rita60 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ło matko,robia jej pranie mozgu:shake:/po rosyjsku:-o/.:evil_lol: Quote
teapot Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 rita60 napisał(a):Ło matko,robia jej pranie mozgu:shake:/po rosyjsku:-o/.:evil_lol: Żeby tylko po rosyjsku :evil_lol: Totalny kosmopolityzm jest! Tylko mała cholera czasowników francuskich się uczyć nie chce i tylko: "Non, non, je ne veux pas!" Z łaciną nieco lepiej jej idzie... Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 teapot napisał(a):Żeby tylko po rosyjsku :evil_lol: Totalny kosmopolityzm jest! Tylko mała cholera czasowników francuskich się uczyć nie chce i tylko: "Non, non, je ne veux pas!" Z łaciną nieco lepiej jej idzie... Rozumiem,ze chodzi o łacine kuchenna:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 "Łacinę" to załapała od Rambiego, w końcu on chłopak z Kercelaka. Quote
gagata Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No dobra Ynterwencje szykowac trzeba pilnie ale najpierw zadbajmy o logistykę...Szukany pilnie zastepczy biust stosownych rozmiarow,co by Zuzka nie odczula dyskomfortu...:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 cześć pracy! patrzę i patrzę na suziowe szdjęcia i pwoiem wam (mam nadzieję, ze znajomi właściciele jorków sie nie obrażą0 - ona jest najładniejszym jorkiem, jakiego widziałam. te ucha wypłoszowtae, a śliczne! oczy przemądre! a miny strzela skubana takie, ze człowiek zrobi wszystko!!! Quote
Zofia.Sasza Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A ja wczoraj miałam gości... ...dużych i rudych! Leżałam sobie i patrzyłam na nich A jak mi paluch wielki podstawili - UGRYZŁAM :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Od czasu do czasu wydawałam dźwięk straszliwy! Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jestes cudny chomiczku:multi:tak bym cie chciała wycałowac,mozesz mi nawet zjesc palca:oops: Quote
teapot Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Wiedziałam, że foty będą cudowne! Zofia - jesteś mistrzem!!! Ps. Zuza z mamusią a ja tęsknię...:placz: Quote
Poker Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 coś niesamowitego :loveu::loveu::loveu: ta mała zupełni e mnie powaliła,jakbym mogła, to bym ją w całości połknęła :evil_lol: Quote
Erazm Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Zuzka padnieta po dniu pelnym wrazen, merda cioci Teapotkowi. Foty cudne i te Teapot i Zofii Quote
Isadora7 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='teapot']Wiedziałam, że foty będą cudowne! Zofia - jesteś mistrzem!!! Ps. Zuza z mamusią a ja tęsknię...:placz: A ja ją dzisiaj gościłam i mam zdjęcia... ale nie pokaże :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja ją dzisiaj gościłam i mam zdjęcia... ale nie pokaże :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa, znęcaj się nad ... no właśnie nad kim? Słomianą macochą? Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja ją dzisiaj gościłam i mam zdjęcia... ale nie pokaże :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dlaczegóż to? Kompromitujące one? Quote
rita60 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):A dlaczegóż to? Kompromitujące one? Ciekawe kogo:cool3:chyba,ze nasz chomiczek wystapił w toplessie:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):A dlaczegóż to? Kompromitujące one? rita60 napisał(a):Ciekawe kogo:cool3:chyba,ze nasz chomiczek wystapił w toplessie:evil_lol: Było winko, było całowanie przez Rambiego.... po prostu rozpusta :) Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Poker napisał(a):coś niesamowitego :loveu::loveu::loveu: ta mała zupełni e mnie powaliła,jakbym mogła, to bym ją w całości połknęła :evil_lol: to chyba nie byłoby trudne... :evil_lol: śliczna jest ona, ta chomiczka. isadora, pokazuj foty! Quote
Isadora7 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Eeee, kosmata taka :cool3: Drapałaby w gardle. Nawet Nenisko się nie skusiło... A Rambiemu się podoba :) Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):to chyba nie byłoby trudne... :evil_lol: śliczna jest ona, ta chomiczka. isadora, pokazuj foty! Eeee, kosmata taka :cool3: Drapałaby w gardle. Nawet Nenisko się nie skusiło... Quote
Equus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Przeczytałam od deski do deski i trzymam kciuki za maleńką!!! Erazm - GRATULACJE i powodzenia na nowej drodze życia:Rose: A i jeszcze dobra wiadomość - Fibi na konto której kupiłaś transporterek na bazarku wyleczyła się na tyle, że mogła iść do adopcji i znalazła dom! Mam nadzieję że i Suzi się poszczęści i będzie mogła samodzielnie się poruszać!!! Quote
rita60 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 No cioteczki,chcemy info o chomiczku,chcemy info,chcemy info..... Quote
Isadora7 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='rita60']No cioteczki,chcemy info o chomiczku,chcemy info,chcemy info..... Erazm zajęta bo szuka silkonu. Tepot małą przyzwyczaiła i teraz zobaczcie Ciotka Erazm ćwiczy: Quote
Recommended Posts