Erazm Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Bardzo dobrze napisane Teapociku. A tu najlepiej jak mozna bylo zobrazowana reakcja na wezoszczurka alias wezosznurka A tak sie rozpracowuje facetow;) Quote
teapot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I dzięki Wam znów mi się mordka śmieje! :lol: Ps. Cholernie przystojny ten Twój mąż! :cool3: Lubię takich postawnych, mocnych facetów! Quote
Isadora7 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 To zdjęcie booooomba http://images43.fotosik.pl/167/7afcf2915c769587med.jpg Quote
majqa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='teapot'](...) Ps. Cholernie przystojny ten Twój mąż! :cool3: Lubię takich postawnych, mocnych facetów! Nie sposób zaprzeczyć!!! :lol: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Zle wykadrowane, kiepskie swiatlo, ale przeslanie masz racje bomba:eviltong: Quote
Mała Rita Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Szczurinka jest niesamowita!!! i ta malenka, dzielna kruszynka jeszcze pokaze co potrafi ;) Quote
Neris Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='teapot']I dzięki Wam znów mi się mordka śmieje! :lol: Ps. Cholernie przystojny ten Twój mąż! :cool3: Lubię takich postawnych, mocnych facetów! A widziałaś, jak zdjęcie zrobione? Żeby DOBRZE było widać obrączkę :evil_lol: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Wiem co robie:evil_lol: A Zuzia znow, tym razem bez potrzeby koo,wedrowala wzdluz poduchy!!!!!!:eviltong: Quote
teapot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Erazm napisał(a):Wiem co robie:evil_lol: A Zuzia znow, tym razem bez potrzeby koo,wedrowala wzdluz poduchy!!!!!!:eviltong: :multi::multi::multi::multi: To co? Wystarczy w domu tunele z poduch zrobić i mała będzie mogła chodzić po całej chałupce! :evil_lol: Quote
malagos Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 można wyłozyć poduchami ściezkę do parku :cool3: A masz tam chociaż jakiś park, Erazm? Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 znajdź różnice (oprócz charakterologicznych :evil_lol:) Quote
Poker Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']znajdź różnice (oprócz charakterologicznych :evil_lol:) Teraz ja padłam :grin::grin:, zaplułam monitor ze śmiechu :evil_lol: Biedna Szczurzynka , ciotki się naśmiewają ze śliczności :loveu: Czy zauważyłyście ,że na większości zdjęć panów z psiaczkami , leżą oni sobie na łóżeczkach? Quote
Isadora7 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']znajdź różnice (oprócz charakterologicznych :evil_lol:) Widze tylko jedną różnicę - kolor/odcień balejażu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kolor skóry też :p. jeszcze jakies spostrzeżenia? nie mówicie, ze to wszystkie różnice :diabloti: Quote
Erazm Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Skrzacik awanturuje sie zeby go na ziemi stawiac, a jutro znow meczarnie u fizjoterapeutki;) Quote
Aleksandrossa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To już lepiej ze skrzacikiem? PS przypadkowo wyrejestrowałam temat i nie jestem na bieżąco :/ Quote
Erazm Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Zajrzyj na poprzednie strony jest duzo fotek;) Quote
teapot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dorothy napisał(a):Mistrzu Joda co u Ciebie:loveu: Szykuje się na wakacje u teapota i koty różowej. Erazm, czy będziesz mogła mi na ten czas pożyczyć "mały aparat" + osprzęt (kabelki+jeśli jest płyta), bo Alek zabiera nasz w Bieszczady, a przecież Zuzowe sanatorium trzeba udokumentować. Quote
Erazm Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Zabiore jesli nie zapomne:razz: i jesli Zuzka wyladuje u cioci Teapot;), Warszawa oprocz cioci Teapot i jej dwoch duzych plusow ma jeszcze trzeci plus masaze, tylko czy cioci Teapot bedzie chcialo sie na nie tluc? Quote
teapot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Erazm napisał(a):Zabiore jesli nie zapomne:razz: i jesli Zuzka wyladuje u cioci Teapot;), Warszawa oprocz cioci Teapot i jej dwoch duzych plusow ma jeszcze trzeci plus masaze, tylko czy cioci Teapot bedzie chcialo sie na nie tluc? Będzie jak najbardziej. I Zuza będzie mogła posłużyć jako chusteczka do ocierania "łzów tęsknoty" za TZ, który wybrał wyjazd w Bieszczady... Quote
Ewa i flatki Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To ja się już wpraszam na mizianie i gryzienie :evil_lol: Quote
Erazm Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ewa i flatki napisał(a):To ja się już wpraszam na mizianie i gryzienie :evil_lol: W tej sytuacji Zuzka zostanie u cioci Kasi, tyle palcow do gryzienia, nie moge jej odmowic tej przyjemnosci:eviltong: Quote
Recommended Posts