teapot Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Erazm napisał(a):umarlam kiedy to przeczytalam............:multi::multi::multi: Teapot zabija mnie to pozytywnie:placz: Alek musiał ją nieźle ponaciągać jak mnie nie było. Może powinnyśmy ich częściej zostawiać samych? Koło 23 zszamała conva, potem popodgryzała mi palce tymi pseudo-kłami, poobserwowała świat i przed chwilą zwinęła się, żeby odpocząć. Gerberek indyczy okazał się przebojem (kota też zachwycona), który zdecydowanie przebija conva. Mała dziś zjadła cały słoiczek! Niepokoi mnie tylko ten duży glut, bo niestety nie widzę, żeby się zmniejszał i chyba jej trochę przeszkadza oddychać. Jutro wrzucę kilka fotek, które dziś pstryknęłam. A Ciebie cały wieczór obgadywałyśmy, więc uszy powinny Cię bardzo swędzieć! Quote
Erazm Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 A ja myslalm, ze uszyska pala mnie bo siedze i mysle o malej czy nie zostala przysmakiem Koty:oops: Quote
teapot Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Teapot już śpi więc doniosę że wiem że chce z Suzi labka zrobić. Nie śpi! I nie labka tylko rottweilera!!! Quote
Isadora7 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Teapot już śpi więc doniosę że wiem że chce z Suzi labka zrobić. Quote
diuna_wro Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 teapot napisał(a)::multi::multi::multi: Zuzia właśnie samodzielnie użyła tylnej łapy w celach wybitnie drapaczych i odniosła sukces!!! Mówiłam, że symuluje;) Dawaj, dawaj, mały Niziołku, czekamy tu wszyscy na Ciebie!:mad::mad: Wstawaj, szkoda wiosny. Quote
Erazm Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Musialam to jeszcze raz przeczytac: lapka uzyta w celach wybitnie drapaczych. :loveu::loveu::loveu: Zagladam i czekam na foty, na wiadomosci ...cokolwiek Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Szczotka to twój wróg! Wodzę wzrokiem za kotą i mam pięknie ustawione przednie łapki (proste, "luźne" tj bez skurczy) Nawet się trochę na nich podpieram: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Daj coś pogryźć! No daj! Kota? Może być kota! Bliżej proszę! Ręka też może być: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Inna ręka? Lepsza ręka!!! (i poza niemal wystawowa!) I jeszcze ze szczotką - JA CHCĘ GRYŹĆ!!! I GRYźć: Quote
Aleksandrossa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 nie mogłam uwierzyc w to co przeczytałam :crazyeye: Wiec jednak jest jakaś szansa, że Suzi będzie chodziła :cool3: A jaka ona jest urocza :loveu: Musi chodzić. ;) Quote
Erazm Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Aleksandrossa napisał(a):nie mogłam uwierzyc w to co przeczytałam :crazyeye: Wiec jednak jest jakaś szansa, że Suzi będzie chodziła :cool3: A jaka ona jest urocza :loveu: Musi chodzić. ;) Olu nie wiem czy bedzie chodzic, ale nie lezy bezwładnie jak roslinka i to juz cieszy, dluga droga rehabilitacji przed mala, oby jak najwiecej sie udalo. Mam nadzieje, ze choroba bedzie sie cofac, a cwiczenia pozwola malej na lepsze, bardziej psiejskie zycie teapociku nie moge sie doczekac kiedy wroce i wymiziam mala. Teapot wam sie nie pochwalila, ale mala ja dzis pieknie obszczekala:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Erazm napisał(a):Teapot wam sie nie pochwalila, ale mala ja dzis pieknie obszczekala:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja się cieszyłam jak głupia i nie wiedziałam czy małą zacałować (ergo dać się zjeść) czy nagrywać, czy fotki robić czy skakać z radości! Tak żywiołowej jej jeszcze nie widziałam! :multi::multi::multi: Teraz mała śpi - chyba ją te harce zmęczyły. Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cały czas mi brakowało odowiedniego gryzaka dla Zuzy (tj. mam aktualnie 10 odpowiednich gryzaków ale przydają się do pisania na kompie), aż sobie przypomniałam o psim kabanosiku. Dałam jej całego (trzymam za koniec) a ta glamie i glamie od 15 minut. Jest wniebowzięta! Bo nie chodzi o to by złapać (zjeść) króliczka ale by glamać go! :evil_lol: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Erazm napisał(a):No, jesli dalas calego to do jutra zejdzie zwazywszy na jego dlugosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ona go nie je- tylko gryzie, więc niestety wygląda na to, że z mojego planu zrobienia z niej rottweilera nici... :placz: Quote
Erazm Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 No, jesli dalas calego to do jutra zejdzie zwazywszy na jego dlugosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='gagata']Kurde,Erazm !!! Ko zejdzie ???? Przestań.... Mi za czwartym czytaniem wyszło, że Erazm chodziło o to, że Zuza będzie jadła i jadła i dopiero jutro skończy. Swoją drogą - znów glamie! :evil_lol: i dla wielbicieli zwierzęcej symbiozy: Quote
gagata Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Erazm :mad: bo gagata w koncu padnie i nie na klawiature...;) Quote
Erazm Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Ja, ja schodze kiedy widze foty z kota, przy kabanosiku tez wymiekam Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jutro małą wyściskasz! Kotę jak będziesz chciała też... ;) Teraz bidulka śpi jak zabita - chyba za bardzo ja dziś wymęczyłam. :oops: Ale ja będę małpa i jeszcze za jakąś godzinkę ją obudzę i trochę nakarmię... Quote
Erazm Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Wymecze, Kota dostanie extra porcje meczenia za zycie w symbiozie:evil_lol: Quote
Recommended Posts