teapot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ewa i flatki napisał(a):To ja się już wpraszam na mizianie i gryzienie :evil_lol: Zapraszam serdecznie! :multi::multi::multi: A wpadniesz z Vantą? ;) Quote
Ewa i flatki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mogę i z Vantą :razz: Ja będę się gryzła z Zuzią a Ty z moją foką :lol: Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witaj malenki chomiczku,widze,ze przydomkow ci przybyło:cool3: Erazm my to ritowy klan,corcia ma najmniejszego teriera,ja najwiekszego. Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 teriery górą :loveu:. co się porobiło, do wawy jak do buzka zdroju sie teraz jeździ :p Quote
Erazm Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 ano, ano niedlugo zawitamy w Warszawie, na razie Zuzka pozdrawia z Budapesztu Tak sie lezy, tak sie nudzi Quote
diuna_wro Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zuzo i moja ulubiona Cioteczko - pozdrowienia z Wrocławia! Klara też pozdrawia, bo mi się właśnie ładuje na kolana (dobek!):diabloti:. Felek nie pozdrawia, bo on nikogo, poza mną,, nie lubi:stop:. Trzymajcie sie dziewczyny, Budapesztowo! Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cudniaste nudzenie się!!! :lol: :loveu: :lol: Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Musze Wam napisac, ze dzisiaj po raz pierwszy Zuzka i Yoorek lezeli przez minute przytuleni:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moj Yoorus dzielnie zniosl jej obecnosc, nadal jest zazdrosny, ale ....:multi::multi::multi: Okrutnie sie ucieszylam:loveu: Tyz pozdrawiamy cioteczki, jutro wyruszamy do Polski:multi: Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A nie robicie krasnoludkowi kucolków? Nie przeszkadzają jej włoski? Niech sie trzyma, kluseczka :D Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 O matko, musisz mieć aparat w pogotowiu na okoliczność kolejnego przytulenia. KKKKcemmmy to zobaczyć!!! ;) Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 dzisiaj zrobilam, ale ta mala jendza staruje z zebiskami, a ma ich jeszcze sporo podwojnych( W Warszawie je zgubi:evil_lol:), wije sie jak waz i drze jape, ze sasiedzi na gorze slysza:diabloti: mam nadzieje, ze sie jeszcze nieraz przytula i uda mi sie to zarejestrowac Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jestem zbulwersowana określeniem "drze japę"!!! :mad: Życzę sobie, choć to nie koncert życzeń, sfromułowań - otwiera śliczne usteczka w celach tubalnie dźwiękowych!!! :diabloti: Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 majqa napisał(a):Jestem zbulwersowana określeniem "drze japę"!!! :mad: Życzę sobie, choć to nie koncert życzeń, sfromułowań - otwiera śliczne usteczka w celach tubalnie dźwiękowych!!! :diabloti: Majqa... ale ona naprawdę drze japę, takiego dźwięku usteczka nie wydają. Słyszałam na własne uszęta, a niedosłuch mam. To wyobraź sobie jak musi pruć japę skoro usłyszałam i to rozmawiając z Erazm telefoniczasto. Jest jeszcze jeden aspekt... Erazm jest mistrzem w wychowaniu wszelkich czterołapków na potwory :roflt::roflt::roflt: Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Jestem, chcesz z normalnego psa zrobic wariata, powierz mi go na tydzien. Pies przejdzie cudowna przemiane. Znienawidza Cie sasiedzi i przestana zameczac zaproszeniami na kawe, tesciowa nie podejdzie do Ciebie na odleglosc mniejsza niz trzy metry, druga polowa zazada rozwodu ze wzgledu na niemoznosc wywiazywania sie z obowiazkow malzenskich, dzieci wyprowadza sie z domu za chlebem, bo obiady beda gotowane dla pieskow, a dla dwunoznych sa Burger King itp:diabloti: - wlasnie to praktykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotosik szwankuje , ale mam malutka foteczke, gdzie Zuzia wyraza swoj stosunek do szczotkowania Quote
teapot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zaczynam się bać!!! I to ten potffór niedługo zawita w me skromne progi? Chyba muszę kategorycznie zażądać kagańca! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Kaganiec konieczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mowie to powaznie:shake: spojrz w te slepia A tu drzemka pooboiednia, hihi to naprawde pierwszy raz taki widok karmi me oczy i serce miodem, nie przytuleni, ale... Quote
teapot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Rewelacja! Niedługo Astor zacznie ją wylizywać jak Rambo! :loveu: Quote
Neris Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Matko, ona jest mniejsza niż moje morskie świnki... Kiedy zapraszacie do Warszawy na macanie potfforka? Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm z chęcią powierzę Ci moją yorczycę :D Z niej to taki spokojny psiak, a mamy dość pytań na spacerze "można pogłaskać?" :D Jednak dała sobie zrobić kiteczkę :D Quote
diuna_wro Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Erazm'] Jest i kucolek. Kucolek z kucolkiem:loveu::loveu: Yoorek przy niej wygląda jak gigant. Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Aleksandrossa napisał(a):Erazm z chęcią powierzę Ci moją yorczycę :D Z niej to taki spokojny psiak, a mamy dość pytań na spacerze "można pogłaskać?" :D Jednak dała sobie zrobić kiteczkę :D A jakze okupilam to wlasna krwia:angryy: Z Yoorka kawal chlopa wazy 3,5 kilo:evil_lol: Jeszcze jeden yooras, ale jeden mily. To bylby raj:loveu: Quote
rita60 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale chomiczek ma miny:multi:ona jest niesamowita i ten kucolek,rewelacja:lol: Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm napisał(a):A jakze okupilam to wlasna krwia:angryy: Z Yoorka kawal chlopa wazy 3,5 kilo:evil_lol: Jeszcze jeden yooras, ale jeden mily. To bylby raj:loveu: A jamniczka nie może być, jędza więc pasowałaby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Taaa, chcesz zebym stanela jednego dnia na progu Twojego mieszkania z tobolkiem i 5 psami?:cool1: Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm napisał(a):Taaa, chcesz zebym stanela jednego dnia na progu Twojego mieszkania z tobolkiem i 5 psami?:cool1: Czemu nie :):):):) Quote
Recommended Posts