Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesłodkie szczeniaki! :loveu: Cuda malutkie!
Czekam na więcej zdjeć!
Tylko pozazdrościć takich kluch! :lol: :loveu:

A na ostatnim zdjęciu widzimy nosek Hecy, tak? :razz:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie tak 8-)
Ciocia Heca znów na posterunku. Plotka też już nie ucieka... pod warunkiem, że nie goni jej cała banda szaraków :evil_lol:
Tylko Baltaj się wycofuje zupełnie nie wiedząc co z takim plączącym się pod nogami maleństwem począć :lol:.

10 sierpnia

Posted

[quote name='szaraduszka']

A ja jestem wciąż zachwycona kojcem. Tak eleganckiego i pięknie wykończonego jeszcze nie widziałam. Normalnie mercedes wśród zagródek dla psiaków :klacz: , i jak podnosi walory estetyczne zdjęć. Psiaki piękne i w pięknym "domku" :loveu: , c u d o !!!!!!

Posted

:roll: nie jesteśmy znaną renomowaną hodowlą... i znaleźć 10 dobrych domków to wyzwanie... do tego są wakacje... więc jeśli ktoś chce weimarka (i to naprawdę dobrego) to jeszcze ma szanse znaleźć u nas przyjaciela.

A imiona...
Częściowo wymyślone. Będą dwuczłonowe...
np.
SZARA DAMA z Wiatrem Gna
SZARY DRUH z Wiatrem Gna
Napiszę gdy już wszystkie będą rodzinnie zatwierdzone :razz:

Poświatko denerwuje mnie kolor wykładziny ale taki akurat mieliśmy :lol:
A co powiecie na takie tło?
12 sierpnia

Posted

[quote name='szaraduszka']Poświatko denerwuje mnie kolor wykładziny ale taki akurat mieliśmy :lol:
A co powiecie na takie tło?
12 sierpnia

Cudne słodziaki:loveu:
Ale Ci zazdroszczę

Posted

[quote name='szaraduszka']Poświatko denerwuje mnie kolor wykładziny ale taki akurat mieliśmy :lol: Ależ, według mnie, taki kolor świetnie "gra" z kolorem maluchów, nie jest krzykliwy, nie narzuca się przy oglądaniu i można się spokojnie skupić na bohaterach zdjęć, jest OK :lol: .
[quote name='szaraduszka']A co powiecie na takie tło?
12 sierpnia

W tym kolorze każdemy psu "do twarzy". Ale maluchy były zdziwione :-o , chyba nie bardzo wiedzialy co z tym fantem zrobić :D .

Posted

Poświata napisał(a):
Ależ, według mnie, taki kolor świetnie "gra" z kolorem maluchów, nie jest krzykliwy, nie narzuca się przy oglądaniu i można się spokojnie skupić na bohaterach zdjęć, jest OK :lol: .

dokładnie - też na to zwróciłam uwagę - ślicznie pasuje :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Siedze i nie wiem jak napisac, ze jestem zauroczona fotkami.

Foteczki cieplutkie tak w kolorach jak i w nastrojach, sielskie i rozmarzajace :loveu:

Zauwazylas Szaraduszko, ze kolory na Twoich zdjeciach sa przede wszystkim cieple i dlatego wywoluja pozytywne, mile odczucia.
Niebieskiego niewiele u Ciebie bylo :lol:
Nawet wykladzina na ktora sie troche krzywilas ;) pasuje do nastroju zdjec. :lol:

Posted

[quote name='szaraduszka']12 sierpnia

Widac, że ciotka została już zdominowana przez szarą jedenastkę:evil_lol:

Duszko one są kochaniutkie. Nabierają weimarskich kształtów. Pynie im się wydłużają. Jednym słowem boskie!:loveu: