Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie w domu, pojadlam i wyladowalam na mojej ulubionej kanapie skad wszystko widze

Nie wiem co to za pomysl, ale jestem srednio zadowolona, wole juz byc dziurkaczem

Tu przynajmniej jest wygodnie

Ale jestem malenka, teraz ide do panci na kolana na masazyk

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Kocham ją, moja truskaweczka malutka! :loveu::loveu::loveu:
W paterze wygląda cudnie, na talerzu jeszcze wspanialej...
No bossssssssska po prostu jest!

Posted

Erazm napisał(a):
Jest, zmiatamy na spacer, bo malej czas na koo;)

I umie jęzorek w tutkę zwijać! (fota na duuużym talerzu) :loveu:

Ps. Dobrego koo Zuza ;) (i kopnij bobka w mamusię- jak tylko Ty potrafisz):evil_lol:

Posted

teapot napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Kocham ją, moja truskaweczka malutka! :loveu::loveu::loveu:
W paterze wygląda cudnie, na talerzu jeszcze wspanialej...
No bossssssssska po prostu jest!

co to za kanibal jakiś :p.

suzy w alessim to niezłe zestawienie :evil_lol:.
poprosimy następna razą w rosenthalu, niech też będzie troche "klasyki klasycznej"

Posted

Erazm napisał(a):
(...) Jutro jedziemy do Brna na rezonans magnetyczny...Przyznam sie, ze nerwy mi puszczaja i nie moge znalezc miejsca

Kciuki zaciśnięte na max!

Posted

Erazm napisał(a):
Zrobie;)

Jutro jedziemy do Brna na rezonans magnetyczny...Przyznam sie, ze nerwy mi puszczaja i nie moge znalezc miejsca

wierzę, kciuki będą trzymane mocno :lol:

Posted

Chomisia nie da sie naprawic.....

Lekarz nie zdecydowal sie zrobic rezonansu. Przejrzal wszystkie zdjecia i zauwazyl cos co spowodowalo, ze rezonans nie ma sensu. Pokazal mi jedno z zdjec....Drugi krag szyjny jest wysuniety...Gdyby pomoc przyszla w pore( do tygodnia) mialaby sens operacja, umieszczenie dwoch metalowych srub, ktore by podtrzymywaly calosc) Pokazal mi fotki rentg. innego yorczka, ktory wlasnie przeszedl taki zabieg. Jesli chodzi o tomografie to byl bardziej optymistycznie nastawiony niz lekarze na SGGW. Nie ma przeciwskazan do plywania i zajec na biezni wodnej. Na niewiele mozna liczyc, ale dla poprawienia kondycji chomiczka....Pokaze jeszcze te zdjecia innemu lekarzowi, bo do tej pory wszyscy dopatrywali sie przyczyn neurologicznych, a tu...Co mi tam, nie odpuszcze zeby miec czyste sumienie zahacze jeszcze o klinike w Utrechcie, podobno jest najlepsza w Holandii. Wiem, ze karmie sie nadzieja, ale jeden z jego argumentow(ze boli ja przy dotyku) troche do mnie nie dotarl, mala darla jape kiedy ja dotykal, ale ona nie cierpi weterynarzy i reaguje na nich agresja. Nie boli ja kiedy ja mietole, masazystki tez nie mialy z nia problemow.
Czyli teraz rehabilitacja, dbanie o malutka, glaskanie, mizianie i kochanie.

Posted

Ojej:placz: Może trzeba zrobić jeszcze jedno zdjęcie, kierowane na to sugerowane wysunięcie, dokładnie na ten kręg?

A co z rdzeniem kregowym? czy przy wysunięciu nie zostanie uszkodzony, czy w obrębie wysunięcia nie ma stanu zapalnego? To coś jak dyskopatia?

Posted

Erazm napisał(a):
(...) Drugi krag szyjny jest wysuniety...(...) do tej pory wszyscy dopatrywali sie przyczyn neurologicznych (...)

Bardzo mi przykro. :-( Poniekąd tu nie ma błędu w szukaniu przyczyn, bo ten wysunięty krąg daje objawy neurologiczne. Po takim czasie musiał zaczął się już proces deformacji krążka międzykręgowego (dysk), a wysunięcie (pytanie, czy w kierunku kanału, czy na zewnątrz) powoduje ucisk albo w stronę rdzenia albo korzeni nerwowych.

Posted

Trzymajcie się- ja wierzę, że będzie lepiej i chomisia da się naprawić.

Ja dziś mam fatalny dzień - umarł mój konik. I ryczę jak bóbr, bo było tak blisko...

Przeszłam do drugiego etapu, ale jakoś dziś mnie to nawet nie cieszy...

Ps. masz pełną skrzynkę