majqa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To prawdziwa radocha wchodzić na ten wątek i...podziwiać, podziwiać, podziwiać... Quote
Isadora7 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 majqa napisał(a):To prawdziwa radocha wchodzić na ten wątek i...podziwiać, podziwiać, podziwiać... No wiesz? Co podziwiać? Znęcanie się nad perełeczką? Jakieś ćwiczenia, doprowadzanie dziewczyny do akcji obszczekującej.... Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='teapot'] Aaaa, padłam!!!! nie moge, to jest fantastyczny wypłosz. przeboska jest. i ona bedzie chodzic, Erazm. Będzie! Quote
Erazm Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dzis nie jade , jutro mam wizyte u rehabilitantow, pojade w srode Quote
Porta Nigra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A ja nieśmiało zapytam, czy kamizelka doszła??? Bo poszła priorytetem tydzień temu i się martwić zaczynam. Quote
Porta Nigra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No to kamizelkę odbierzesz osobiście we Wro, bo mi właśnie paczka wróciła. Adnotacja dlaczego nieczytelna :mad::mad::mad:. Quote
majqa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Erazm napisał(a):Dzis nie jade , jutro mam wizyte u rehabilitantow, pojade w srode Czekamy z niecierpliwością na wynik wizyty i relacje z rozmów z rehabilitantami. Quote
Erazm Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 zaczynam sie niepokoic, mala ma kiepski apetyt:shake: Myslalam wczesniej, ze cielecinka w jarzynkach nie podchodzi, ale teraz ledwo musnela indyka Quote
teapot Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Erazm napisał(a):zaczynam sie niepokoic, mala ma kiepski apetyt:shake: Myslalam wczesniej, ze cielecinka w jarzynkach nie podchodzi, ale teraz ledwo musnela indyka :-o A kupka była? Bo może przedobrzyłam z tym indykiem i mała nie ma poślizgu i się męczy i dlatego nie chce jeść... :oops::shake: Quote
Isadora7 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Najważniejsze że koopeńka była i była śliczna. A dziewczyna może chce talię zachować, w końcu u teapota żarła kiełbachy. Quote
gagata Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ciotki,kiedyś pewien mądry choć ludzki lekarz powiedzial mi,że "g...no musi mieć poślizg"...może kropelka jakiegos oleju od czasu do czasu by pomogła? Quote
Erazm Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dodamy, choc na moje oko ma dobry poslizg moze teskni a ciocia Teapotem, Tz , albo Kota. Moze miec dzieciak slabszy dzien Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 albo sie juz odkuła z porządnym jedzeniem i zaczyna marudzić. przywykła i nie szaleje tak. to byłby bardzo dobry objaw. Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Mala znow uzyla tylnej lapki do drapania, bylismy wszyscy na spacerku, kurdupel z zainteresowaniem obserwowal co sie dookola dzieje Quote
teapot Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Erazm napisał(a):Mala znow uzyla tylnej lapki do drapania, bylismy wszyscy na spacerku, kurdupel z zainteresowaniem obserwowal co sie dookola dzieje :multi::multi::multi: A nie mówiłam! I człowiek w takiej chwili głupieje ze szczęścia! :loveu: Quote
teapot Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 majqa napisał(a):Ruszaj się maleńtasku, ruszaj! Zuza, dokop Erazm! :evil_lol: A jak apetyt dzisiaj? Quote
teapot Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Erazm napisał(a):Apetycik ok, bylo dzis naswietlanie, masowanie i plywanie wiec Zuzka wkurzona lypie na mnie spode lba A fryzjer? A maseczki? Zapominasz, że ona nie tylko sportsmenka ale i kobieta! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super, że dziś lepiej z tym szamankiem. Wiesz, że tęsknię za tym chomikiem? Pociągnij ją za łapkę ode mnie i podrap za lewym uszkiem! :loveu: Quote
rita60 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wspaniałe wiadomosci:multi:drap sie malenka,drap:multi: Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Apetycik ok, bylo dzis naswietlanie, masowanie i plywanie wiec Zuzka wkurzona lypie na mnie spode lba Quote
Recommended Posts