Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękności:loveu::loveu::loveu:
Oj gdybym tylko miała inne warunki lokalowe i sytuację życiową to zaraz bym była chętna na takie "małe co nieco":razz::razz::razz:

Posted

jezu jakie to cudowne!:crazyeye: :loveu: :loveu:
Przyznam się, że od początku narodzin małych weimarków, zaczęłam wszystkie ich zdjęcia zapisywać na dysku:oops:

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze już, dobrze 8)
Przyznaję, że zaległości mam ogromne :roll:
Nie napisałam Wam chyba nawet, że w sierpniu przyszły na świat 2 kózki... ani o tym, że w ciągu ostatniego miesiąca przybyły 2 małe koniki...

A szczeniaki... rosną... i kilka wciąż czeka na domy... są cudne, jestem w nich zakochana, przywiązuję się do nich coraz bardziej... i coraz pilniej potrzebują DOBRYCH domów... a telefony, które odbieram zazwyczaj mają jedną treść "ile kosztuje szczeniak?"... w dodatku naprawdę nie mam wygórowanej ceny...

Do tego mam anginę ropną, przypominją mi się czasy podstawówki (najczęstsza choroba na jaką zapadałam w dzieciństwie) a jutro jadę do Poznania na kolejny zjazd podyplomówki... w drodze po uprawnienia rolnicze...

Driada i Dumka na spacerze

Posted

[quote name='szaraduszka']
Driada i Dumka na spacerze

Jak sobie patrzę na te foteczki to myślę, że Wy tam macie raj, którego bardzo zazdroszczę:loveu::loveu::loveu:

...a jutro jadę do Poznania na kolejny zjazd podyplomówki... w drodze po uprawnienia rolnicze...

:crazyeye:WPADAJ KOBITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Możemy się umówić na mały spacerek lub kawkę!!!!!!!!!!!!!!!!
Co Ty na to????????:razz::razz::razz:
Mogłybyśmy zwerbować Gosię (gochgoch) od Hugo:razz: