Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wpadam na moment i uprzejmie donosze, Zuzia zrobila wczoraj i dzisiaj koo na spacerze, drze jape kiedy czegos zada( czytaj paluch do obgryzienia ), z wlasnej inicjatywy podgryza zabawke, Yooorek zadrosny kiedy Zuzka laduje w sypialni. W poniedzialek idziemy do weta, na razie w Wiedniu, klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. Mentalnie u malej postepy ogromne, z fizycznych postepow - mala slicznie sie przeciaga i prostuje na bagietke kiedy rano wyciagam ja z lozka.

Posted

Erazm napisał(a):
Wpadam na moment i uprzejmie donosze, Zuzia zrobila wczoraj i dzisiaj koo na spacerze, drze jape kiedy czegos zada( czytaj paluch do obgryzienia ), z wlasnej inicjatywy podgryza zabawke, Yooorek zadrosny kiedy Zuzka laduje w sypialni. W poniedzialek idziemy do weta, na razie w Wiedniu, klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. Mentalnie u malej postepy ogromne, z fizycznych postepow - mala slicznie sie przeciaga i prostuje na bagietke kiedy rano wyciagam ja z lozka.

:multi::multi::multi:a foty chomiczka beda:roll:uwielbiam patrzec na jej minki:oops:

Posted

Na razie jedna foteczka, z Warszawy;), jeszcze aparatu nie rozpakowalam:shake:. Male robi sie strasznie roszczeniowe. Czyzbym wykreowala nastepnego potworka?

Posted

Ona jest niesamowita:multi:
Erazm nie znałam yorkow,ale gdy moja corka sprawiła sobie taka kruszynke,przyniosła ja,spojrzałam i zakochałam sie po uszy:oops:Ja mam airedale teriera,jak razem wychodzimy z corka i małym na spacer,ludzie usmiechaja sie na ich widok:razz:

Posted

[quote name='Erazm'][...ciach...]

Nie wiem co Rusalka na to

Pewnie moje chwile policzone, sama jej doniosłam.
Nie wiem za co bardziej zabije za piksle na twarzy czy za calokształt. A kształty tam są oj są bardzo ładne.

Posted

[quote name='Erazm']Wlasnie za oknami przeszla fantastyczna parada gejow, Yoorek zaszyl sie gdzies w dziurze, natomiast Zuzia z przyjemnoscia przygladala sie kolorowemu towarzystwu i zadne huki, tudziez glosna muzyka nie robily na niej najmniejszego wrazenia
Światowa kobitka! Ma to po mamusi! :loveu: ... i może choć troszkę po chrzestnej?

Posted

To mała ma od razu edukację seksualną na poziomie :eviltong:
W której dzielnicy mieszkacie, nie w drugiej przypadkiem?
A cyc Rusałki taki, że i na gejowskiej paradzie miałaby branie :evil_lol:

Komentarz oczywiście do tego co powyżej i poniżej

Posted

Wlasnie za oknami przeszla fantastyczna parada gejow, Yoorek zaszyl sie gdzies w dziurze, natomiast Zuzia z przyjemnoscia przygladala sie kolorowemu towarzystwu i zadne huki, tudziez glosna muzyka nie robily na niej najmniejszego wrazenia

Posted

Mieszkamy w pierwszym dystrykcie, jest super, duzo miejsc gdzie moge zapuscic sie z psiakami, czesto, wisza tabliczki, psom wzbronione, ale nikt sie tym nie przejmuje specjalnie;). Zuzka domaga sie stawiania na trawniku nie tylko w celu sioo czy koo. Zostawiona sama w pokoju bezczelnie drze pychola i zada natychmiastowego zajecia sie jej osoba:shake: Niechaj toto zacznie lazic, bo dwa wrzeszczace stwory to taki maly horror:cool1::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
(...) klinika jest w samym centrum, maja rozne rodzaje terapii, wyglada to przyzwoicie. (...).

Czas trzymać kciuki za postępy ich leczenia. :lol:

Posted

I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej.
Trzymajcie kciuki za malucha.
Aha, Yoorek juz czasem mnie zaszczyci lezeniem kolo mnie nawet jesli Zuzia jest usdowiona na kolanach;)

Posted

[quote name='Erazm']I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej.
Aha, Yoorek juz czasem mnie zaszczyci lezeniem kolo mnie nawet jesli Zuzia jest usdowiona na kolanach;)

Nawet nie wiesz jak mocno zaciskamy kciuki!
A o takich cudach techniki to u nas w krajuuuu nawet najstarsi górole nie słyszeli! :evil_lol:

Ps. Muszę się pochwalić - Alek kupił mi 1/30 konia - chrapki! Cieszę się jakbym co najmniej całego mercedesa dostała! :evil_lol: (pamiętasz jak o koniach rozmawiałyśmy)

Posted

Erazm napisał(a):
I po wizycie...Mala probowala na biezni wodnej- bedziemy to przerabiac, jak rowniez akupunkture laserowa. Pojutrze pojade jeszcze do kliniki uniwersyteckiej zeby dokladnie przeswietlili lapki. Prawa strona jest zedycydowanie sprawniejesza, tylna lewa mimo wszystko ( wyglada na stare zlamanie, ale tego dowiemy sie pojutrze), w najgorszej formie jest lewy, przedni nadgarstek. Pocieszam sie, ze na poczatku wszystkie wygladaly duuuuzo gorzej.

Kciuki zacisniete:lol:delikatne mizianko dla slodkiego chomiczka:multi:

Posted

rita60 napisał(a):
Kciuki zacisniete:lol:delikatne mizianko dla slodkiego chomiczka:multi:

Rita, jakie tam delikatne? Toż to przecie pirania jest - delikatnego nawet nie poczuje! ;)
Erazm niedługo będzie musiała jej sznur okrętowy do przeciągania kupić!:evil_lol:

Posted

I nerwosol bo mi sie Rusalki i Zuzki rozmnozyly, nigdy nie myslalam, ze skoncze jako pseudohofffca, ale to jest silniejsze ode mnie, sa takie slodkie. Napewno znajda kochajace domki