Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dlaczego jeszcze dzisiaj nie ma wiadomości co u Suzi?:mad:

Erazm pewnie do białego rana lulała i kołysanki malej nuciła, a teraz odsypia.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm juz po spacerku, po nakarmieniu malej i sniadaniu, dzis starczylo czasu na przegryzienie czegos, bo wczoraj dopiero wieczorem mi sie przypomnialo, ze nic nie jadlam:evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Erazm juz po spacerku, po nakarmieniu malej i sniadaniu, dzis starczylo czasu na przegryzienie czegos, bo wczoraj dopiero wieczorem mi sie przypomnialo, ze nic nie jadlam:evil_lol:

Smacznego:razz:pozdrawiam Ciebie i malizny.

Posted

Mala od dzis jest napychana homeopatia. To nie zaszkodzi. Moj Yoorek swego czasu dostal leki homeopatyczne i podzialaly bosko. Nie licze na cud, ale...
Suzy dzis byla bardzo aktywna. Poplywala, choc jedna z przednich nozek bardzo sie ociagala.
Porta, pisalas o ubranku do plywania, czy moge je wypozyczyc, odkupic? Daj znac na priva. Jestem absolutnie za, sama wyprobowalam swego czasu na sobie hydroterapie.Nic jak ciepla woda nie lagodzi bolu

Dziekujemy za pozrowienia i prosimy o doping;)

Posted

Erazm napisał(a):
Mala od dzis jest napychana homeopatia. To nie zaszkodzi. Moj Yoorek swego czasu dostal leki homeopatyczne i podzialaly bosko. Nie licze na cud, ale...
Suzy dzis byla bardzo aktywna. Poplywala, choc jedna z przednich nozek bardzo sie ociagala.
Porta, pisalas o ubranku do plywania, czy moge je wypozyczyc, odkupic? Daj znac na priva. Jestem absolutnie za, sama wyprobowalam swego czasu na sobie hydroterapie.Nic jak ciepla woda nie lagodzi bolu

Dziekujemy za pozrowienia i prosimy o doping;)

Wspaniałe wieści - ja dopinguję całą sobą!!!

Posted

Porta wielkie dzieki, Teapociku niedlugo bedziesz mala miziac:eviltong:Lece na plywanko do wanny z maluchem, musze tylko ja obudzic:evil_lol:
I po plywaniu, mala sie zmachala, musze napuszczac duzo wiody bo lapki dosc dlugie.
Mala na dzien dzisiejszy ma podawane: Wilcocora, tran z rekina Ecomer, Traumel s, glucoze, karmie ja conwalescence support i gerberkami.
Katar ma coraz mniejszy. Miala podany dzialajacy dwa tygodnie antybiotyk przeciwzapalny( nie wiem czy dziala on na katar:oops:)
Suzy jest nocnym Markiem, dzis okolo 24 tak sie rozbawila, ze poszlysmy spac okolo 2.

Posted

majqa napisał(a):
Biedna malizna, rozespana, a tu woda...

Faktycznie, aż zadrżałam jak pomyślałam, co to psie dziecko czuje. Ocki zaspane, ciepełko, a tu nagle głębiny i trzeba się ratować. Brrrr! Może lepiej pływanko wtedy, gdy ma napady energii, jak wtedy w nocy. Można wykorzystać ruchliwość i żywotność ciałka. Nie wiem zresztą, nie znam się na rehab.

Posted

Zamarłam z przerażenia, że Erazm mogłaby przegapić konieczność zapodania niuni gumowej kaczuszki, przecież bez tego cała rehabilitacja weźmie w łeb!!! :roll: :shake:

Posted

I jak ta malizna? Dajecie sobie radę? Dziś w "Mój pies i inne zwierzaki" w jedynce TVP była rozmowa z psia rehabilitantką - nie ma ich chyba wielu w Polsce?...

Posted

maluchowi apetyt dopisuje, z przerazeniem patrze na mala. Trzymam sie kurczowo nadziei, ze zdecydowanie jest aktywniejsza. Nie wiedzialam, ze to takie trudne, nie nie chodzi o zajmowanie sie nia, ale czy ona jest szczesliwa? Jej kalectwo jest glebokie i jesli nawet da jej sie choc troszke pomoc to czy nie jest z mojej strony egoizmem pozwalanie jej na taka egzystencje. Bede o mala walczyc wszelkimi dostepnymi srodkami, dluga droga przed nami, ale z radoscia nia pojde, oby tylko Suzy mogla pewnego dnia pomerdac mi radosnie ogonkiem. Martwi mnie jej kregoslup, jest niestety wygiety:shake:, ale skoro mala rosnie i lezala tyle czasu. Lampa Sollux powinna dotrzec w tym tygodniu, musze jednak znalezc rehabilitantke, zeby mi pkazala jak masowac. Boje sie, ze niewlasciwym postepowaniem zrobie jej wieksza krzywde. Kaftanik od Porty tez bardzo sie przyda do plywania. mala zauwazylam, ze sie ladnie uaktywnia w wannie

Posted

Erazm, wiem o czym mówisz... bolesny dylemat. Mnie się od razu nasuwa natrętne pytanie: co jest w życiu dobrem, a co złem? Cokolwiek się nie stanie - jesteśmy tam z Tobą.