anetta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :crazyeye: Może dzięki Tobie Aniu coś zacznie się tu dziać :mad: :multi::multi: Szaraduszka o nas kompletnie zapomniała. Oczywiśćie że pamiętamy, przynajmniej ja! Zdjęcia się wkleja pomiędzy " [img]tu adres zdjęcia" class="ipsImage" alt=""> Proste, prawda? :lol: Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jeszcze chwileczkę-uczę się wstawiać zdjęcia na forum :lol: Już udało mi się wrzucić trochę na serwer :multi: Uff ,czego się nie robi dla ratowania wątku.Tylko proszę się ze mnie nie smiać :mad: Jeszcze troszkę....robię postępy... Quote
szaraduszka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Witam Pani Aniu mam się bać?? Maile zdjęciowe, które do nas docierają wskazują, że Fredek i Vigo potrzebują własnego wątku zdjęciowego na dogomanii :evil_lol: Dlatego oczekuję tu zajawki nowej galerii, a następnie nowego wątku na forum! Co do wstawiana zdjęć przypomnę tylko na wszelki wypadek, że regulamin stanowi jakiej mogą być wielkości. Jeśli ma być beaglowo... to mamusia... na ucieczce i niewiniątko po ucieczce pozdrawiam i :scared: Quote
Poświata Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 szaraduszka napisał(a): pozdrawiam i :scared:Szara:multi:duszka:multi:wróciła:multi:!!! Tylko już nie znikaj na tak długo :shake: :nono:. Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witam,witam ! No proszę,jeszcze żadnego zdjęcia nie wkleiłam a już mnie pogania. Sama nie wrzuca i drugiemu nie da ;) Pilnujemy wątku ? Wiedziałam że jakoś Cię tu ściągnę :evil_lol: Niech się tylko nauczę to założę-a jakże ! Czy ten adres zdjęcia to mam kopiować tu w ramkę gdzie się pisze posta ? A teraz proszę się pojawiać-ZNIKANIE ZABRONIONE ! Mamusia cudna tylko jakaś grubsza po tej ucieczce ? Wielkość powiadasz ? wiem,wiem :evil_lol: zaraz coś pokombinuję. Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 aa widzisz Szaraduszko - długo nie byłaś i nie wiesz, że można teraz większe fotki wstawiać :turn-l: teraz możnma wstawiać 640x640 pix ale max 5 zdjęć w jednym poście :cool3: NO! i czekamy :razz: Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/9029/img3164pu1.jpg Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ten adres należy wkleić w okienko które pojawi się po kliknięciu Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jezuuu! wreszcie mi się udało :multi: Nie wiedziałam czy z tym img czy bez ? Noo to ja sobie teraz pobrykam :evil_lol: Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jezuuu! wreszcie mi się udało :multi: Nie wiedziałam czy z tym img czy bez ? Noo to ja sobie teraz pobrykam :evil_lol: Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Choroba jak się likwiduje ten zbędny post-niewiem dlaczego weszły 2 ? No i cd : No i jak ? Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Fredzio mówi :dzień dobry ! A Vigo narazie nic nie mówi Główka na prawo Główka na lewo Oddawaj mój patyczek ! Quote
kate_m. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Anno M dokonałaś cudu, Szaraduszka wróciła dzięki Twoim staraniom!:multi::multi::multi: Sceny łóżkowe przepiękne, na rozespane psiska można patrzeć godzinami. A beaglowa mamusia to taka hmm...konkretna się zrobiła ;) Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ładnie odrobiłam lekcje? Agata zobacz do jakiego wyczynu mnie zmusiłaś ! Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 kate m.-miło mi że doceniasz moje starania :lol: Quote
_AnnaM_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A teraz niewiem czy mi wolno więcej ? Żebym kijaszkiem nie dostała :-x Quote
LAZY Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witamy!!! Normalnie Matrix reaktywacja:) Przycupnę i poczekam na te artystyczne zdjęcia! Quote
szaraduszka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Poświatko spróbuję nie zniknąć... ale wiecie, że doba ma tylko 24h... a myśli latają po wszechświecie... ot co, kłopoty z czasoprzestrzenią :roll: Waszeczko wiem o zmianie dozwolonej wielkości, ale na 500x500 mam zmniejszanie ustawione i tak mi zostało... teraz może do 600x600 się powiększę... A o rozmiarze pisałam, bo nie raz zdjęcia Fredka w solidnych rozmiarach i ilościach (jeszcze przy słabszym łączu) zawieszały mi outlooka :placz: kate_m cudów nie ma... wcięło mi mamę na godzinę przy telefonie... I tak, pilnuję porządku w swoim wątku :mad::evil_lol: Ale widzicie, że Fredek i Vigo domagają się własnego miejsca na dogo, bo jest co odglądać... A to fotka z moich zbiorów zdjęć _AnnyM_ (czekam na nową galerię, bo na swoim kompie naliczyłam koło 70 Twoich zdjęć!!!!!) i wierzyć się nie chce, że ten olbrzym to: :laugh2_2: Lazy nie wiem czy artystyczne... ale mogą być żurawie. Ostatnio na ptactwo poluję :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 WOW!! Pokaż te żurawie :modla: ajjjjj jakie muszą być piękne :loveu::loveu::loveu: i pokaż je w 600x600 :cool3::loveu: Quote
_AnnaM_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tylko 70 ? Potrafiłam za jednym razem(w paru mailach) wysłać ponad 50. A może nie wszystkie dochodziły ? Oj chyba musi być więcej ;) Sorry,zmniejszać zdjęcia też musiałam się nauczyć-nie odrazu Kraków zbudowano :lol: Muszę pomyśleć nad tym wątkiem :fadein: Na dobranoc: :hand: Quote
szaraduszka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Reszta pewnie została w mailach, nie zapisana oddzielnie na dysk :evil_lol: Są Quote
Poświata Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Aż się wzięłam i wzruszyłam :-(, nawet nie masz pojęcia jak mi brakowało Twoich fotek, Twojego zwierzyńca wszelkiej maści i tego niepowtarzalnego klimatu :loveu:. Cieszę się że wróciłaś :multi:. Bo wróciłaś, prawda? To nie jest przelotna wizyta :hmmmm:? Quote
Recommended Posts