Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Apetycik ok, bylo dzis naswietlanie, masowanie i plywanie wiec Zuzka wkurzona lypie na mnie spode lba

a niech nawet Cię użre i KOPNIE z całej siły :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Poker napisał(a):
a niech nawet Cię użre i KOPNIE z całej siły :evil_lol:

Uzrec juz uzarla do krwi, ale o tym kopnieciu marze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']

[FONT=Arial Black]Ja chcę zobaczyć skopaną Erazm[/FONT]

Jesli w wydaniu Suzy to musisz jeszcze poczekac:evil_lol:

W piatek bedziemy w Lodzi na masazu, udalo mi sie tam znalezc masazystke dla zwierzat

Magdalena Rutkowska, Łódź
(specjalistka z zakresu masażu leczniczego zwierząt)

Posted

[quote name='diuna_wro']Miejmy nadzieję, że jest doświadczona. Może coś podpowie.

Jak sobie myślę o Suzi, albo jak czytam wątek, to w myślach od samego początku nazywam ją Broszką.
Suzi - to ozdobna Broszka,
nie większa jest od groszka
.
Czasem miewa foszka,
choć raczej z niej pieszczoszka.
:diabloti:

:loveu:

Z Zuzki faktycznie mały klejnocik, a przy dobrym ułożeniu w butonierce nosić też można. :evil_lol:

Jak dzisiaj u pań rehabilitantek?

Posted

[quote name='Erazm'] W piatek bedziemy w Lodzi na masazu, udalo mi sie tam znalezc masazystke dla zwierzat

Magdalena Rutkowska, Łódź
(specjalistka z zakresu masażu leczniczego zwierząt)

Miejmy nadzieję, że jest doświadczona. Może coś podpowie.

Jak sobie myślę o Suzi, albo jak czytam wątek, to w myślach od samego początku nazywam ją Broszką.
Suzi - to ozdobna Broszka,
nie większa jest od groszka
.
Czasem miewa foszka,
choć raczej z niej pieszczoszka.
:diabloti:

Posted

Zmiany pozytywne zostaly zauwazone, jednak nie popadajmy w euforie, teraz szukamy przyczyny, zrobimy rtg odcinka karku, dopiero po tym pojade do Wroclawia. Kocham tego malucha jak cala reszte....
Broszka hihi to dobre okreslenie

Posted

I tak porafimy, kiedy chcemy

cos nas zaciekawilo?

Piekielna zabawka wpadla w oko

Goopia przykryla psa, a psu goraco i sie to nie podoba

Udalo sie wygrzebac

Posted

WOW - coraz bardziej "utrzymane" te pozy się wydają! :multi:
A i opalanko chyba się podoba...

Ps. Reakcja TZ na potencjalne waletowanie Zuzy:
"Ty chcesz najpierw wyjechać na cały weekend, potem babską bibę zrobić, potem drugi dzień z Erazm i później wziąć Zuzę..."
Mhmm- zdaje się, że moje "Tak" go rozbroiło... oczywiście jestem w 99% pewna, że się zgodzi! ;)

Posted

majqa napisał(a):
Jejku, jak super, że ona czyni próby gramolenia się, co widać na fotach. Bardzo się cieszę Erazm, oby tak dalej!!! :lol:

Czyni czyni- najbardziej jak się czymś zainteresuje albo wkurzy. I oczywiście jak chce się załatwić - wtedy najchętniej poszłaby w zupełnie inny koniec, bo przecież damie nie godzi się siusiać tam gdzie leży. Do tego jak siusia próbuje się podpierać na łapce - tak jakby chciała przykucnąć.
Myślę, że gdyby nie to wcześniejsze zaniedbanie mała mogłaby naprawdę dużo sprawniej funkcjonować.

Posted

Erazm napisał(a):
Malej na spacerze bardzo spodobaly sie stokrotki, musialam z pyska wyrywac:evil_lol:
Wredna Erazm,,,wyrywala maleństwu stokrotki....dobrze że nie zęby, bo sie ruszaja:evil_lol:

Posted

Zuzka byla wieczorem w doskonalym nastroju poobgryzala mi palce i gapila sie tymi swoimi orzechowymi slepiami tak jakby chciala mi cos waznego powiedziec. Dreszcz mnie przeszedl, tak glebokie bylo to spojrzenie, nie tego sie oczekuje od szczeniaka