Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
uciekam stad powolutku..

Gdzie uciekasz? Kiedy? Na zawsze? :placz::placz::placz::placz:
Erazm, jak w tym swoim dołku się dobrze rozejrzysz, to i mnie tam spotkasz... nie jesteś sama, kobitko, 3m się.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie , nie uciekam, wzielam lopate i odgrzebuje;) Nie mam sily chodzic po watkach, bo kiedy widze ten brak empatii i odpowiedzialnosci to mnie to przerasta

Malenstwo zre , koopa, meczymy masazami

Diabli mnie biora , bo nie ma w Warszawie masazysty, ktory moglby mala profesjonalnie masowac:shake:

Posted

Erazm napisał(a):
(...) nie ma w Warszawie masazysty, ktory moglby mala profesjonalnie masowac:shake:

To zrobi Ci każdy ludzki, byle: kochał zwierzęta, a najlepiej miał własne i był dobry w swoim fachu, czyli masował z głową i sercem. To naprawdę nic skomplikowanego, trzeba tylko chcieć. Wiem, co piszę. ;)

Posted

Dzwonilam po Warszawie, nikt nie wyrazil ochoty, a wierz mi , ze nie dyskutowalam o cenie, rece i cycki ( tyle ze ich nie posiadam) opadaja. Juz nie wiem gdzie szukac

Posted

Erazm napisał(a):
(...) ludzie placza, ze kryzys, ze nie ma kasy (...)

Srutututu u d..y organki. :shake: Nie pojmę odmowy przemasowania takiej zadbanej kruszynki. :-(

Posted

Pod okiem to zle powiedziane, bo dziewczyna jest niewidoma, ale pozwala mi nagrywac masaz. Kiedy widze jak ona to robi to odpadam, nawet gdybym chciala powtorzyc to nie dam rady

Posted

Trzymam kciuki. Staraj się tak pokierować sprawą, byś w jakimś momencie sama włączyła się w masaż pod okiem tej pani. Poproś ją, by Cię przeszkoliła.

Posted

Erazm napisał(a):
Ech, M. daj spokoj ludzie placza, ze kryzys, ze nie ma kasy, a tu ....
Bo widzisz,Erazm, to jest tak jak w tym dowcipie:

" Kryzys mnie dopadl: jem spleśniałe sery, pije stare wino i jeżdżę samochodem bez dachu......"

Nic sie nie martw,bedzie lepiej i to juz niedługo..;) A do wykopywania z dołka uzycze Ci mojego Fredka..

Posted

gagata napisał(a):
Bo widzisz,Erazm, to jest tak jak w tym dowcipie:

" Kryzys mnie dopadl: jem spleśniałe sery, pije stare wino i jeżdżę samochodem bez dachu......"

Nic sie nie martw,bedzie lepiej i to juz niedługo..;) A do wykopywania z dołka uzycze Ci mojego Fredka..

Genialne powiedzenie.
Gagata nie dawaj jej Fredka bo go zmolestuje, wiem co wyprawia z moim jamolami.

Posted

Dzieki dziewczyny, jutro podzwonie, bo dzis byam u dentysty i mam problem z mowieniem.
Czerwiecki tak powiedzial? On jest moim ulubionym wetem

Posted

majqa napisał(a):
Czekamy wobec tego na wieści Erazm. Mam nadzieję, że uda Ci się coś pozałatwiać.

Jezce cisz, to ja powiem od siebie. Miałam przyjemność być przedwczoraj u Suzi. I powiem, ze widze duże zmiany. Suzi nabrala nieco ciałka, pięknie podnosi łepetynkę widac że zdecydowanie mocniejesza. No i podejmuje bardzo, bardzo próby przewracania się samej na drugi bok i... SĄ TO PRÓBY UDANE. Na własne oczeta widziałam (i to cztery oczęta). Ma niesamowicie bystre spojrzenie, ciekawa jak na babę przystało. reaguje na imię i wpatrzona w Erazm.

Posted

oj, pamiętam, jak miałam ten dołek :shake:. myśle, ze my tu wszyscy raz na jakis czas mamy dość. zwłaszcza, jak jest zły tydzien i co chwila jakis dramat wychodzi....

ucałowania dla suzy :cool3:. jak juz dorwałam sie do internetu, to nie mogę nie wpaść tutaj.

Posted

Zuziz po dwoch dniach masazu profesjonalenego, dzis w nocy tak skrobala i wywracala doopine, ze mnie obudzila, wiercila sie niemozliwie. Yoorek wkurzony spal na poduchach przy lozku, suki obrazily sie na mnie okrutnie, tylko Mis *******a wylkazywal zainteresowanie mala.

Posted

Erazm napisał(a):
Zuziz po dwoch dniach masazu profesjonalenego, dzis w nocy tak skrobala i wywracala doopine, ze mnie obudzila, wiercila sie niemozliwie. Yoorek wkurzony spal na poduchach przy lozku, suki obrazily sie na mnie okrutnie, tylko Mis *******a wylkazywal zainteresowanie mala.

O, a co Ci tak wygwiazdkowało? Napisałaś brzydkie słowo? :evil_lol:

Posted

Hihi rzeczywiscie, jakby to ujac nie bylo to brzdydkie, ale nie mam polskich znakow i wyszlo ...gwiazdkowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
o rany, ale wiadomosc. sory, ze pisze jak pisze, ale zuzka przypelzla i musze ja trzymac jedna reka.

Więcej, więcej takich wiadomości. :loveu::loveu::loveu: