_bubu_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hera jest młodą suczką w typie amstaffa. pilnie szuka domu ! Ma 1,5 roku i bardzo łagodne usposobienie. Wychowała się z dzieckiem. Może mieszkać z innym psem, mieszkała z małą suczką. Jest bardzo wesoła i przyjacielska. kocha ludzi i ma mnóstwo energii. Obecni właściciele chcą oddać ją do schroniska ponieważ sobie z nią nie radzą. jednak zgodzili się ją jeszcze trochę przetrzymać - mam nadzieję , ze zdążymy znaleźć dla niej odpowiedzialny dom. Hera zostanie wysterylizowana i zaszczepiona. Adopcja jest bardzo pilna, liczy się każdy dzień. Jeśli sunia trafi do schroniska , może szybko trafić nieodpowiednie ręce. przebywa w okolicy Bielska-Białej kontakt tel 515242723 adopcje.bielsko@interia.pl allegro [SIZE=5] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hera jest piękna. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się znaleźć jej szczęśliwy dom! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hera jest piękna i młoda. Wierzę, że szybko ktoś się w niej zakocha. Tylko zostało tak mało czasu! Quote
karluta Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hera jest piękna:D I ten śliczny nosek...:loveu: Co oznacza że właściciele sobie nie radzą, jakie są z nią problemy? Chodzi o nadmiar dziecięcej energii? Podnoszę Quote
Szarik Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 I jak tam losy Herci? Mała nadal szuka w domu? Przebywa u 'właścicieli'? W jaki sposób Oni nie mogli sobie dać z Nią rady? Była zbyt żywa? Nieposłuszna? Zbyt absorbująca? Quote
_bubu_ Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Można powiedzieć , że dla właścicieli jest zbyt absorbująca, ma zbyt dużo energii.. Nie zauważyłam żadnych problemów, po prostu nikt nie poświęca jej czasu. Sunia przeszkadza i tyle. Niestety domku nie widać a czas ucieka :shake: Quote
karluta Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Minkę na tych fotkach ma tak strasznie smutną:-(, łapie za serce Naprawdę robicie wielką rzecz szukając domów dla psiaków:cool2: Niestety psy w tym typie cierpią przez złą sławę, bo utrudnia to szukanie...:-( A to wszystko wina człowieka, który potrafi zrobić z psa potwora:angryy: Quote
_bubu_ Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 pomóżcie proszę ogłaszać! czasu coraz mniej.. allegro Quote
_bubu_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 przypominam Here! niestety domku nie widac :( Quote
karluta Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Podnoszę ślicznotkę Może ktoś wreszcie zauważy:cool3: Quote
_bubu_ Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 potrzebna osoba na wizytę przedadopcyjną dla Hery w Czerwionce Quote
zerduszko Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jakbym wysupłała chwile czasu, to mogłabym pojechać. Kwestia czy potencjalny domek będzie miał czas, kiedy ja ;) Z tego co czytam, to nie ma specjalnych wymogów w stos. do domku - typu bez dzieci itp. Quote
_bubu_ Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 zerduszko wysłałam Ci pw. Hera się wychowała z dzieckiem wiec nie powinno być problemów. Mam nadzieje ze uda sie Wam umówić na dogodny termin. Państwo mieli rotka więc powinni sobie poradzić. Quote
_bubu_ Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 rokuje całkiem niezle ale niestety pierwsze wrażenie często jest mylące. także bądź czujna :evil_lol: w domu jest 7-letnie dziecko , mam nadzieje ze się nie będzie bało skaczącej z radości jak sprężynka Hery ;) Quote
Recommended Posts