Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szaraduszka']
W nocy próbowałam zmienić tytuł wątku, bo dużo weimarków już nie aktualne, ale nie da się :placz:, zmienia się tylko tytuł postu :angryy:[/QUOTE]

Zastukaj do Moda FotoBlogów ;)

Brakowało mi Twojego stadka ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR="Blue"]Szaraduszko[/COLOR], bardzo się cieszę, że Twoja Galeria znów tętni życiem. :multi:
Jestem, oglądam i jak zawsze podziwiam zdjęcia wychodzące spod Twojej ręki. Próbuję sobie wyobrazić co nas tu czeka, gdy już w pełni zapanujesz nad nową maszynką do focenia ;)
Pozdrawiam
:D

Posted

[quote name='szaraduszka']Hi, hi mam jeszcze sporo stadka do pokazania... i czasu też... a że mało zaglądających... powolutku do przodu [/quote]:razz: Ilością oglądających się nie martw, zostali najwierniejsi :cool3: :eviltong:. Ja Twoje foty życzę sobie oglądać zawsze, o każdej porze i w każdej ilości :loveu:.

[quote]W nocy próbowałam zmienić tytuł wątku, bo dużo weimarków już nie aktualne, ale nie da się :placz:, zmienia się tylko tytuł postu :angryy:[/quote]
No niestety, jest jakiś błąd gdzieś na dogo, ja też nie mogę zmienić tytułu :mad: i za każdym razem zawracam głowę modom, jeszcze mnie nie pogonili :evil_lol:.

[quote]O i banerek robiłam... cieszę się, że się podoba :multi:[/quote]Banerek jest taki.... szaraduszkowy :razz::lol:.

Posted

[quote name='malawaszka'] ehhh ja się modlę żeby u mnie tak się nigdy nie stało bo też obie zawzięte:mad:[/quote]U mnie gówniarzeria też sie kłóci o byle co , chyba Lara dorasta, i mam nadzieję że to nie na poważnie

Posted

[SIZE=4]Hurrra, hurrra, hurrra!!! :sweetCyb:[/SIZE]
[SIZE=4]Swoją obecnością w takim składzie mnie uskrzydlacie.[/SIZE]
[SIZE=4]Fajnie, że jesteście :Cool!::Cool!::Cool!:[/SIZE]

Co do Hecy i Draki... nie wiemy co się stało :roll:. Ktoś zjawił się przy płocie, pobiegły obszczekać intruza... a skończyło się tym, że Heca rzuciła się na Drakę :angryy: a że Draka odczuła to boleśnie, i że przy krótkiej sierści wszystkie zarysowania bardzo widać, zaczęliśmy je izolować, by nie ryzykować. Heca jest w kojcu, gdy Draka wychodzi na podwórze, więc normalnie się kontaktują i nie widać powodów do zmartwień. Ale ostatnio przez przypadek (goście w domu, zamieszanie) ktoś wypuścił Drakę... Heca natychmiast się na nią rzuciła i nie łatwo było ją oderwać (na szczęście złapała za nogę nie za gardło, bo z jej uściskiem byłoby źle).

Heca to twarda sztuka, czasem nawet Baltajowi się stawia (i obrywa czasem, ale niegroźnie, bo Taj tylko domaga się podporządkowania i odpuszcza). Plotka natomiast w ferworze zabawy potrafi ją trymować i jest w tym bezkarna.
Ot czasem trudno jest zrozumieć towarzystwo.:shake:

[B][U]4. Furia[/U][/B]

[B][U][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/119/20070908002sl5.jpg[/IMG][/U][/B]

[B][U][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/1326/p1000026wh5.jpg[/IMG][/U][/B]

[B][U][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/7786/p1010383zr6.jpg[/IMG][/U][/B]

[B][U][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5933/p1010931oc4.jpg[/IMG][/U][/B]

[CENTER][B][U][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/8279/p1010357tq6.jpg[/IMG][/U][/B][/CENTER]

Poważna, 5-letnia pani. Nie bez powodu zdjęcia takie senne... Ożywia się na myśl o jedzonku, lub spacerku. Bawi się już dość rzadko. Nos działa nienagannie. Zarówno gdy chodzi o trop zwierzyny, jak i końskie smakołyki w mojej kieszeni :eviltong:

Posted

hihi Furia pączuszek :loveu:

u mnie też czasem jak jest zamieszanie typu wielce emocjonujący dzwonek do drzwi :lol: to dzewczynki potrafią się pokłócić, ale na szczęście tylko staną naprzeciwko siebie i się drą - to trwa krótko i potem jest spokój :lol: raz tylko się złapały poważniej o patyk :mad:

Posted

[quote name='szaraduszka']Poważna, 5-letnia pani. Nie bez powodu zdjęcia takie senne... Ożywia się na myśl o jedzonku, lub spacerku. Bawi się już dość rzadko. Nos działa nienagannie. Zarówno gdy chodzi o trop zwierzyny, jak i końskie smakołyki w mojej kieszeni :eviltong:[/QUOTE]

Kurcze a ja byłam pewna że beagle to takie ADHD jak sznaucery :-o
Moja sucz też lada chwila 5 lat skończy, a energii jej nie brakuje, wręcz przeciwnie :evil_lol:

Nieciekawie ma się sytuacja z Draką i Hecą, bo nie zanosi się na to, aby któraś ustąpiła, ale może z czasem się ułoży :loveu:

Posted

ADHD w Furii drzemie. Sprowokowana gania jak szalona. Zabawy z Pańcią, wykonywanie zadań (za smakołyki), spacery do lasu, na smyczy pies pociągowy... "powerek" jest tylko rzadko sam z siebie wybucha.
Ale fakt, że nasza sznaucerka miała do samego końca coś ze szczeniaka.

A to, w trakcie spaceru, próbowałam ją usadzić do zdjęcia... zaczęła się ze mną kłócić, że siedzieć nie będzie. I wygrała - portreciku brak :mad:

[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/2452/p1010795zm4.jpg[/IMG]

[SIZE=1]Draka się nie stawia, tylko piszczy, zwiewa, i obrywa.[/SIZE]

Posted

Śliczna mamusia Fredzia-na to czekałam :laugh2_2:
Zawsze chciałam Fredkowi zrobić takie zdjęcie ale jest
albo sek za wcześnie albo za późno.Może kiedyś mi się uda .
Zdjęcia piękne...tylko......ZA MAŁO :evil_lol:
Moje piesy albo są leniwe i śpią albo coś w nie wstępuje i dostają szału.
Dywan w pokoju potrafią zwinąć pod okno a na zakrętach ślizgają się i przewracają.Czasem muszę je rozdzielać po pokojach żeby nie zrobiły
sobie krzywdy w tym szale.
Baltaj urósł jak misiek-widzę że facet pierwszy na liście :lol:
Nie mogę się doczekać reszty licznej zwierzyny.

Posted

O! widzę że nie tylko ja siedzę w nocy :evil_lol:
Tak,tak czekamy na szarą 6-tkę i wiele,wiele innych...
Widzę że żabek nie będzie na łące,wszystko boćki zjedzą.
W międzyczasie poproszę jeszcze powtórkę z nr 4 który nie chciał pozować;)
Ale wiosennie na tych zdjęciach...

Posted

[quote name='szaraduszka']...
Draka się nie stawia, tylko piszczy, zwiewa, i obrywa.

Biedna Drakunia :roll: Jej zachowanie tylko potwierdza, że wejmarki są bardzo pokojowo usposobionymi piskami :p

Posted

Witaj Szaraduszko :)

Bardzo się cieszę że wróciłaś ze swoimi pięknymi zdjęciami:multi: Azjatek ślicznie wyrósł... Pamiętam go ze zdjęć jak był taki malutki:loveu:

Ja z niecierpliwością czekam na wiosenne zdjęcia koni:cool3: