Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydawało się, że nigdy nie będzie mieć dosyć:

Powoli zaczęłam obawiać się, że urośnie do rozmiarów doga:

Kota też się bała i podejrzliwie obserwowała czy następuje gwałtowny wzrost...

Patrzyła....

.... i patrzyła...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Erazm']Boskie foty, Zuzke kocham, ale moja milosc do Koty nabiera nowych barw. Podoba mi sie najbardziej fota, gdzie widze mala z lekka rozprostowana. w takich momentach nie moge nawet myslec, ze tylko moj egoizm trzyma ja przy zyciu. ciagle mam nadziej, ze uda sie mala choc troszke usprawnic

No to na koniec - przewrotny buziak od Zuzy:

Posted

Boskie foty, Zuzke kocham, ale moja milosc do Koty nabiera nowych barw. Podoba mi sie najbardziej fota, gdzie widze mala z lekka rozprostowana. w takich momentach nie moge nawet myslec, ze tylko moj egoizm trzyma ja przy zyciu. ciagle mam nadziej, ze uda sie mala choc troszke usprawnic
teapotku dzieki za fotki i za opieke nad mala
wymiziaj dziewczynki ode mnie, Tz mizianie z mojej strony mozesz odpuscic:evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzka napisał(a):
Ale ten mały szkrab jest śliczny nic tylko zakochać się w niej do szaleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

...że nie wspomnę o urodzie Kici...:loveu:

Posted

[quote name='gagata']I się wydało...już wiem Teapotku,co Ty nocami przy kompie robisz....szukasz lupy,by małą dojrzeć...

:roflt::roflt::roflt:

Coś długo szuka bo jeszcze nie ma raportu

Posted

eh, baby...

Raportuje co następuje:
1. Nie mogłyśmy w nocy spać, a dokładniej ja nie mogłam - więc małej się nie chciało.
2. Koło 12 dostała jeszcze trochę kuraczka- zglamała z przyjemnością.
3. Potem ok 2.30 był kupacz. Ona jakoś tak fajnie sygnalizuje kupkę, że do tej pory za każdym razem udało mi się podłożyć pod tę mikrodupinkę papier tak, że potem bez problemu paczuszka lądowała bezpośrednio w klopiku.
4. Poszłyśmy spać (oczywiście wszystkie trzy, bo Tosca cały czas nam towarzyszyła) ok. 3.30.
4. Wstałyśmy - ledwie i z niechęcią.
5. Wyjęłam Zuzę z konenerka i było poranne sioo.
6. Potem vilkakora
7. Potem mizianko
8. Potem śniadania- tym razem conv. jakoś kiepsko wchodził, dlatego niedługo dam jej indyczka.
9. teraz Zuza śpi zmęczona po atrakcjach poranka
KONIEC RAPORTU

Posted

[quote name='rita60']Czy to nie przesada porownywac nasze slicznosci do......małpki:cool3::mad::evil_lol:[/quote ]
Eee,bo Teapot pewnie lupy nie znalazla i pluszaki jej sie pomyliły...

Posted

gagata napisał(a):
[quote name='rita60']Czy to nie przesada porownywac nasze slicznosci do......małpki:cool3::mad::evil_lol:[/quote ]
Eee,bo Teapot pewnie lupy nie znalazla i pluszaki jej sie pomyliły...

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Erazm, dowiedziałaś się coś w sprawie mikrowózeczka, czy mam zapytać?

A Ty mikrusku:loveu: wstawaj i biegaj!

Diunka- mała ma na razie niesprawne wszystkie 4 łapeczki... :shake:

Dziś ja balowałam a TZ męczył chomicze łapki. Chomik chyba bardziej lubi facetów. Wtranżolił gerberka indyczego (pycha- aż się uszy trzęsą!), popił wody z miodkiem, posiusiał, pokupkał (na dobę kupków przypada sztuk dwie). A teraz oglądamy TV...

Posted

teapot napisał(a):
:multi::multi::multi:
Zuzia właśnie samodzielnie użyła tylnej łapy w celach wybitnie drapaczych i odniosła sukces!!!

umarlam kiedy to przeczytalam............:multi::multi::multi: Teapot zabija mnie to pozytywnie:placz: