Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja tam byłam i szampana w południe wypiłam! ;)

I mogę zdradzić jedno - Pana Młodego tak szczęśliwego i dumnego jeszcze nigdy nie widziałam!
A jak mówił, że Erazm jest jego żoną oczy mu się tak świecił, że gdyby to nie był środek dnia pół miasta by z pewnością tę łunę dostrzegło! :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm napisał(a):
Lo Boziu, zrobilaaaaam to.........
Dzieki dziewczyny za wsparcie moralne , lece masowac Zuzke

A dobrze ci tak:evil_lol:my to mamy juz dawno za soba:razz:

Posted

[quote name='Erazm']Lo Boziu, zrobilaaaaam to.........
Dzieki dziewczyny za wsparcie moralne , lece masowac Zuzke

a jasne mam na to dowód:

[quote name='teapot']A ja tam byłam i szampana w południe wypiłam! ;)

I mogę zdradzić jedno - Pana Młodego tak szczęśliwego i dumnego jeszcze nigdy nie widziałam!
A jak mówił, że Erazm jest jego żoną oczy mu się tak świecił, że gdyby to nie był środek dnia pół miasta by z pewnością tę łunę dostrzegło! :loveu:

Potwierdzam, błyszczały mu się oczy, pałały ogniem niczym pierścionek i obrączka Panny Młodej.

Posted

[quote name='diuna_wro']Wooooow! Erazm, ja czułam, czułam w kościach żeś wersja LUX. S-classe!

Eeee, no. To ja Panu Młodemu gratuluje wyboru! Niech trzyma i nie puszcza!

Isadora, a Tyś pozwoleństwo dostała na udostępnianie wizerunku? :razz:

Słoneczko jakby to powiedzieć... temat wizerunku, udostepniania tegoż, promowania blablabla to mam z racji zawodu i pracy opanowany. Nie znajdziesz na tym forum (i żadnym innym w którym uczestniczę) mojego wpisu niezgodnego z paragrafami, przepisami, blabla). No chyba że na zasadzie "jak się chce psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie" Ale Ciebie akurat o to nie podejrzewam.

Posted

Wooooow! Erazm, ja czułam, czułam w kościach żeś wersja LUX. S-classe!

Eeee, no. To ja Panu Młodemu gratuluje wyboru! Niech trzyma i nie puszcza!

Izadora, a Tyś pozwoleństwo dostała na udostępnianie wizerunku? :razz:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Boże broń! to był taki text żartobliwy, "zaczepny". :diabloti:

Wiem ale ja lubię też tak "śmiertelnie poważnie" odpowiedzieć ze świadomością, że czytają ci od tego kija:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7']Słoneczko jakby to powiedzieć... temat wizerunku, udostepniania tegoż, promowania blablabla to mam z racji zawodu i pracy opanowany. Nie znajdziesz na tym forum (i żadnym innym w którym uczestniczę) mojego wpisu niezgodnego z paragrafami, przepisami, blabla). No chyba że na zasadzie "jak się chce psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie" Ale Ciebie akurat o to nie podejrzewam.

Boże broń! to był taki text żartobliwy, "zaczepny". :diabloti:

Posted

Młoda para rzecywiście odjazdowa - jak pomyślę o dzisiejszym "finale", to aż się czerwienię :eviltong:
A teraz potrzebujemy sprytnego grafika, żeby to autorstwa Isadory zdjęcie przerobił w tak zwane "monidło" :diabloti:

Posted

Isadora - przepraszam za błąd. :oops: Sprawdzam i widzę, ze ja cały czas tę literówkę robię. Przepraszam najmocniej. Mnie też ktoś kiedyś przekręcał i nazywał na dogo Diunią, no i nie bardzo mi się podobało:mad:Dobrze, że mi zwróciłaś na to uwagę.

Posted

Państwo Młodzi podróżują a my z Zuzą przechodzimy odnowę biologiczną ;)

Najpierw drinuś dla ralaksacji:

Nowa fryzurka:

Potem zjadanie ciotki:

Posted

Następnie zabawa z turbo-myszą od cioteczki Ewy i jej Flatków :loveu::loveu::loveu:
(mysza świetnie masuje Zuzowatą a Zuza cudnie się złości i próbuje myszę użreć w dupkę!)

A jak nie mysza to piekielna zabawka:
(fotka wleźć nie chce - wstawię później)

A tak poza tym, to dawno nikt nie mówił jaka jestem piękna!

Posted

Isadora7 napisał(a):
No pięknie, dzieciak pije w moich kieliszkach do sake. Tylko mi nie mów że spija resztkę sake jaka została po poniedziałkowej balandze.

Jakie tam resztki???
Prawie pół butelki w lodówce zostało - takie z Was smakoszki! :P
Ja nie mogę, to niech mała sobie chociaż poużywa.

Posted

Nie uwierzycie:
Zuza sikała opierając ciężar ciała na tylnych łapkach!
:multi::multi::multi:

Karmiłam ją, gdy nagle zaczęła się wiercić. Chciałam gnojka odłożyć na podkład, więc wsadziłam dłoń pod nią i przenoszę. Gdy już miałam kłaść - Zuza zaparła się tylnymi łapkami i nie dała się położyć. Próbowałam raz i drugi, aż doszłam do wniosku, że mała chce "postać" i wtedy Zuzka najzwyczajniej w świecie zaczęła siusiać!!! Prawie jak normalny pies! Potem bez sprzeciwu dała się położyć. :multi:

Posted

I po miesiacu miodowym... Nie moge sie doczekac, kiedy dorwe Zuzke i Yorkka, kiedy wyczochram Diane, Sonie i Miska:loveu: Oj, rosnie mi ta gromadka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz jutro....Najpierw wyprawa i przeprawa rzez biurokratow, a potem najmilsze chwile

Teaapocik tu tak oficjalnie WIELKIE DZIEKI ZA TO, ZE OPIEKUJECIE SIE ZUZKA. To zwariowany okres w moim zyciu i bez Twojej i Twojego TZ pomocy mialabym bardzo trudno...
Pirania szukuj sie na mizianie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):

Teaapocik tu tak oficjalnie WIELKIE DZIEKI ZA TO, ZE OPIEKUJECIE SIE ZUZKA. To zwariowany okres w moim zyciu i bez Twojej i Twojego TZ pomocy mialabym bardzo trudno...
Pirania szukuj sie na mizianie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I się zaczerwieniłam... A Pirania w tej chwili to nie Pirania tylko Piersiówka ;)

Ps. Na pewno dałabyś sobie radę bez żadnych problemów- dlatego tym milej jest nam, że to właśnie my możemy pomóc.