Poker Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Erazm napisał(a):Apetycik ok, bylo dzis naswietlanie, masowanie i plywanie wiec Zuzka wkurzona lypie na mnie spode lba a niech nawet Cię użre i KOPNIE z całej siły :evil_lol: Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Poker napisał(a):a niech nawet Cię użre i KOPNIE z całej siły :evil_lol: Uzrec juz uzarla do krwi, ale o tym kopnieciu marze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial Black]Ja chcę zobaczyć skopaną Erazm[/FONT] Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]Ja chcę zobaczyć skopaną Erazm[/FONT] Jesli w wydaniu Suzy to musisz jeszcze poczekac:evil_lol: W piatek bedziemy w Lodzi na masazu, udalo mi sie tam znalezc masazystke dla zwierzat Magdalena Rutkowska, Łódź (specjalistka z zakresu masażu leczniczego zwierząt) Quote
teapot Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='diuna_wro']Miejmy nadzieję, że jest doświadczona. Może coś podpowie. Jak sobie myślę o Suzi, albo jak czytam wątek, to w myślach od samego początku nazywam ją Broszką. Suzi - to ozdobna Broszka, nie większa jest od groszka. Czasem miewa foszka, choć raczej z niej pieszczoszka.:diabloti: :loveu: Z Zuzki faktycznie mały klejnocik, a przy dobrym ułożeniu w butonierce nosić też można. :evil_lol: Jak dzisiaj u pań rehabilitantek? Quote
diuna_wro Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Erazm'] W piatek bedziemy w Lodzi na masazu, udalo mi sie tam znalezc masazystke dla zwierzat Magdalena Rutkowska, Łódź (specjalistka z zakresu masażu leczniczego zwierząt) Miejmy nadzieję, że jest doświadczona. Może coś podpowie. Jak sobie myślę o Suzi, albo jak czytam wątek, to w myślach od samego początku nazywam ją Broszką. Suzi - to ozdobna Broszka, nie większa jest od groszka. Czasem miewa foszka, choć raczej z niej pieszczoszka.:diabloti: Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Zmiany pozytywne zostaly zauwazone, jednak nie popadajmy w euforie, teraz szukamy przyczyny, zrobimy rtg odcinka karku, dopiero po tym pojade do Wroclawia. Kocham tego malucha jak cala reszte.... Broszka hihi to dobre okreslenie Quote
Erazm Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Proby zmiany pozycji i jeszcze i taka pozycje tez przyjmujemy Quote
Erazm Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 I tak porafimy, kiedy chcemy cos nas zaciekawilo? Piekielna zabawka wpadla w oko Goopia przykryla psa, a psu goraco i sie to nie podoba Udalo sie wygrzebac Quote
rita60 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Filutka mnie rozwaliła:loveu:słodka Broszeczka:razz: Quote
Erazm Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 :loveu: oby mnie nie znienawidzil, bo wowczas :grab: Quote
teapot Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 WOW - coraz bardziej "utrzymane" te pozy się wydają! :multi: A i opalanko chyba się podoba... Ps. Reakcja TZ na potencjalne waletowanie Zuzy: "Ty chcesz najpierw wyjechać na cały weekend, potem babską bibę zrobić, potem drugi dzień z Erazm i później wziąć Zuzę..." Mhmm- zdaje się, że moje "Tak" go rozbroiło... oczywiście jestem w 99% pewna, że się zgodzi! ;) Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 anioł nie tezet. ale suzy ładniejsza. nie widziałam faceta ale i tak jestem pewna swego :evil_lol: Quote
majqa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jejku, jak super, że ona czyni próby gramolenia się, co widać na fotach. Bardzo się cieszę Erazm, oby tak dalej!!! :lol: Quote
teapot Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 majqa napisał(a):Jejku, jak super, że ona czyni próby gramolenia się, co widać na fotach. Bardzo się cieszę Erazm, oby tak dalej!!! :lol: Czyni czyni- najbardziej jak się czymś zainteresuje albo wkurzy. I oczywiście jak chce się załatwić - wtedy najchętniej poszłaby w zupełnie inny koniec, bo przecież damie nie godzi się siusiać tam gdzie leży. Do tego jak siusia próbuje się podpierać na łapce - tak jakby chciała przykucnąć. Myślę, że gdyby nie to wcześniejsze zaniedbanie mała mogłaby naprawdę dużo sprawniej funkcjonować. Quote
Erazm Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Malej na spacerze bardzo spodobaly sie stokrotki, musialam z pyska wyrywac:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 No prosze solarium, dżakuzi, tylko patzreć jak małej tipsy dorobi. No i piekielna zabawka tez w okolicy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gagata Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Erazm napisał(a):Malej na spacerze bardzo spodobaly sie stokrotki, musialam z pyska wyrywac:evil_lol: Wredna Erazm,,,wyrywala maleństwu stokrotki....dobrze że nie zęby, bo sie ruszaja:evil_lol: Quote
malagos Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kochana cioteczki, zajrzyjcie czasem do mojego nowego tymczasowego nabytku :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lady-malenka-ksiezniczka-z-lancucha-138123/#post12313391 Quote
Erazm Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Zuzka byla wieczorem w doskonalym nastroju poobgryzala mi palce i gapila sie tymi swoimi orzechowymi slepiami tak jakby chciala mi cos waznego powiedziec. Dreszcz mnie przeszedl, tak glebokie bylo to spojrzenie, nie tego sie oczekuje od szczeniaka Quote
Ewa i flatki Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Taki fajny wątek a ja dopiero się o nim dowiedziałam :placz: Fajny ten mini- mopik, możną ja w kieszonce nosić :lol: Oczywiście będzie chodzić, ja to mówię :eviltong: Quote
majqa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Widzisz Erazm, coraz więcej dobrych ludziów Wam sekunduje! :loveu: Quote
malagos Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Pewnie, ze kibicuje, bo ta sunia jest tak niewiarygodnie mała i bezradna :roll: Quote
teapot Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No tak- my małą od klejnocików, broszek a Ewa od mopów! :evil_lol: Quote
Recommended Posts