Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
To prawdziwa radocha wchodzić na ten wątek i...podziwiać, podziwiać, podziwiać...

No wiesz? Co podziwiać? Znęcanie się nad perełeczką? Jakieś ćwiczenia, doprowadzanie dziewczyny do akcji obszczekującej....

Posted

Erazm napisał(a):
Dzis nie jade , jutro mam wizyte u rehabilitantow, pojade w srode

Czekamy z niecierpliwością na wynik wizyty i relacje z rozmów z rehabilitantami.

Posted

zaczynam sie niepokoic, mala ma kiepski apetyt:shake: Myslalam wczesniej, ze cielecinka w jarzynkach nie podchodzi, ale teraz ledwo musnela indyka

Posted

Erazm napisał(a):
zaczynam sie niepokoic, mala ma kiepski apetyt:shake: Myslalam wczesniej, ze cielecinka w jarzynkach nie podchodzi, ale teraz ledwo musnela indyka

:-o

A kupka była?
Bo może przedobrzyłam z tym indykiem i mała nie ma poślizgu i się męczy i dlatego nie chce jeść... :oops::shake:

Posted

Ciotki,kiedyś pewien mądry choć ludzki lekarz powiedzial mi,że "g...no musi mieć poślizg"...może kropelka jakiegos oleju od czasu do czasu by pomogła?

Posted

Erazm napisał(a):
Mala znow uzyla tylnej lapki do drapania, bylismy wszyscy na spacerku, kurdupel z zainteresowaniem obserwowal co sie dookola dzieje

:multi::multi::multi:

A nie mówiłam! I człowiek w takiej chwili głupieje ze szczęścia! :loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
Apetycik ok, bylo dzis naswietlanie, masowanie i plywanie wiec Zuzka wkurzona lypie na mnie spode lba

A fryzjer? A maseczki? Zapominasz, że ona nie tylko sportsmenka ale i kobieta! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Super, że dziś lepiej z tym szamankiem.
Wiesz, że tęsknię za tym chomikiem? Pociągnij ją za łapkę ode mnie i podrap za lewym uszkiem! :loveu: