Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj Zuzka dala plame:shake: Wellington byla tak uprzejma, ze zabrala nas na piekny spacer, las, potoczki, wzgorza, a Zuza co? Ani pisnela, zero aktywnosci:shake: Nawet po posadzeniu na trawke:shake: na oslode pare fotek Wellington, ja oczywiscie obfocilam jej pieknego psiaka, drugi- Felcia sie nie dala:cool3: Nadrobie przy najblizszej okazji;), bo dziewczyna przeurocza.

Zuzka dala czadu dopiero u weta, byla wreszcie soba. Zabrzmi to kuriozalnie, ale w pewnym momencie z ust wetki padly slowa: Boze, ale ona jest szybka..Tak, jest szybka kiedy chce dziabnac:diabloti: Po dluzszej walce, wetka polozyla sobie Zuzke na piersiach i dopiero wtedy byl mozliwy masaz. Ciekawe kto ja tego nauczyl:angryy: Mam nadzieje, ze sie odezwie i pokaja:mad:

Zuza ma lenia, czy marzy?

Yoorek dzielnie Zuzy pilnowal czy tez mial parcie na szklo? Welli miala nielatwe zadanie...

A ja zrobilam fotki temu pieknisiowi

Przyplatal sie jeszcze jakis brunet i trzech muszkieterow dzielnie adorowalo maltanke:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Uff, a już myślałam,że znów jakieś dziwne foty zbereżnica zamieści...:evil_lol:

Przynajmniej Margo nie ma kosmatych mysli, bo ciotka Gagata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....

Posted

Fotoreportaz pt Zezrec marchewke( udusicie mnie za ciagle wstawianie fotek:evil_lol:) dla mnie to jednak wazny moment, mala sie rozwija, samodzielne jedzenie, dzis sama pelzla do miseczki z woda...To wszystko jeszcze takie nieudolne, ale cieszy...

Zuza uwielbia podgryzac marchewke

Zabralam marchewke, Zuzka patrzyla z wyrzutem

Zuzka pomyslala chwile i...zaczela dobierac sie do marchewki

Zdobyla ja

Zwloki marchewki

Posted

A ja uwielbiam foty Zouzulca i mi tam ich nigdy nie będzie dość! :loveu::loveu::loveu:
Więc FOĆ, FOĆ, FOĆ - najwyżej wątek do fotoblogów przerzucimy!

Naprawdę, już sama podpełza do miseczki??? :crazyeye:

Posted

Erazm napisał(a):
Dzisiaj Zuzka dala plame:shake: Wellington byla tak uprzejma, ze zabrala nas na piekny spacer, las, potoczki, wzgorza, a Zuza co? Ani pisnela, zero aktywnosci:shake: Nawet po posadzeniu na trawke:shake: na oslode pare fotek Wellington, ja oczywiscie obfocilam jej pieknego psiaka, drugi- Felcia sie nie dala:cool3: Nadrobie przy najblizszej okazji;), bo dziewczyna przeurocza.

Zuzka dala czadu dopiero u weta, byla wreszcie soba. Zabrzmi to kuriozalnie, ale w pewnym momencie z ust wetki padly slowa: Boze, ale ona jest szybka..Tak, jest szybka kiedy chce dziabnac:diabloti: Po dluzszej walce, wetka polozyla sobie Zuzke na piersiach i dopiero wtedy byl mozliwy masaz. Ciekawe kto ja tego nauczyl:angryy: Mam nadzieje, ze sie odezwie i pokaja:mad:

Zuza ma lenia, czy marzy?

Yoorek dzielnie Zuzy pilnowal czy tez mial parcie na szklo? Welli miala nielatwe zadanie...

A ja zrobilam fotki temu pieknisiowi

Przyplatal sie jeszcze jakis brunet i trzech muszkieterow dzielnie adorowalo maltanke:evil_lol:

A ciocia Teapot tego chyba nie doczytala?????????

Naprawde popelzla, nieporadnie , bo nieporadnie, ale to u niej krok milowy, popatrz co robila z ta marchewka...Specjalnie nie trzymam jej na kolanach, podchodze od czasu do czasu probuje ja czyms zainteresowac, poganiamy Yooraska, musi uczyc sie samodzielnosci ...Choc serce boli....

Posted

Erazm napisał(a):
[...]

No dobra, przyznaje się, choć od kajania jestem daleka... Mam to korzystam! :evil_lol:
A Zuzie się podobało... :razz:

Posted

Zuzia znow stala na lapkach, poprosilam tez weterynarza homeopate o przybycie i niedlugo Zuzia bedzie dostawac homeopatie. Na spacerkach mala bardzo intensywnie domaga sie stawiania na trawie, nasze spacery wydluzaja sie w zwiazku z tym w zastraszajacym tempie. A teraz cos na deser: wczoraj Zuzka uzyla obydwoch przednich lapek, aby dosiegnac jej przysmaku- marchewki. Wiecie co to znaczy? Zaczynaja sie pojawiac pierwsze oznaki koordynacji! dziewczynka zaczyna powolutku sie usamodzielniac:cool3:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kliszy ci nie starczyło na większą fotke?:evil_lol::evil_lol:
Taka fota to kronika i powinna być zajebiście widoczna.

mea culpa, mea culpa, mea.....:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Isadora7']No przecież kształci ją Mistrzyni Wychowywania Potworów:roflt::roflt::roflt:
mogę sobie poużywać bo daleko.
Zamiast nicku Erazm,teraz bedzie MWP:evil_lol:/ja tez chyba:roll:jestem daleko/

Posted

[quote name='rita60']Zamiast nicku Erazm,teraz bedzie MWP:evil_lol:/ja tez chyba:roll:jestem daleko/

Może zawnioskować do admina o zmiane nicku :):):)
dobrze że wchodzi sporadycznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: