diuna_wro Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm napisał(a): uciekam stad powolutku.. Gdzie uciekasz? Kiedy? Na zawsze? :placz::placz::placz::placz: Erazm, jak w tym swoim dołku się dobrze rozejrzysz, to i mnie tam spotkasz... nie jesteś sama, kobitko, 3m się. Quote
Erazm Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Nie , nie uciekam, wzielam lopate i odgrzebuje;) Nie mam sily chodzic po watkach, bo kiedy widze ten brak empatii i odpowiedzialnosci to mnie to przerasta Malenstwo zre , koopa, meczymy masazami Diabli mnie biora , bo nie ma w Warszawie masazysty, ktory moglby mala profesjonalnie masowac:shake: Quote
majqa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm napisał(a):(...) nie ma w Warszawie masazysty, ktory moglby mala profesjonalnie masowac:shake: To zrobi Ci każdy ludzki, byle: kochał zwierzęta, a najlepiej miał własne i był dobry w swoim fachu, czyli masował z głową i sercem. To naprawdę nic skomplikowanego, trzeba tylko chcieć. Wiem, co piszę. ;) Quote
Erazm Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dzwonilam po Warszawie, nikt nie wyrazil ochoty, a wierz mi , ze nie dyskutowalam o cenie, rece i cycki ( tyle ze ich nie posiadam) opadaja. Juz nie wiem gdzie szukac Quote
Erazm Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ech, M. daj spokoj ludzie placza, ze kryzys, ze nie ma kasy, a tu .... Quote
majqa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm napisał(a):(...) ludzie placza, ze kryzys, ze nie ma kasy (...) Srutututu u d..y organki. :shake: Nie pojmę odmowy przemasowania takiej zadbanej kruszynki. :-( Quote
Erazm Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Pod okiem to zle powiedziane, bo dziewczyna jest niewidoma, ale pozwala mi nagrywac masaz. Kiedy widze jak ona to robi to odpadam, nawet gdybym chciala powtorzyc to nie dam rady Quote
majqa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Trzymam kciuki. Staraj się tak pokierować sprawą, byś w jakimś momencie sama włączyła się w masaż pod okiem tej pani. Poproś ją, by Cię przeszkoliła. Quote
gagata Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Erazm napisał(a):Ech, M. daj spokoj ludzie placza, ze kryzys, ze nie ma kasy, a tu ....Bo widzisz,Erazm, to jest tak jak w tym dowcipie: " Kryzys mnie dopadl: jem spleśniałe sery, pije stare wino i jeżdżę samochodem bez dachu......" Nic sie nie martw,bedzie lepiej i to juz niedługo..;) A do wykopywania z dołka uzycze Ci mojego Fredka.. Quote
Ewa i flatki Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Się popytam po moich "nawiedzonych" psiarzach, a nóż a widelec ... Quote
Isadora7 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 gagata napisał(a):Bo widzisz,Erazm, to jest tak jak w tym dowcipie: " Kryzys mnie dopadl: jem spleśniałe sery, pije stare wino i jeżdżę samochodem bez dachu......" Nic sie nie martw,bedzie lepiej i to juz niedługo..;) A do wykopywania z dołka uzycze Ci mojego Fredka.. Genialne powiedzenie. Gagata nie dawaj jej Fredka bo go zmolestuje, wiem co wyprawia z moim jamolami. Quote
Ewa i flatki Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Erazm - a na Gagarina pytałaś Bo tak mi mój Czerwiecki odpowiedział: "Na Gagarina jest młoda i ambitna fizykoterapeutka.Niech tam dzwonią tel 022 841 44 40 i powinno być dobrze. "" Quote
majqa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super, że coś podpowiedziałyście Dziewczyny! :multi: Quote
Erazm Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Dzieki dziewczyny, jutro podzwonie, bo dzis byam u dentysty i mam problem z mowieniem. Czerwiecki tak powiedzial? On jest moim ulubionym wetem Quote
majqa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Czekamy wobec tego na wieści Erazm. Mam nadzieję, że uda Ci się coś pozałatwiać. Quote
Isadora7 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 majqa napisał(a):Czekamy wobec tego na wieści Erazm. Mam nadzieję, że uda Ci się coś pozałatwiać. Jezce cisz, to ja powiem od siebie. Miałam przyjemność być przedwczoraj u Suzi. I powiem, ze widze duże zmiany. Suzi nabrala nieco ciałka, pięknie podnosi łepetynkę widac że zdecydowanie mocniejesza. No i podejmuje bardzo, bardzo próby przewracania się samej na drugi bok i... SĄ TO PRÓBY UDANE. Na własne oczeta widziałam (i to cztery oczęta). Ma niesamowicie bystre spojrzenie, ciekawa jak na babę przystało. reaguje na imię i wpatrzona w Erazm. Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 oj, pamiętam, jak miałam ten dołek :shake:. myśle, ze my tu wszyscy raz na jakis czas mamy dość. zwłaszcza, jak jest zły tydzien i co chwila jakis dramat wychodzi.... ucałowania dla suzy :cool3:. jak juz dorwałam sie do internetu, to nie mogę nie wpaść tutaj. Quote
majqa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziękuję Isadorko za wpis, już mi się dzionek jaśniejszy wydaje! :lol: Quote
Erazm Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Zuziz po dwoch dniach masazu profesjonalenego, dzis w nocy tak skrobala i wywracala doopine, ze mnie obudzila, wiercila sie niemozliwie. Yoorek wkurzony spal na poduchach przy lozku, suki obrazily sie na mnie okrutnie, tylko Mis *******a wylkazywal zainteresowanie mala. Quote
Zofia.Sasza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Erazm napisał(a):Zuziz po dwoch dniach masazu profesjonalenego, dzis w nocy tak skrobala i wywracala doopine, ze mnie obudzila, wiercila sie niemozliwie. Yoorek wkurzony spal na poduchach przy lozku, suki obrazily sie na mnie okrutnie, tylko Mis *******a wylkazywal zainteresowanie mala. O, a co Ci tak wygwiazdkowało? Napisałaś brzydkie słowo? :evil_lol: Quote
Erazm Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Hihi rzeczywiscie, jakby to ujac nie bylo to brzdydkie, ale nie mam polskich znakow i wyszlo ...gwiazdkowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Erazm napisał(a):o rany, ale wiadomosc. sory, ze pisze jak pisze, ale zuzka przypelzla i musze ja trzymac jedna reka. Więcej, więcej takich wiadomości. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts