Ewa i flatki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 teapot napisał(a):No tak- my małą od klejnocików, broszek a Ewa od mopów! :evil_lol: No, taki mini-mopik, do mycia buzi Erazm :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Erazm napisał(a):Zuzka byla wieczorem w doskonalym nastroju poobgryzala mi palce i gapila sie tymi swoimi orzechowymi slepiami tak jakby chciala mi cos waznego powiedziec. Dreszcz mnie przeszedl, tak glebokie bylo to spojrzenie, nie tego sie oczekuje od szczeniaka wydaje mi się, ze wiem, co ci chciała powiedzieć. a ty tez wiesz. poziom empatii u ciebie jest wystarczająco wysoki . wiem, bo doświadczyłam. Quote
Ewa i flatki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Na temat, albo nie na temat, ale chciałam zapytać: co wiecie o automerisianie, czyli elektrycznej akupunkturze ? Podobno są spektakularne wyniki w leczeniu psów (w USA). I czy ktoś ma mapę punktów akupunkturowych u psa? Quote
Isadora7 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ewa i flatki napisał(a):No, taki mini-mopik, do mycia buzi Erazm :loveu: Może za wacik do pudru tez robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Isadora7 napisał(a):Może za wacik do pudru tez robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo jako puszysty pompon do rannych pantofli i zmysłowego peniuaru. :eviltong: Quote
rita60 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Oj kruszynko,ale sobie cioteczki zarciki z ciebie robia:cool3:no,ale to wybaczalne,bo z milosci:multi:buziaczek w ten malenki,czarny nochalek:loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ozdoba na głowie, zmaiast kokardy lub kapelusza :diabloti: Quote
rita60 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 teapot napisał(a):Wracając do tematu: Brelok do kluczy? ;) No dobra,poddaje sie:cool3:maskotka do samochodu/tylko,czy bedzie chciala kiwac glowka/:razz::lol: Quote
malagos Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zapinka do wlosow? Jakby tak sie ząbkami koka przytrzymała... :p Quote
Zofia.Sasza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zdecydowanie szczotka do kurzu :diabloti: A jeszcze lepiej: SZTUCZNE WĄSY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']A jeszcze lepiej: SZTUCZNE WĄSY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym razem jak się JĄ zębami przytrzyma wysuwając przy tym dolną szczękę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='teapot']Tym razem jak się JĄ zębami przytrzyma wysuwając przy tym dolną szczękę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na klej, na klej - koffana :eviltong: Quote
Ewa i flatki Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ozdóbka na choinkę też byłaby z niej niebanalna :p Quote
rita60 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czekajcie,czekajcie cioteczki,wroci Erazm to...:scared::eek2: Quote
Erazm Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Wrocilam, a tu tak szargaja malenstwem:mad::mad::mad: Zuzka miala masaz, dobrze sie czula po nim. Magda( masazystka) mowila, ze psiak moze nawet pol dnia spac po takim zabiegu, ale moja mala ksieznczka byla pelna werwy. W poniedzialek gnamy do Lodzi na kolejny. Co prawda przygladalam sie i nawet nagralam na telefon, ale patrzac na wprawne ruchy Magdy wiem, ze malej spotkanie z nia dobrze zrobi. Musze tez sprawdzic jej szyjke, rzeczywiscie dziewczyny z Radosci mialy racje, ze tam jest cos nie tak. To byla pierwsza rzecz na ktora zwrocila uwage masazystka, bardzo zbite miesnie karku. Moje psiaki baly sie podchodzic do Suzy, Mis niesmialo ja obwachiwal drugiego dnia i o malo nosa nie stracil, bo mala miala ochote go capnac, na szczescie, nochalek Misia wiekszy od jej paszczydla i uszedl calo. Aha, i nie wasy, ani mopik tylko gabeczka do pudru, ktora kocha psia czekolade:eviltong: Ewo w Polsce nie bardzo wierze, ze ktos o tym slyszal, jeszcze dzis bede dzwonic do znajomej w Austrii, moze tam ....W Polsce jest koszmarna nisza, hydroterapia itp u prawdziwego specjalisty? W odpowiednich warunkach? Pomarzyc. Sa kursy z fizjoterapii, ale wymagane jest srednie-w jakimkolwiek kierunku wyksztalcenie, 111 godzin lekcyjnych - wiec czego tam mozna sie nauczyc? Nie chcialbym, aby absolwent takiego kursu zajmowal sie moim psiakiem. W pierwszej chwili myslalam, ze to cos bardziej atrakcyjnego i zalowalam, ze wyjezdzam Quote
malagos Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 może macie jakiś pomysł, mnie ręce opadają http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-duzy-mlody-pies-na-wiejskiej-drodze-138375/#post12334033 Zajrzyjcie chociaż, proszę :-( Quote
Erazm Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Malagos wybacz zagladam, ale wymiekam... Wypalilam sie , zzarli mnie ludzie, ludziska, odpoczywam masujac, jezdzac z maluchem do wetow, nikt nie powiedzial nic optymistycznego, ale mala ze swoja wola zycia daje mi sile. Ja nic nie chce od ludzi, ot porady, smisznego, lub budujacego gadania, uciekam stad powolutku.. ps, Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie, robcie swoje . Powodzenia. Quote
Isadora7 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm napisał(a):Malagos wybacz zagladam, ale wymiekam... Wypalilam sie , zzarli mnie ludzie, ludziska, odpoczywam masujac, jezdzac z maluchem do wetow, nikt nie powiedzial nic optymistycznego, ale mala ze swoja wola zycia daje mi sile. Ja nic nie chce od ludzi, ot porady, smisznego, lub budujacego gadania, uciekam stad powolutku.. ps, Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie, robcie swoje . Powodzenia. Noooooo!!!!!! :cool1::cool1::cool1: Quote
majqa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm napisał(a):(...) Dziewczyny i chlopy mamm dolka tym sie nie przejmujcie (...) Nie no, jasne...:mad: Poprostu po nas spłynie!!! :roll: Nie daj się Dziewczyno!!! :shake: :calus: Quote
Ewa i flatki Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazmiku kochany, słonko świeci - nie daj się, wyskakuj z dołka, już !!!:calus: Quote
rita60 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Erazm podrzuce ci łopate:razz:a tak powaznie,trzymaj sie cieplutko,jutro tez zaswieci słoneczko:calus: Quote
Recommended Posts