Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hera jest młodą suczką w typie amstaffa. pilnie szuka domu !
Ma 1,5 roku i bardzo łagodne usposobienie. Wychowała się z dzieckiem.
Może mieszkać z innym psem, mieszkała z małą suczką. Jest bardzo wesoła i przyjacielska. kocha ludzi i ma mnóstwo energii.
Obecni właściciele chcą oddać ją do schroniska ponieważ sobie z nią nie radzą. jednak zgodzili się ją jeszcze trochę przetrzymać - mam nadzieję , ze zdążymy znaleźć dla niej odpowiedzialny dom.
Hera zostanie wysterylizowana i zaszczepiona.
Adopcja jest bardzo pilna, liczy się każdy dzień. Jeśli sunia trafi do schroniska , może szybko trafić nieodpowiednie ręce.
przebywa w okolicy Bielska-Białej

kontakt tel 515242723
adopcje.bielsko@interia.pl

allegro

[SIZE=5]

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera jest piękna:D I ten śliczny nosek...:loveu:
Co oznacza że właściciele sobie nie radzą, jakie są z nią problemy? Chodzi o nadmiar dziecięcej energii?

Podnoszę

Posted

I jak tam losy Herci? Mała nadal szuka w domu? Przebywa u 'właścicieli'?

W jaki sposób Oni nie mogli sobie dać z Nią rady? Była zbyt żywa? Nieposłuszna? Zbyt absorbująca?

Posted

Można powiedzieć , że dla właścicieli jest zbyt absorbująca, ma zbyt dużo energii.. Nie zauważyłam żadnych problemów, po prostu nikt nie poświęca jej czasu. Sunia przeszkadza i tyle. Niestety domku nie widać a czas ucieka :shake:

Posted

Minkę na tych fotkach ma tak strasznie smutną:-(, łapie za serce

Naprawdę robicie wielką rzecz szukając domów dla psiaków:cool2:

Niestety psy w tym typie cierpią przez złą sławę, bo utrudnia to szukanie...:-( A to wszystko wina człowieka, który potrafi zrobić z psa potwora:angryy:

Posted

Jakbym wysupłała chwile czasu, to mogłabym pojechać. Kwestia czy potencjalny domek będzie miał czas, kiedy ja ;)

Z tego co czytam, to nie ma specjalnych wymogów w stos. do domku - typu bez dzieci itp.

Posted

zerduszko wysłałam Ci pw. Hera się wychowała z dzieckiem wiec nie powinno być problemów. Mam nadzieje ze uda sie Wam umówić na dogodny termin. Państwo mieli rotka więc powinni sobie poradzić.

Posted

rokuje całkiem niezle ale niestety pierwsze wrażenie często jest mylące. także bądź czujna :evil_lol:
w domu jest 7-letnie dziecko , mam nadzieje ze się nie będzie bało skaczącej z radości jak sprężynka Hery ;)