rita60 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Widze,widze,znowu sie znecaja nad malizna i chca ja podtopic:mad:gdzie to zglosic:roll:/moj kochany cukiereczek:oops:/. Quote
gagata Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dodaj - solidnie uzębiony cukiereczek....:cool3::lol: Quote
rita60 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 gagata napisał(a):Dodaj - solidnie uzębiony cukiereczek....:cool3::lol: To fakt,jak na swoje gabaryty,to maja te zabki:lol: Quote
Erazm Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wpadam na moment i uprzejmie donosze, Zuzia zrobila wczoraj i dzisiaj koo na spacerze, drze jape kiedy czegos zada( czytaj paluch do obgryzienia ), z wlasnej inicjatywy podgryza zabawke, Yooorek zadrosny kiedy Zuzka laduje w sypialni. W poniedzialek idziemy do weta, na razie w Wiedniu, klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. Mentalnie u malej postepy ogromne, z fizycznych postepow - mala slicznie sie przeciaga i prostuje na bagietke kiedy rano wyciagam ja z lozka. Quote
Poker Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 czyli wiadomości ogólnie pozytywnie :multi: :loveu: Prosimy o więcej takich donosów :evil_lol: Quote
rita60 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Erazm napisał(a):Wpadam na moment i uprzejmie donosze, Zuzia zrobila wczoraj i dzisiaj koo na spacerze, drze jape kiedy czegos zada( czytaj paluch do obgryzienia ), z wlasnej inicjatywy podgryza zabawke, Yooorek zadrosny kiedy Zuzka laduje w sypialni. W poniedzialek idziemy do weta, na razie w Wiedniu, klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. Mentalnie u malej postepy ogromne, z fizycznych postepow - mala slicznie sie przeciaga i prostuje na bagietke kiedy rano wyciagam ja z lozka. :multi::multi::multi:a foty chomiczka beda:roll:uwielbiam patrzec na jej minki:oops: Quote
Erazm Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Na razie jedna foteczka, z Warszawy;), jeszcze aparatu nie rozpakowalam:shake:. Male robi sie strasznie roszczeniowe. Czyzbym wykreowala nastepnego potworka? Quote
rita60 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ona jest niesamowita:multi: Erazm nie znałam yorkow,ale gdy moja corka sprawiła sobie taka kruszynke,przyniosła ja,spojrzałam i zakochałam sie po uszy:oops:Ja mam airedale teriera,jak razem wychodzimy z corka i małym na spacer,ludzie usmiechaja sie na ich widok:razz: Quote
Isadora7 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Erazm nie dodałaś, ze zdjęcie było robione w objęciach Rusałki: Quote
Erazm Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 To masz dwa charakterne psiulki, kontrast swietny, sama bym sie gapila na taki zestaw:evil_lol: Nie wiem co Rusalka na to Quote
Isadora7 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Erazm'][...ciach...] Nie wiem co Rusalka na to Pewnie moje chwile policzone, sama jej doniosłam. Nie wiem za co bardziej zabije za piksle na twarzy czy za calokształt. A kształty tam są oj są bardzo ładne. Quote
Erazm Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Hihi, to trzeba przyznac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Taaa - całokształt wyszedł jakby w 7 miesiącu ciąży był :placz: Ale Zuza jak zwykle cudna! :loveu: I jaki charrrakterek! Quote
teapot Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Erazm']Wlasnie za oknami przeszla fantastyczna parada gejow, Yoorek zaszyl sie gdzies w dziurze, natomiast Zuzia z przyjemnoscia przygladala sie kolorowemu towarzystwu i zadne huki, tudziez glosna muzyka nie robily na niej najmniejszego wrazenia Światowa kobitka! Ma to po mamusi! :loveu: ... i może choć troszkę po chrzestnej? Quote
Ewa i flatki Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To mała ma od razu edukację seksualną na poziomie :eviltong: W której dzielnicy mieszkacie, nie w drugiej przypadkiem? A cyc Rusałki taki, że i na gejowskiej paradzie miałaby branie :evil_lol: Komentarz oczywiście do tego co powyżej i poniżej Quote
Erazm Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wlasnie za oknami przeszla fantastyczna parada gejow, Yoorek zaszyl sie gdzies w dziurze, natomiast Zuzia z przyjemnoscia przygladala sie kolorowemu towarzystwu i zadne huki, tudziez glosna muzyka nie robily na niej najmniejszego wrazenia Quote
Erazm Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mieszkamy w pierwszym dystrykcie, jest super, duzo miejsc gdzie moge zapuscic sie z psiakami, czesto, wisza tabliczki, psom wzbronione, ale nikt sie tym nie przejmuje specjalnie;). Zuzka domaga sie stawiania na trawniku nie tylko w celu sioo czy koo. Zostawiona sama w pokoju bezczelnie drze pychola i zada natychmiastowego zajecia sie jej osoba:shake: Niechaj toto zacznie lazic, bo dwa wrzeszczace stwory to taki maly horror:cool1::evil_lol: Quote
gagata Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A znalazlas juz stosowny cialoksztalt, co by mogl sluzy Zuzce za tlo?:evil_lol: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Erazm napisał(a):(...) klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. (...). Czas trzymać kciuki za postępy ich leczenia. :lol: Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej. Trzymajcie kciuki za malucha. Aha, Yoorek juz czasem mnie zaszczyci lezeniem kolo mnie nawet jesli Zuzia jest usdowiona na kolanach;) Quote
teapot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Erazm']I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej. Trzymajcie kciuki za malucha. Aha, Yoorek juz czasem mnie zaszczyci lezeniem kolo mnie nawet jesli Zuzia jest usdowiona na kolanach;) Nawet nie wiesz jak mocno zaciskamy kciuki! A o takich cudach techniki to u nas w krajuuuu nawet najstarsi górole nie słyszeli! :evil_lol: Ps. Muszę się pochwalić - Alek kupił mi 1/30 konia - chrapki! Cieszę się jakbym co najmniej całego mercedesa dostała! :evil_lol: (pamiętasz jak o koniach rozmawiałyśmy) Quote
rita60 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Erazm napisał(a):I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej. Trzymajcie kciuki za malucha. Aha, Yoorek juz czasem mnie zaszczyci lezeniem kolo mnie nawet jesli Zuzia jest usdowiona na kolanach;) Kciuki zacisniete:lol:delikatne mizianko dla slodkiego chomiczka:multi: Quote
teapot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 rita60 napisał(a):Kciuki zacisniete:lol:delikatne mizianko dla slodkiego chomiczka:multi: Rita, jakie tam delikatne? Toż to przecie pirania jest - delikatnego nawet nie poczuje! ;) Erazm niedługo będzie musiała jej sznur okrętowy do przeciągania kupić!:evil_lol: Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 I nerwosol bo mi sie Rusalki i Zuzki rozmnozyly, nigdy nie myslalam, ze skoncze jako pseudohofffca, ale to jest silniejsze ode mnie, sa takie slodkie. Napewno znajda kochajace domki Quote
Recommended Posts