Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
umarlam kiedy to przeczytalam............:multi::multi::multi: Teapot zabija mnie to pozytywnie:placz:

Alek musiał ją nieźle ponaciągać jak mnie nie było. Może powinnyśmy ich częściej zostawiać samych?
Koło 23 zszamała conva, potem popodgryzała mi palce tymi pseudo-kłami, poobserwowała świat i przed chwilą zwinęła się, żeby odpocząć.
Gerberek indyczy okazał się przebojem (kota też zachwycona), który zdecydowanie przebija conva. Mała dziś zjadła cały słoiczek!
Niepokoi mnie tylko ten duży glut, bo niestety nie widzę, żeby się zmniejszał i chyba jej trochę przeszkadza oddychać.
Jutro wrzucę kilka fotek, które dziś pstryknęłam.

A Ciebie cały wieczór obgadywałyśmy, więc uszy powinny Cię bardzo swędzieć!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teapot napisał(a):
:multi::multi::multi:
Zuzia właśnie samodzielnie użyła tylnej łapy w celach wybitnie drapaczych i odniosła sukces!!!

Mówiłam, że symuluje;)

Dawaj, dawaj, mały Niziołku, czekamy tu wszyscy na Ciebie!:mad::mad: Wstawaj, szkoda wiosny.

Posted

Musialam to jeszcze raz przeczytac: lapka uzyta w celach wybitnie drapaczych. :loveu::loveu::loveu:
Zagladam i czekam na foty, na wiadomosci ...cokolwiek

Posted

Szczotka to twój wróg!

Wodzę wzrokiem za kotą i mam pięknie ustawione przednie łapki (proste, "luźne" tj bez skurczy)

Nawet się trochę na nich podpieram:

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
nie mogłam uwierzyc w to co przeczytałam :crazyeye: Wiec jednak jest jakaś szansa, że Suzi będzie chodziła :cool3:
A jaka ona jest urocza :loveu:
Musi chodzić. ;)

Olu nie wiem czy bedzie chodzic, ale nie lezy bezwładnie jak roslinka i to juz cieszy, dluga droga rehabilitacji przed mala, oby jak najwiecej sie udalo. Mam nadzieje, ze choroba bedzie sie cofac, a cwiczenia pozwola malej na lepsze, bardziej psiejskie zycie
teapociku nie moge sie doczekac kiedy wroce i wymiziam mala. Teapot wam sie nie pochwalila, ale mala ja dzis pieknie obszczekala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Teapot wam sie nie pochwalila, ale mala ja dzis pieknie obszczekala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja się cieszyłam jak głupia i nie wiedziałam czy małą zacałować (ergo dać się zjeść) czy nagrywać, czy fotki robić czy skakać z radości!
Tak żywiołowej jej jeszcze nie widziałam! :multi::multi::multi:
Teraz mała śpi - chyba ją te harce zmęczyły.

Posted

Cały czas mi brakowało odowiedniego gryzaka dla Zuzy (tj. mam aktualnie 10 odpowiednich gryzaków ale przydają się do pisania na kompie), aż sobie przypomniałam o psim kabanosiku. Dałam jej całego (trzymam za koniec) a ta glamie i glamie od 15 minut. Jest wniebowzięta! Bo nie chodzi o to by złapać (zjeść) króliczka ale by glamać go! :evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
No, jesli dalas calego to do jutra zejdzie zwazywszy na jego dlugosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ona go nie je- tylko gryzie, więc niestety wygląda na to, że z mojego planu zrobienia z niej rottweilera nici... :placz:

Posted

[quote name='gagata']Kurde,Erazm !!! Ko zejdzie ???? Przestań....
Mi za czwartym czytaniem wyszło, że Erazm chodziło o to, że Zuza będzie jadła i jadła i dopiero jutro skończy.
Swoją drogą - znów glamie! :evil_lol:

i dla wielbicieli zwierzęcej symbiozy:

Posted

Jutro małą wyściskasz! Kotę jak będziesz chciała też... ;)

Teraz bidulka śpi jak zabita - chyba za bardzo ja dziś wymęczyłam. :oops:
Ale ja będę małpa i jeszcze za jakąś godzinkę ją obudzę i trochę nakarmię...