aga1215 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='szaraduszka'] Szaraduszko - sama je tak wytresowałaś??????:loveu: :loveu: :loveu: Quote
julita104 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='bigos'] o boziu jakie cudooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Cudności :loveu: Quote
IN_ Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='szaraduszka']Aniołki malutkie Czy to zdjęcie zostało zrobione we wrześniu? Do konkursu z nim!!! Jest genialne! A tak w ogóle śliczne psiaki. Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 jakie boooskie kluseczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Panda Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Maluchy rosną jak na drożdżach - prosimy pięknie o kolejne fotki!:modla: Quote
Polna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='szaraduszka']12 sierpnia Weimarki + beagle jejku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kate_m. Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Halo halo! Coś tu cicho w tym temacie. Może poznamy jakiś nowe wieści z weimarkowego życia? A może już imiona mają te maluchy? Quote
szaraduszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Mają 8-) Mają też 11 tygodni i 9 biega po moim podwórku :roll: i mam dół. Czy naprawdę nikt nie chce dobrych rodowodowo, eksterierowo i psychicznie weimarów? Czy weimar powinien być tylko szary i tani? Co do imion... SZARY DROPS SZARY DŻINN SZARY DRACO SZARY DRAGON SZARY DUCH SZARA DUMKA SZARA DRAMA SZARA DAMA SZARA DŻAGA SZARA DRIADA SZARA DŻINA z Wiatrem Gna (oczywiście) Co do zdjęć... Awena :evil_lol: pamiętacie o niej jeszcze? (wybaczcie jakość ale tata fotki pstrykał) Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :-o dopiero dwa w nowych domkach??? nie ma zainterssowanych czy tak mocno przebieracie w domkach? :loveu: czekam na fotki Szarych Druchów :loveu: Quote
szaraduszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Nie ma zainteresowanych :placz: coraz więcej ogłoszeń o niepapierowych weimarkach za kilka stów. Ale te 2 mają dobre domki :multi: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 to prawda - ostatnio widziałam zatrzęsienie na allegro :shake: wydaje mi się, ze to Korek z Na Wspólnej sie do tego przyczynił ;) ehhh szkoda, że nie można mieć wszystkiego bo już bym siedziała w samochodzie do Was :placz: Quote
olcha Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 O kurcze :shake: Jeszcze znajdziesz im dobre domki zobaczysz! Quote
kate_m. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Trzymam kciuki, żeby maluchom udało się znaleźć naprawdę dobre domki, jakoś nie wierzę w to, żeby prawdziwy miłośnik rasy poszukiwał psa dla siebie tylko według ceny! Pewnie to jeszcze trochę potrwa, ale mam nadzieję że każdy weimarek trafi do odpowiedzialnych właścicieli :) Imiona super, szkoda tylko że nie ma wśród nich Szarej Duszki ;) Już wybrana jest z tego stadka ta, która zostaje u was? Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 kate_m. napisał(a): jakoś nie wierzę w to, żeby prawdziwy miłośnik rasy poszukiwał psa dla siebie tylko według ceny! no wiadomo, żen ie tylko ale niejednokrotnie to jest też istotne - i to bardzo, bo ja np jak będę kupowała CTRa to nie kupię go z hodowli, gdzie chcą za psa 3000 na przykład, jak mogę kupić z innej hodowli po równie dobrych rodzicach, też przebadanych, ale hodowca nie ma takich wymagań cenowych i za psa zapłacę 1500 :razz: Quote
kate_m. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No tak, schody się zaczynają w momencie kiedy jest bardzo dużo hodowli i może zdarzyć się kilka oferujących szczenięta o porównywalnym pochodzeniu i wychowywane w podobnych warunkach, a za różną cenę... Chociaż nie wiem czy w przypadku weimarów rzeczywiście jest aż taki wybór. Ja to przyzwyczajona jestem do hodowli chartów, gdzie jest tylko kilka miotów w danej rasie rocznie, ale też jest mniejsze zainteresowanie chartami... Ale aż mi się wierzyć nie chce, że na szczeniaczki odchowane w takich super warunkach nie ma chętnych! Quote
kate_m. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 One mają niesamowite te jasne ślepia! Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 szaraduszka napisał(a): och... przypomina mi się mała Erga:loveu: Quote
Panda Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja wiem, że to jeszcze szczeniak, ale czemu zielony? :confused: Niedojrzały? ;) Quote
szaraduszka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Bravo Panda! Pod zielonym parasolem psisko leży :p Quote
kate_m. Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Aha, to pod zielonymi parasolami nie dojrzewają? ;) Quote
Teba Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Piękne szczeniaki i tak szybko rosną. A pseudohodowcy są straszni. Znajoma kryła sukę po prostu świetnym psme, pierwszyy taki miot w Polsce i ma jeszcze 3 wolne szczeniaki :crazyeye: no tak jak komuś zależy na cenie to woli kupić szczeniaka za 200 zł. U mnie na osiedlu facet teraz kupił weimara ale już 4 czy 5 miesięcznego, nawet go ze smyczy nie puszcza :( Quote
tajdzi Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mój Marceli ma rodowodowe imie "Drops" :) Quote
Recommended Posts