Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm napisał(a):
Milo, ze wreszcie ktos Po mnie nie jeździ :eviltong:

Pojeździ, pojeździ zapoznamy z Toją działalnością przy produkcji potworów i sie w głowie rozjaśni:grin::grin::grin:

Posted

A ja zaprawdę powiadam Wam, że pyski nasze szczerzyć się będą uśmiechem szerokim jak to to małe potworkowate wreszcie pójdzie sobie... na posłanko samo :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

A ja miałam nadzieję, że moja Amisia dzis pojedzie do domku, ale nie udało się. .. :-( Pani długo sie zastanaowiała, przyjechała do nas na wieś, ale nie wzieła Ami, a kolejka suczek czeka i czeka :shake:

Posted

Tak mi przykro Malagos, ale zawsze lepiej kiedy wczesniej sie rozmysla niz po jakims czasie, wiemy przeciez jak niepowazni sa ludzie.

Margo gdyby cos takiego sie wydarzylo to szczerzylabym zeby nawet gdybym w garsci musiala je trzymac:cool3:

Posted

[quote name='Margo05']Erazm, nie kuś losu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczerzyć się będziesz, zobaczysz :loveu:

I będzie Erazm-Szczeżuja:megagrin::megagrin::megagrin:

Tylko zastanawiam się jak będzie wyglądać, są 3 możliwości:

Przypuszczalny nowy image Erazm :)

1. Szczeżuja pospolita (Anodonta anatina)

2. Szczeżuja wielka (Anodonta cygnea)

3. Szczeżuja spłaszczona (Anodonta complanata)

Posted

Ja pierniczę :crazyeye::lol::multi:
Dawno temu, mój kolega koczył na główkę do nieznanej wody. Położyli chłopaka do profesora Degi w Poznaniu. Diagnoza była oczywista - do końca życia sprawny wylącznie umysłowo będzie.
Kiedy powrócił do niemal całkowitej sprawności fizycznej, profesor powiedział, że to tak, jakby ziarnko wykiełkowało na betonie !
Zrobił wszystkie stopnie pośrednie i jest profesorem Akademii Rolniczej w Poznaniu, spędził swoje dorosłe życie aktywnie w pełnym tego słowa znaczeniu.
Z Zuzką też tak będzie, żeby tylko Erazm nie zbankrutowała nam po drodze :razz:

Posted

Erazm, no po tym filmie, to ja jestem w 100% pewna, że ten wodny chomiczek będzie śmigał na tych swoich łapinkach.
Jestem pewna, bo jeszcze miesiac temu, u Isadorki, to maleństwo miało lewą PRZEDNIĄ łapkę niemal całkiem zwiotczałą. A teraz??? ONA BĘDZIE CHODZIĆ :loveu::loveu::loveu: