Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
To ja się już wpraszam na mizianie i gryzienie :evil_lol:

Zapraszam serdecznie! :multi::multi::multi:
A wpadniesz z Vantą? ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuzo i moja ulubiona Cioteczko - pozdrowienia z Wrocławia! Klara też pozdrawia, bo mi się właśnie ładuje na kolana (dobek!):diabloti:. Felek nie pozdrawia, bo on nikogo, poza mną,, nie lubi:stop:.

Trzymajcie sie dziewczyny, Budapesztowo!

Posted

Musze Wam napisac, ze dzisiaj po raz pierwszy Zuzka i Yoorek lezeli przez minute przytuleni:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moj Yoorus dzielnie zniosl jej obecnosc, nadal jest zazdrosny, ale ....:multi::multi::multi: Okrutnie sie ucieszylam:loveu:
Tyz pozdrawiamy cioteczki, jutro wyruszamy do Polski:multi:

Posted

dzisiaj zrobilam, ale ta mala jendza staruje z zebiskami, a ma ich jeszcze sporo podwojnych( W Warszawie je zgubi:evil_lol:), wije sie jak waz i drze jape, ze sasiedzi na gorze slysza:diabloti:

mam nadzieje, ze sie jeszcze nieraz przytula i uda mi sie to zarejestrowac

Posted

Jestem zbulwersowana określeniem "drze japę"!!! :mad: Życzę sobie, choć to nie koncert życzeń, sfromułowań - otwiera śliczne usteczka w celach tubalnie dźwiękowych!!! :diabloti:

Posted

majqa napisał(a):
Jestem zbulwersowana określeniem "drze japę"!!! :mad: Życzę sobie, choć to nie koncert życzeń, sfromułowań - otwiera śliczne usteczka w celach tubalnie dźwiękowych!!! :diabloti:

Majqa... ale ona naprawdę drze japę, takiego dźwięku usteczka nie wydają. Słyszałam na własne uszęta, a niedosłuch mam. To wyobraź sobie jak musi pruć japę skoro usłyszałam i to rozmawiając z Erazm telefoniczasto.

Jest jeszcze jeden aspekt... Erazm jest mistrzem w wychowaniu wszelkich czterołapków na potwory :roflt::roflt::roflt:

Posted

Jestem, chcesz z normalnego psa zrobic wariata, powierz mi go na tydzien. Pies przejdzie cudowna przemiane. Znienawidza Cie sasiedzi i przestana zameczac zaproszeniami na kawe, tesciowa nie podejdzie do Ciebie na odleglosc mniejsza niz trzy metry, druga polowa zazada rozwodu ze wzgledu na niemoznosc wywiazywania sie z obowiazkow malzenskich, dzieci wyprowadza sie z domu za chlebem, bo obiady beda gotowane dla pieskow, a dla dwunoznych sa Burger King itp:diabloti: - wlasnie to praktykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fotosik szwankuje , ale mam malutka foteczke, gdzie Zuzia wyraza swoj stosunek do szczotkowania

Posted

Kaganiec konieczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mowie to powaznie:shake: spojrz w te slepia

A tu drzemka pooboiednia, hihi to naprawde pierwszy raz taki widok karmi me oczy i serce miodem, nie przytuleni, ale...

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Erazm z chęcią powierzę Ci moją yorczycę :D
Z niej to taki spokojny psiak, a mamy dość pytań na spacerze "można pogłaskać?" :D

Jednak dała sobie zrobić kiteczkę :D

A jakze okupilam to wlasna krwia:angryy:

Z Yoorka kawal chlopa wazy 3,5 kilo:evil_lol:

Jeszcze jeden yooras, ale jeden mily. To bylby raj:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
A jakze okupilam to wlasna krwia:angryy:

Z Yoorka kawal chlopa wazy 3,5 kilo:evil_lol:

Jeszcze jeden yooras, ale jeden mily. To bylby raj:loveu:

A jamniczka nie może być, jędza więc pasowałaby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: