gagata Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dla mnie bomba! Brawo dla Zuzy i dla mamy Zuzy !!! Erazm:loveu: Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dzisiaj Zuzka dala plame:shake: Wellington byla tak uprzejma, ze zabrala nas na piekny spacer, las, potoczki, wzgorza, a Zuza co? Ani pisnela, zero aktywnosci:shake: Nawet po posadzeniu na trawke:shake: na oslode pare fotek Wellington, ja oczywiscie obfocilam jej pieknego psiaka, drugi- Felcia sie nie dala:cool3: Nadrobie przy najblizszej okazji;), bo dziewczyna przeurocza. Zuzka dala czadu dopiero u weta, byla wreszcie soba. Zabrzmi to kuriozalnie, ale w pewnym momencie z ust wetki padly slowa: Boze, ale ona jest szybka..Tak, jest szybka kiedy chce dziabnac:diabloti: Po dluzszej walce, wetka polozyla sobie Zuzke na piersiach i dopiero wtedy byl mozliwy masaz. Ciekawe kto ja tego nauczyl:angryy: Mam nadzieje, ze sie odezwie i pokaja:mad: Zuza ma lenia, czy marzy? Yoorek dzielnie Zuzy pilnowal czy tez mial parcie na szklo? Welli miala nielatwe zadanie... A ja zrobilam fotki temu pieknisiowi Przyplatal sie jeszcze jakis brunet i trzech muszkieterow dzielnie adorowalo maltanke:evil_lol: Quote
gagata Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Uff, a już myślałam,że znów jakieś dziwne foty zbereżnica zamieści...:evil_lol: Quote
Margo05 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Trzech muszkieterów wymiata :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 gagata napisał(a):Uff, a już myślałam,że znów jakieś dziwne foty zbereżnica zamieści...:evil_lol: Przynajmniej Margo nie ma kosmatych mysli, bo ciotka Gagata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... Quote
Erazm Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Fotoreportaz pt Zezrec marchewke( udusicie mnie za ciagle wstawianie fotek:evil_lol:) dla mnie to jednak wazny moment, mala sie rozwija, samodzielne jedzenie, dzis sama pelzla do miseczki z woda...To wszystko jeszcze takie nieudolne, ale cieszy... Zuza uwielbia podgryzac marchewke Zabralam marchewke, Zuzka patrzyla z wyrzutem Zuzka pomyslala chwile i...zaczela dobierac sie do marchewki Zdobyla ja Zwloki marchewki Quote
teapot Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A ja uwielbiam foty Zouzulca i mi tam ich nigdy nie będzie dość! :loveu::loveu::loveu: Więc FOĆ, FOĆ, FOĆ - najwyżej wątek do fotoblogów przerzucimy! Naprawdę, już sama podpełza do miseczki??? :crazyeye: Quote
Erazm Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Erazm napisał(a):Dzisiaj Zuzka dala plame:shake: Wellington byla tak uprzejma, ze zabrala nas na piekny spacer, las, potoczki, wzgorza, a Zuza co? Ani pisnela, zero aktywnosci:shake: Nawet po posadzeniu na trawke:shake: na oslode pare fotek Wellington, ja oczywiscie obfocilam jej pieknego psiaka, drugi- Felcia sie nie dala:cool3: Nadrobie przy najblizszej okazji;), bo dziewczyna przeurocza. Zuzka dala czadu dopiero u weta, byla wreszcie soba. Zabrzmi to kuriozalnie, ale w pewnym momencie z ust wetki padly slowa: Boze, ale ona jest szybka..Tak, jest szybka kiedy chce dziabnac:diabloti: Po dluzszej walce, wetka polozyla sobie Zuzke na piersiach i dopiero wtedy byl mozliwy masaz. Ciekawe kto ja tego nauczyl:angryy: Mam nadzieje, ze sie odezwie i pokaja:mad: Zuza ma lenia, czy marzy? Yoorek dzielnie Zuzy pilnowal czy tez mial parcie na szklo? Welli miala nielatwe zadanie... A ja zrobilam fotki temu pieknisiowi Przyplatal sie jeszcze jakis brunet i trzech muszkieterow dzielnie adorowalo maltanke:evil_lol: A ciocia Teapot tego chyba nie doczytala????????? Naprawde popelzla, nieporadnie , bo nieporadnie, ale to u niej krok milowy, popatrz co robila z ta marchewka...Specjalnie nie trzymam jej na kolanach, podchodze od czasu do czasu probuje ja czyms zainteresowac, poganiamy Yooraska, musi uczyc sie samodzielnosci ...Choc serce boli.... Quote
teapot Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Erazm napisał(a):[...] Zuzka dala czadu dopiero u weta, byla wreszcie soba. Zabrzmi to kuriozalnie, ale w pewnym momencie z ust wetki padly slowa: Boze, ale ona jest szybka..Tak, jest szybka kiedy chce dziabnac:diabloti: Po dluzszej walce, wetka polozyla sobie Zuzke na piersiach i dopiero wtedy byl mozliwy masaz. Ciekawe kto ja tego nauczyl:angryy: Mam nadzieje, ze sie odezwie i pokaja:mad: No dobra, przyznaje się, choć od kajania jestem daleka... Mam to korzystam! :evil_lol: A Zuzie się podobało... :razz: Quote
Erazm Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Podobalo i podoba sie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zuzia Piersiolubna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Erazm napisał(a):Podobalo i podoba sie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co... silikon??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a mnie urzekło zdjęcie zwłok marchewki :evil_lol:. dowód na "chodzenie" - boski. Quote
Erazm Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Zuzia znow stala na lapkach, poprosilam tez weterynarza homeopate o przybycie i niedlugo Zuzia bedzie dostawac homeopatie. Na spacerkach mala bardzo intensywnie domaga sie stawiania na trawie, nasze spacery wydluzaja sie w zwiazku z tym w zastraszajacym tempie. A teraz cos na deser: wczoraj Zuzka uzyla obydwoch przednich lapek, aby dosiegnac jej przysmaku- marchewki. Wiecie co to znaczy? Zaczynaja sie pojawiac pierwsze oznaki koordynacji! dziewczynka zaczyna powolutku sie usamodzielniac:cool3: Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kliszy ci nie starczyło na większą fotke?:evil_lol::evil_lol: Taka fota to kronika i powinna być zajebiście widoczna. Quote
Erazm Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Kliszy ci nie starczyło na większą fotke?:evil_lol::evil_lol: Taka fota to kronika i powinna być zajebiście widoczna. mea culpa, mea culpa, mea.....:oops::oops::oops: Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Erazm napisał(a):mea culpa, mea culpa, mea.....:oops::oops::oops: No to czekam na wynik poprawy skandalicznego zachowania:shiny::shiny::shiny: Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Brawo chomiczku:multi:marchewka czyni cuda;) Quote
Erazm Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7']No to czekam na wynik poprawy skandalicznego zachowania:shiny::shiny::shiny: Mowi i ma:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ale ma zajdłą minę. a i pewnie! Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sleepingbyday']ale ma zajdłą minę. a i pewnie! No przecież kształci ją Mistrzyni Wychowywania Potworów:roflt::roflt::roflt: mogę sobie poużywać bo daleko. Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7']No przecież kształci ją Mistrzyni Wychowywania Potworów:roflt::roflt::roflt: mogę sobie poużywać bo daleko. Zamiast nicku Erazm,teraz bedzie MWP:evil_lol:/ja tez chyba:roll:jestem daleko/ Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='rita60']Zamiast nicku Erazm,teraz bedzie MWP:evil_lol:/ja tez chyba:roll:jestem daleko/ Może zawnioskować do admina o zmiane nicku :):):) dobrze że wchodzi sporadycznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts