teapot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Wydawało się, że nigdy nie będzie mieć dosyć: Powoli zaczęłam obawiać się, że urośnie do rozmiarów doga: Kota też się bała i podejrzliwie obserwowała czy następuje gwałtowny wzrost... Patrzyła.... .... i patrzyła... Quote
zuzka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale ten mały szkrab jest śliczny nic tylko zakochać się w niej do szaleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 .... i patrzyła... ....aż się znudziła... .... i doszła do wniosku, że higiena jest ważniejsza. Potem przyszedł czas porównań: Quote
teapot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Obiekt porównywany także dokonał porównania obiektu porównawczego: A potem przyszła pora na Wf Najlepsze zabawy są w parach: Quote
teapot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Erazm']Boskie foty, Zuzke kocham, ale moja milosc do Koty nabiera nowych barw. Podoba mi sie najbardziej fota, gdzie widze mala z lekka rozprostowana. w takich momentach nie moge nawet myslec, ze tylko moj egoizm trzyma ja przy zyciu. ciagle mam nadziej, ze uda sie mala choc troszke usprawnic No to na koniec - przewrotny buziak od Zuzy: Quote
Erazm Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Boskie foty, Zuzke kocham, ale moja milosc do Koty nabiera nowych barw. Podoba mi sie najbardziej fota, gdzie widze mala z lekka rozprostowana. w takich momentach nie moge nawet myslec, ze tylko moj egoizm trzyma ja przy zyciu. ciagle mam nadziej, ze uda sie mala choc troszke usprawnic teapotku dzieki za fotki i za opieke nad mala wymiziaj dziewczynki ode mnie, Tz mizianie z mojej strony mozesz odpuscic:evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zuzie się 4 zęby ruszają! A ja się dziwiłam co ona tak glamie... Edit: a powyżej jeszcze buziak dla Ciebie wskoczył! Quote
sugarr Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Matko co za mikrus :loveu: Zaznaczam sobie wątek:oops: Quote
Erazm Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Zabki malej wypadaja, najwyzsza pora, mam nadzieje, ze kly same tez wypadna Quote
majqa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 zuzka napisał(a):Ale ten mały szkrab jest śliczny nic tylko zakochać się w niej do szaleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...że nie wspomnę o urodzie Kici...:loveu: Quote
gagata Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 I się wydało...już wiem Teapotku,co Ty nocami przy kompie robisz....szukasz lupy,by małą dojrzeć... Quote
Isadora7 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='gagata']I się wydało...już wiem Teapotku,co Ty nocami przy kompie robisz....szukasz lupy,by małą dojrzeć... :roflt::roflt::roflt: Coś długo szuka bo jeszcze nie ma raportu Quote
Isadora7 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Erazm']raporcik....raporcik...raporcik... No to ma pseląbane :roflt::roflt::roflt: Quote
teapot Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 eh, baby... Raportuje co następuje: 1. Nie mogłyśmy w nocy spać, a dokładniej ja nie mogłam - więc małej się nie chciało. 2. Koło 12 dostała jeszcze trochę kuraczka- zglamała z przyjemnością. 3. Potem ok 2.30 był kupacz. Ona jakoś tak fajnie sygnalizuje kupkę, że do tej pory za każdym razem udało mi się podłożyć pod tę mikrodupinkę papier tak, że potem bez problemu paczuszka lądowała bezpośrednio w klopiku. 4. Poszłyśmy spać (oczywiście wszystkie trzy, bo Tosca cały czas nam towarzyszyła) ok. 3.30. 4. Wstałyśmy - ledwie i z niechęcią. 5. Wyjęłam Zuzę z konenerka i było poranne sioo. 6. Potem vilkakora 7. Potem mizianko 8. Potem śniadania- tym razem conv. jakoś kiepsko wchodził, dlatego niedługo dam jej indyczka. 9. teraz Zuza śpi zmęczona po atrakcjach poranka KONIEC RAPORTU Quote
Isadora7 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 teapot napisał(a):NIE MA -> Patrz pkt.4 raportu... A co mnie to obchodzi? :roflt::roflt::roflt: Quote
rita60 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Czy to nie przesada porownywac nasze slicznosci do......małpki:cool3::mad::evil_lol: Quote
gagata Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='rita60']Czy to nie przesada porownywac nasze slicznosci do......małpki:cool3::mad::evil_lol:[/quote ] Eee,bo Teapot pewnie lupy nie znalazla i pluszaki jej sie pomyliły... Quote
rita60 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 gagata napisał(a):[quote name='rita60']Czy to nie przesada porownywac nasze slicznosci do......małpki:cool3::mad::evil_lol:[/quote ] Eee,bo Teapot pewnie lupy nie znalazla i pluszaki jej sie pomyliły... :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
diuna_wro Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Erazm, dowiedziałaś się coś w sprawie mikrowózeczka, czy mam zapytać? A Ty mikrusku:loveu: wstawaj i biegaj! Quote
teapot Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 diuna_wro napisał(a):Erazm, dowiedziałaś się coś w sprawie mikrowózeczka, czy mam zapytać? A Ty mikrusku:loveu: wstawaj i biegaj! Diunka- mała ma na razie niesprawne wszystkie 4 łapeczki... :shake: Dziś ja balowałam a TZ męczył chomicze łapki. Chomik chyba bardziej lubi facetów. Wtranżolił gerberka indyczego (pycha- aż się uszy trzęsą!), popił wody z miodkiem, posiusiał, pokupkał (na dobę kupków przypada sztuk dwie). A teraz oglądamy TV... Quote
teapot Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :multi::multi::multi: Zuzia właśnie samodzielnie użyła tylnej łapy w celach wybitnie drapaczych i odniosła sukces!!! Quote
Erazm Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 teapot napisał(a)::multi::multi::multi: Zuzia właśnie samodzielnie użyła tylnej łapy w celach wybitnie drapaczych i odniosła sukces!!! umarlam kiedy to przeczytalam............:multi::multi::multi: Teapot zabija mnie to pozytywnie:placz: Quote
Recommended Posts