teapot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Erazm napisał(a):I nerwosol bo mi sie Rusalki i Zuzki rozmnozyly, nigdy nie myslalam, ze skoncze jako pseudohofffca, ale to jest silniejsze ode mnie, sa takie slodkie. Napewno znajda kochajace domki O cholerka! Że na pokręcone chomiki domki znajdziesz jakoś nie wątpię (każdy chce takie małe- nawet popsiute), ale na tę drugą rasę tylko szaleniec by się zdecydował! :evil_lol::eviltong::evil_lol: Ps. No i nierodowodowe toto ;) Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ta,ta niezla kaske zgarne za to druga rase, bedzie kaska na wylecznie polowy psiej populacji w polskich schronach Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 kurka wodna, jakies złamania jeszcze do tego? fajno, nie ma co. ale - było-minęło, teraz tylko bieżnie wodne i lasery oraz ignor dla psich zakazów :eviltong:. pozdrowienia dla chomiczka. wymiziać! Quote
Erazm Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Chomik miziany i masowany w miare mozliwosci- o ile pozwoli:cool1: Zezarlo to kuraka kawalek, ale hitem jest jednak gotowana marchewka- chomik zezarl poltorej marchewki, a teraz drze japke, zeby dalej sie bawic....Yoorek wymeczony po spacerze( goraco) spi przytulony do chlodnej sciany... A teraz pare fotek z reszta towarzystwa Hmmm, chyba sie Diana przeprosila z Zuzia czyli pierwsze dobrowolne obwachiwanie chomika Dyscyplina musi byc, czyli Yoorek rzadzi Mis jest najwiekszym wielbicielem Zuzi, tylko Yoorek nie pozwala mu sie zbytnio do niej zblizac Prawdziwie miskowy wyraz pycha Kochana Swietna Trojca Quote
rita60 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mis ma rewelacyjny wyraz twarzyczki,takiego zmartwionego psa:lol: Quote
teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Trójca jest świetna! JA chcę do Trójcy! Fotki jak zwykle super. Miny Misia rozbrajają, a ustawiający wszystkich Astor jest moim idolem! Ten psiak ma charakter 100 razy większy od swojej osoby! :evil_lol: I teraz zastanawiam się od kiedy szkoli Zuzę? Może on specjalnie udawał, że jej nie lubi, żebyś się nie zorientowała, że trening trwa w najlepsze od pierwszego dnia... ;):evil_lol: Quote
Ewa i flatki Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Erazmiku - czy ta klinka ma stronę www? Bieżnia bardzo interesuje moich znajomych, którzy mają flata po czterch operacjach rzepki :-(, grozi mu amputacja... A wieści o małej i reszcie stada superowe, bardzo się cieszę :loveu: Quote
Erazm Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 :Ewo klinika nazywa sie TIERARZTPRAXIS Cityvet Therapiezentrum, adres Seilerstatte 6 Vien, mozna pogrzebac po necie. Tu sa numery do osob prowadzacych fizjoterapie, jedna z nich to tez homeopata, ale nie pamietam w tej chwili ktora:oops: +43 676 735 85 66 -Verena Tragauer i +43 664 132 13 53 - Nicole Herout. A w Brnie nie maja centrum terapeutycznego? Podobno klinika bardzo dobra. Ritka jaby s byla ta ostatnia w stadzie to tez mialabys smutna buzke:evil_lol: Teapot koniecznie musze Was sciagnac na wioche kiedy tam pojade, TZ-y zrobia grilla, Ty wymiziasz bureczki, a ja sobie poleze kopytami do gory:eviltong: Quote
Isadora7 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Erazm napisał(a):Ta,ta niezla kaske zgarne za to druga rase, bedzie kaska na wylecznie polowy psiej populacji w polskich schronach Wiesz ja cały czas czekam kiedy o alimenty Rambiego podasz :). Pycholek Miśka boooooooski. Quote
Erazm Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 :evil_lol:Nikogo nie obchodzi co u Zuzi:eviltong:? A tak ja na biustch nosily:cool1::evil_lol: Quote
Erazm Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Bylysmy, nie robilismy zadnych przeswietlen, lekarz neurolog i radiolog( pierwszy raz widzialam usmiechnietego i zdrowo wygladjacego radiologa) skierowali mnie do Brna. Wreszcie ktos wpadl na pomysl, ze trzeba znalezc przyczyne takiego stanu. Bede wiec dzwonic tam i sie umawiac, a na razie Zuzia bedzie meczona tylko przeze mnie;) Neurolog zrobil na mnie szalone wrazenie trzebabylo widziec jak mu sie twarz rozjasnila kiedy powiedzialam, ze niezaleznie od postepow malej nie mysle o uspieniu Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Erazm napisał(a):Bylysmy, nie robilismy zadnych przeswietlen, lekarz neurolog i radiolog( pierwszy raz widzialam usmiechnietego i zdrowo wygladjacego radiologa) skierowali mnie do Brna. Wreszcie ktos wpadl na pomysl, ze trzeba znalezc przyczyne takiego stanu. Bede wiec dzwonic tam i sie umawiac, a na razie Zuzia bedzie meczona tylko przeze mnie;) Neurolog zrobil na mnie szalone wrazenie trzebabylo widziec jak mu sie twarz rozjasnila kiedy powiedzialam, ze niezaleznie od postepow malej nie mysle o uspieniu Lubimy takich neurologów! Kciuki za Brno... tylko szkoda, że to jednak taki "spory kawałeczek". Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Erazm napisał(a):Rzut beretem;) Zuzia sie porzygusiowala:shake:, poje ja woda z miodem, wieczorkiem dopiero cos do pycha Uuuu- coś nowego do szamania dałaś? Quote
Erazm Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Rzut beretem;) Zuzia sie porzygusiowala:shake:, poje ja woda z miodem, wieczorkiem dopiero cos do pycha Quote
majqa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zdjęcia przecudniaste, eh...doborowe towarzystwo. Quote
gagata Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Już się cieszę na Piraniowe foty....A jak jej zębiska?Są jeszcze? Quote
rita60 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Rozdarta japka-rewelacja:multi:a ta torbe,to chomiczek,zabiera z soba na spacer:evil_lol:prawdziwa z niej kobietka:razz: Quote
Erazm Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Niestety zebiska jeszcze sa, trzeba bedzie usuwac, ale najpierw wizyta w Brnie, zobaczynmy bo musza mala przyspac, to moze by i zabki od razu mogli usunac? Do Brna jedziemy w czwartek. Dzis bylismy na spacerku... Siedzielismy chwile w cieniu Byly ciekawe rzeczy do pogryzania... I chodzily tez takie na dwoch nogach, dziwne jakies.... I wygrzalismy tez doopke w ciepelku, ale sie nie zagotowalismy...Yoorek pilnowal... Az zachcialo nam sie drzec japke bo nudno sie zrobilo... Quote
teapot Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zuza w szelkach - PADŁAM! Niedługo kolczatkę i kaganiec będziesz musiała jej kupić :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Darcie japki booooooooooskie http://images38.fotosik.pl/155/069a0d127f4ab6bdmed.jpg Quote
Erazm Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 dzisiaj mialam pierwszy raz zalozone szelki, bardzo ich nie lubie, dziabnelam pancie pare razy przy zakladaniu, ale nie pomoglo:shake: Yoorkowi bylo goraco i moczyl doopke w stawie, przynajmniej nie powarkiwal Wsadzono mnie dzis do torby po aparacie. Czy to normalne tak nosic psa:confused: I widzialam jeszcze takie cuda, podplywaly do mnie i prawie moglam je....obwachac Oczywiscie wzbudzalam sensacje, ale bylo calkiem milo Potem zamoczylam lapki w strumyczku Quote
Recommended Posts