Justa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='szaraduszka'] W nocy próbowałam zmienić tytuł wątku, bo dużo weimarków już nie aktualne, ale nie da się :placz:, zmienia się tylko tytuł postu :angryy:[/QUOTE] Zastukaj do Moda FotoBlogów ;) Brakowało mi Twojego stadka ;) Quote
baskomaniak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR="Blue"]Szaraduszko[/COLOR], bardzo się cieszę, że Twoja Galeria znów tętni życiem. :multi: Jestem, oglądam i jak zawsze podziwiam zdjęcia wychodzące spod Twojej ręki. Próbuję sobie wyobrazić co nas tu czeka, gdy już w pełni zapanujesz nad nową maszynką do focenia ;) Pozdrawiam :D Quote
Poświata Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='szaraduszka']Hi, hi mam jeszcze sporo stadka do pokazania... i czasu też... a że mało zaglądających... powolutku do przodu [/quote]:razz: Ilością oglądających się nie martw, zostali najwierniejsi :cool3: :eviltong:. Ja Twoje foty życzę sobie oglądać zawsze, o każdej porze i w każdej ilości :loveu:. [quote]W nocy próbowałam zmienić tytuł wątku, bo dużo weimarków już nie aktualne, ale nie da się :placz:, zmienia się tylko tytuł postu :angryy:[/quote] No niestety, jest jakiś błąd gdzieś na dogo, ja też nie mogę zmienić tytułu :mad: i za każdym razem zawracam głowę modom, jeszcze mnie nie pogonili :evil_lol:. [quote]O i banerek robiłam... cieszę się, że się podoba :multi:[/quote]Banerek jest taki.... szaraduszkowy :razz::lol:. Quote
anetta Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote]Ilością oglądających się nie martw, zostali najwierniejsi[/quote] O! dobrze powiedziane :p Ja też nie mogłam zmienić, mod mi zmienił. Quote
LAZY Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Powrót z wielka klasą! Cudne fotki...czekamy na wiecej:) Quote
malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 mało mało mało :cool3: a to Heca!!! pokłóciły się kobitki i zapamiętały? ehhh ja się modlę żeby u mnie tak się nigdy nie stało bo też obie zawzięte:mad: Quote
Poświata Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='malawaszka'] ehhh ja się modlę żeby u mnie tak się nigdy nie stało bo też obie zawzięte:mad:[/quote]U mnie gówniarzeria też sie kłóci o byle co , chyba Lara dorasta, i mam nadzieję że to nie na poważnie Quote
szaraduszka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [SIZE=4]Hurrra, hurrra, hurrra!!! :sweetCyb:[/SIZE] [SIZE=4]Swoją obecnością w takim składzie mnie uskrzydlacie.[/SIZE] [SIZE=4]Fajnie, że jesteście :Cool!::Cool!::Cool!:[/SIZE] Co do Hecy i Draki... nie wiemy co się stało :roll:. Ktoś zjawił się przy płocie, pobiegły obszczekać intruza... a skończyło się tym, że Heca rzuciła się na Drakę :angryy: a że Draka odczuła to boleśnie, i że przy krótkiej sierści wszystkie zarysowania bardzo widać, zaczęliśmy je izolować, by nie ryzykować. Heca jest w kojcu, gdy Draka wychodzi na podwórze, więc normalnie się kontaktują i nie widać powodów do zmartwień. Ale ostatnio przez przypadek (goście w domu, zamieszanie) ktoś wypuścił Drakę... Heca natychmiast się na nią rzuciła i nie łatwo było ją oderwać (na szczęście złapała za nogę nie za gardło, bo z jej uściskiem byłoby źle). Heca to twarda sztuka, czasem nawet Baltajowi się stawia (i obrywa czasem, ale niegroźnie, bo Taj tylko domaga się podporządkowania i odpuszcza). Plotka natomiast w ferworze zabawy potrafi ją trymować i jest w tym bezkarna. Ot czasem trudno jest zrozumieć towarzystwo.:shake: [B][U]4. Furia[/U][/B] [B][U][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/119/20070908002sl5.jpg[/IMG][/U][/B] [B][U][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/1326/p1000026wh5.jpg[/IMG][/U][/B] [B][U][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/7786/p1010383zr6.jpg[/IMG][/U][/B] [B][U][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5933/p1010931oc4.jpg[/IMG][/U][/B] [CENTER][B][U][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/8279/p1010357tq6.jpg[/IMG][/U][/B][/CENTER] Poważna, 5-letnia pani. Nie bez powodu zdjęcia takie senne... Ożywia się na myśl o jedzonku, lub spacerku. Bawi się już dość rzadko. Nos działa nienagannie. Zarówno gdy chodzi o trop zwierzyny, jak i końskie smakołyki w mojej kieszeni :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hihi Furia pączuszek :loveu: u mnie też czasem jak jest zamieszanie typu wielce emocjonujący dzwonek do drzwi :lol: to dzewczynki potrafią się pokłócić, ale na szczęście tylko staną naprzeciwko siebie i się drą - to trwa krótko i potem jest spokój :lol: raz tylko się złapały poważniej o patyk :mad: Quote
Justa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='szaraduszka']Poważna, 5-letnia pani. Nie bez powodu zdjęcia takie senne... Ożywia się na myśl o jedzonku, lub spacerku. Bawi się już dość rzadko. Nos działa nienagannie. Zarówno gdy chodzi o trop zwierzyny, jak i końskie smakołyki w mojej kieszeni :eviltong:[/QUOTE] Kurcze a ja byłam pewna że beagle to takie ADHD jak sznaucery :-o Moja sucz też lada chwila 5 lat skończy, a energii jej nie brakuje, wręcz przeciwnie :evil_lol: Nieciekawie ma się sytuacja z Draką i Hecą, bo nie zanosi się na to, aby któraś ustąpiła, ale może z czasem się ułoży :loveu: Quote
szaraduszka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 ADHD w Furii drzemie. Sprowokowana gania jak szalona. Zabawy z Pańcią, wykonywanie zadań (za smakołyki), spacery do lasu, na smyczy pies pociągowy... "powerek" jest tylko rzadko sam z siebie wybucha. Ale fakt, że nasza sznaucerka miała do samego końca coś ze szczeniaka. A to, w trakcie spaceru, próbowałam ją usadzić do zdjęcia... zaczęła się ze mną kłócić, że siedzieć nie będzie. I wygrała - portreciku brak :mad: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/2452/p1010795zm4.jpg[/IMG] [SIZE=1]Draka się nie stawia, tylko piszczy, zwiewa, i obrywa.[/SIZE] Quote
_AnnaM_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Śliczna mamusia Fredzia-na to czekałam :laugh2_2: Zawsze chciałam Fredkowi zrobić takie zdjęcie ale jest albo sek za wcześnie albo za późno.Może kiedyś mi się uda . Zdjęcia piękne...tylko......ZA MAŁO :evil_lol: Moje piesy albo są leniwe i śpią albo coś w nie wstępuje i dostają szału. Dywan w pokoju potrafią zwinąć pod okno a na zakrętach ślizgają się i przewracają.Czasem muszę je rozdzielać po pokojach żeby nie zrobiły sobie krzywdy w tym szale. Baltaj urósł jak misiek-widzę że facet pierwszy na liście :lol: Nie mogę się doczekać reszty licznej zwierzyny. Quote
Poświata Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Byłam, wszystko obejrzałam, przeczytałam i czekam na dalsze foty i relacje :-D:hand: Quote
szaraduszka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Przyszła wiosna ze wszystkimi jej urokami... komary!:angryy: 5. Draka Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :crazyeye: już komary???? :mdleje: fuuuu :angryy: http://img186.imageshack.us/img186/678/p1020073fy5.jpg a za Draką kto???? :cool3::lol: Quote
szaraduszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 "Czarna biała mulina bocian" - dawno temu takiej właśnie treści dostałam sms-a (sprawca nieznany) Quote
szaraduszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 malawaszka napisał(a):a za Draką kto???? :cool3::lol: Numer 6 :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 aaa czekam na nr 6 :cool3: hahahha sms powalający :roflt: a bociany piękne :loveu: Quote
_AnnaM_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 O! widzę że nie tylko ja siedzę w nocy :evil_lol: Tak,tak czekamy na szarą 6-tkę i wiele,wiele innych... Widzę że żabek nie będzie na łące,wszystko boćki zjedzą. W międzyczasie poproszę jeszcze powtórkę z nr 4 który nie chciał pozować;) Ale wiosennie na tych zdjęciach... Quote
baskomaniak Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='szaraduszka']... Draka się nie stawia, tylko piszczy, zwiewa, i obrywa. Biedna Drakunia :roll: Jej zachowanie tylko potwierdza, że wejmarki są bardzo pokojowo usposobionymi piskami :p Quote
Poświata Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 szaraduszka napisał(a):http://img151.imageshack.us/img151/4738/p1010985crop2kq7.jpg :-o o to chyba znaczy, że już naprawdę wiosna :hmmmm: :multi:! Quote
AgaCzips Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witaj Szaraduszko :) Bardzo się cieszę że wróciłaś ze swoimi pięknymi zdjęciami:multi: Azjatek ślicznie wyrósł... Pamiętam go ze zdjęć jak był taki malutki:loveu: Ja z niecierpliwością czekam na wiosenne zdjęcia koni:cool3: Quote
Mi. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Boćki cudowne:p też che takie:evil_lol: najlepiej do ogródka:cool1: Draka nie do opisania:loveu::loveu: Quote
anetta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 U siebie też już widziałam latającego boćka :multi: Furia się troszkę zaokrągliła :evil_lol: Quote
olcha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No nareszcie wróciłaś, czekam na więcej unych fot. Heh sms niesamowity, a próbowałaś odpisywac takim samym kodem? ;) Quote
Recommended Posts