa:loveu: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 rita60 napisał(a):To prawda cioteczko:pzapisy sa:loveu: To ja zaraz StolYce oblecę i wykupię. Jeszcze na tym zarobie. Do Wiednia skocze z zapasem i pohandluję. Quote
Recommended Posts