Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm napisał(a):
Zuzka byla wieczorem w doskonalym nastroju poobgryzala mi palce i gapila sie tymi swoimi orzechowymi slepiami tak jakby chciala mi cos waznego powiedziec. Dreszcz mnie przeszedl, tak glebokie bylo to spojrzenie, nie tego sie oczekuje od szczeniaka

wydaje mi się, ze wiem, co ci chciała powiedzieć. a ty tez wiesz. poziom empatii u ciebie jest wystarczająco wysoki . wiem, bo doświadczyłam.

Posted

Na temat, albo nie na temat, ale chciałam zapytać: co wiecie o automerisianie, czyli elektrycznej akupunkturze ?
Podobno są spektakularne wyniki w leczeniu psów (w USA).
I czy ktoś ma mapę punktów akupunkturowych u psa?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Może za wacik do pudru tez robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

albo jako puszysty pompon do rannych pantofli i zmysłowego peniuaru. :eviltong:

Posted

teapot napisał(a):
Wracając do tematu: Brelok do kluczy? ;)

No dobra,poddaje sie:cool3:maskotka do samochodu/tylko,czy bedzie chciala kiwac glowka/:razz::lol:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']A jeszcze lepiej:

SZTUCZNE WĄSY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tym razem jak się zębami przytrzyma wysuwając przy tym dolną szczękę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wrocilam, a tu tak szargaja malenstwem:mad::mad::mad:

Zuzka miala masaz, dobrze sie czula po nim. Magda( masazystka) mowila, ze psiak moze nawet pol dnia spac po takim zabiegu, ale moja mala ksieznczka byla pelna werwy. W poniedzialek gnamy do Lodzi na kolejny. Co prawda przygladalam sie i nawet nagralam na telefon, ale patrzac na wprawne ruchy Magdy wiem, ze malej spotkanie z nia dobrze zrobi. Musze tez sprawdzic jej szyjke, rzeczywiscie dziewczyny z Radosci mialy racje, ze tam jest cos nie tak. To byla pierwsza rzecz na ktora zwrocila uwage masazystka, bardzo zbite miesnie karku.
Moje psiaki baly sie podchodzic do Suzy, Mis niesmialo ja obwachiwal drugiego dnia i o malo nosa nie stracil, bo mala miala ochote go capnac, na szczescie, nochalek Misia wiekszy od jej paszczydla i uszedl calo.
Aha, i nie wasy, ani mopik tylko gabeczka do pudru, ktora kocha psia czekolade:eviltong:

Ewo w Polsce nie bardzo wierze, ze ktos o tym slyszal, jeszcze dzis bede dzwonic do znajomej w Austrii, moze tam ....W Polsce jest koszmarna nisza, hydroterapia itp u prawdziwego specjalisty? W odpowiednich warunkach? Pomarzyc. Sa kursy z fizjoterapii, ale wymagane jest srednie-w jakimkolwiek kierunku wyksztalcenie, 111 godzin lekcyjnych - wiec czego tam mozna sie nauczyc? Nie chcialbym, aby absolwent takiego kursu zajmowal sie moim psiakiem. W pierwszej chwili myslalam, ze to cos bardziej atrakcyjnego i zalowalam, ze wyjezdzam

Posted

Malagos wybacz zagladam, ale wymiekam... Wypalilam sie , zzarli mnie ludzie, ludziska, odpoczywam masujac, jezdzac z maluchem do wetow, nikt nie powiedzial nic optymistycznego, ale mala ze swoja wola zycia daje mi sile. Ja nic nie chce od ludzi, ot porady, smisznego, lub budujacego gadania, uciekam stad powolutku..
ps, Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie, robcie swoje . Powodzenia.

Posted

Erazm napisał(a):
Malagos wybacz zagladam, ale wymiekam... Wypalilam sie , zzarli mnie ludzie, ludziska, odpoczywam masujac, jezdzac z maluchem do wetow, nikt nie powiedzial nic optymistycznego, ale mala ze swoja wola zycia daje mi sile. Ja nic nie chce od ludzi, ot porady, smisznego, lub budujacego gadania, uciekam stad powolutku..
ps, Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie, robcie swoje . Powodzenia.

Noooooo!!!!!! :cool1::cool1::cool1:

Posted

Erazm napisał(a):
(...) Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie (...)

Nie no, jasne...:mad: Poprostu po nas spłynie!!! :roll:
Nie daj się Dziewczyno!!! :shake: :calus: