Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zeby mi Ruda Miska zezarla???????:mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm napisał(a):Zeby mi Ruda Miska zezarla???????:mad::mad::mad: No nie wiem kto kogo zeżarłby :) Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To kiedy zabierasz moją yorczycę :evil_lol: ? Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Podrzuc do Warszawy prosze, w drodze powrotnej ja zgarne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm napisał(a):Podrzuc do Warszawy prosze, w drodze powrotnej ja zgarne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uważaj, bo się doigrasz. :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Do lasu zawiozę i do drzewa przywiąże- szybciej ja znajdziesz :evil_lol: Quote
teapot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Aleksandrossa napisał(a):Do lasu zawiozę i do drzewa przywiąże- szybciej ja znajdziesz :evil_lol: E tam, Erazm w lesie znajduje psiaki wyrzucone w workach. Te przywiązane do drzew to nie jej "rewir". ;) Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To w worku zostawię :) przynajmniej będzie małej cieplej :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Co nowego u chomiko- świnko- krasnoludka :evil_lol: ? Quote
Ewa i flatki Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Co nowego u turkucia podjadka ? :eviltong::diabloti: Quote
teapot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Od jutra będzie moim gościem i będzie się znęcał nad kotą. To będzie moja słodka zemsta, bo kota maUpa się straszna zrobiła i leje na gościnną kanapę. Myślałam, żeby z niej mufkę zrobić, ale doszłam do wniosku, że taka zemsta jest zbyt mało wyszukana. Zuza się nią lepiej zajmie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O przepraszam, mufka to był MÓJ pomysł :watpliwy: Quote
Ewa i flatki Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gościnną kanapę przykryj na razie grubą, szeleszczącą folią i zrób rachunek sumienia: co też takiego zmalowaliście, że biedna kicia tak musi się mścić :diabloti: To co- można będzie odwiedzić? Quote
teapot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Gościnną kanapę przykryj na razie grubą, szeleszczącą folią i zrób rachunek sumienia: co też takiego zmalowaliście, że biedna kicia tak musi się mścić :diabloti: To co- można będzie odwiedzić? Rachunek sumienia - TZ śmiał wyjechać na 2 tygodnie i nie zabrał z sobą koty. Przykryję, choć nie wiem czy to coś da, bo ta małpa niczego się nie boi. Naprawdę mam ochotę ją ubić. Zwłaszcza, że przed minutą zlała mi się na torbę na zakupy, która po wypakowaniu rzeczy spadła z krzesła. :shake: Prócz tego mam sceny kociej rozpaczy z kotą drapiącą w drzwi wejściowe. A podobno koty przywiązują się do miejsca a nie do człowieka. :placz::placz::placz: Zapraszam do nas naprawdę bardzo serdecznie! :loveu: Quote
teapot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No tak, a Zuzą to już nikt się nie interesuje... :mad: Tymczasem mała pirania od wtorku waletuje u nas. Regularnie chodzimy na masaże i... UWAGA, UWAGA - byłyśmy u doktora Wyrwizęba. W czwartek panna Zuzanna straciła aż 14 zębów mlecznych. Dzięki Ewie jakoś zniosłam 40 minut czekania na małą pacjentkę. Dziękuję kochana! :loveu::loveu: Co więcej uśpiona Zuzka została poddana zabiegom kosmetycznym - usunięto jej włoski z uszu i zrobiono pedicure. Mała wszystko zabiegi zniosła wyjątkowo dobrze i już wieczorem była gotowa do zabawy, w przeciwieństwie do swojej tymczasowej opiekunki (czyt. mnie ;) ), która padła z łapką w posłaniu małej księżniczki. Dzisiaj Zuza zachowuje się tak, jakby żadnych zabiegów nie było. Z pełnym zaangażowaniem podgryza wszystkie palce, które nieopatrznie znajdą się w jej zasięgu, szczeka domagając się uwagi i rozbraja po kolei wszystkich członków mojej rodziny. Po prostu mała wredota jest przeurocza!!! A teraz ciekawostka dnia: nasza panienka lubi nektarynki. Quote
rita60 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zagladam,zagladam do cudaczka:razz:dzielna malenka:multi: Quote
Ewa i flatki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Gacopyrz wzbudza powszechne zainteresowanie :razz:Największe, kiedy nagle, z wściekłością i groznym warkotem usiłowała zagryzć Kasię :crazyeye: Ja tam się jej boję :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Gacopyrz wzbudza powszechne zainteresowanie :razz:Największe, kiedy nagle, z wściekłością i groznym warkotem usiłowała zagryzć Kasię :crazyeye: Ja tam się jej boję :evil_lol: No i chyba stało się - teapot pożarta - ani zdjęć ani relacji. Quote
rita60 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Isadora7']No i chyba stało się - teapot pożarta - ani zdjęć ani relacji. Troche szkoda;)fajna kobitka była:evil_lol::razz: Quote
Isadora7 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 rita60 napisał(a):Troche szkoda;)fajna kobitka była:evil_lol::razz: Też mi jej szkoda. Fajna, odpowiedzialna i o anielskim wyglądzie. Charakter już bardziej zbliżony do mojego, wiem bo na sabatach ją spotykałam. :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malagos Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No, jakeście sabatowały razem, to nie sadzę, by dała się "poźreć", takie jak ona są nieśmiertelne :multi: Quote
rita60 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Teapotku -gdzieś Ty, gdzie???? W brzuszku chomiczka:evil_lol: Quote
Neris Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Teapotek w sklepie kupuje Vanish to prania tapicerki co ją kota podła zasik... załatwiła, no... Quote
Aleksandrossa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Widocznie chomik ma coś wspólnego z Dianą- obie pożerają w całości :D :D :D Quote
Recommended Posts