Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szaraduszka napisał(a):
Wynik ostateczny to 11 szarych pręgusów :evil_lol: jest 6 suczek i 5 piesków.
Mamusia i maluchy czują się dobrze!

:crazyeye: 11??? niezły wynik, :shake: i kto to teraz wykarmi???
A tak na poważnie to najszczersze gratulacje dla MAMUŚKI i ludzkiej rodzinki...
szaraduszka napisał(a):

i niech się ten cudny drobiazg :loveu: dobrze chowa i pięknie rośnie!!!!

Posted

Ano postarał się tatuś... :roll: jego rekord starania to 14 maluszków. Dobrze, że nie z Drakunią :evil_lol: .

Ale fakt, mieliśmy nadzieję, że będzie ich mniej :roll: zwłaszcza, że początkowo były obawy czy w ogóle będzie szczenna, wydwało się, że nie trafiliśmy w termin... a tu... miałam nadzieję, że wcześniej skończy :roll: na szczęście poród przebyliśmy bez komplikacji (a tego po porodzie Furiuni bardzo się bałam). Maluszki mają się świetnie, Draka super spisuje się jako mama :loveu: a później będziemy dokarmiać 8-)

Posted

Brawa dla pieknej rodzinki :klacz: Sliczny wianuszek dzieciakow :loveu:

Probuje sobie wyobrazic Drakunie tuz przed porodem. :oops:
Chyba brzucho miala do samej ziemi :evil_lol:
Szaraduszko, masz fotki Draki ciezarnej ?
Chetnie bym porownala Drake PRZED i PO :oops: ;)

Posted

Nie mam dobrych zdjęć Draki przed...

8 lipca

11 lipca

Po też nie mam :evil_lol: bo Draka się prawie od szczeniaczków nie rusza a na leżąco obłożona maluchami to nie widać... jest chudsza za to zamienia się w bar mleczny

Posted

jak ona na tych łapeCkach utrzymała taki wielki brzuszek wypełniony taka iloscią małych sCeniorków :-o :shake: :-o

wierzyc sie nie che

Posted

DRAKA dziecinko gdzieś ty te paróweczki trzymała? Dzieci prześliczne. Mamusi gratulejmy 11 paróweczek. Teraz niech tylko łądnie rosną, niech choróbska z dala się trzymają. A mamuśka niech odpoczywa.

Posted

Dzieki Szaraduszko za foteczki "pelnej" Draki :loveu: Pelna, na maxa :lol: :evil_lol:
Widac, ze niczym kobieta marzy aby juz minely te ostatnie dni czekania. :lol:
Jaka z Funi kochana cioteczka :loveu: (mam nadzieje, ze to Funia :oops: )

Posted

Duszko fantastyczne, srebrzyste kuleczki ! Nie ma nic piękniejszego niż malutki weimar ...
Bardzo chcielibyśmy tu często zaglądać całą rodziną,aby patrzeć na postępy maleńtasów :p :p :p

Posted

jakie małe tygryski!

Ale sobie spią słodko :loveu:

łał:-o :-oAż trudno uwieżyć, że się trzymała na swoich cienkich łapeczkach :)

Posted

Przyszłam sobie popatrzeć na małe Drakunie :) Wśród moich ulubionych whippetów teraz przyszła "moda" na mioty składające się z jednego maleństwa, a u weimarów znowu klęska urodzaju ;) To chyba tak dla równowagi :)

Posted

Cieszę się, że małe weimarki się podobają i dziękuję za gratulacje i życzenia :)
Co do zdjątka, które typujecie to też je uwielbiam :evil_lol:

Witam też serdecznie zaweimarkowanych forumowiczów, bo fajnie na tej stronie się zebrałyście :razz:

an3czka nie mogę się napatrzyć na Twój podpis, jest cudny! Draka za wodą nie przepada :roll:

Evelinko prawie dobrze... ale nie Funia a Furia (mam komplet: Furia, Draka, Heca). Furia ciocią zbyt ambitną nie będzie... pamiętam jak od swoich zwiewała :evil_lol: A i Draka nie czuje potrzeby jej bliższej obecności. W dobrą ciocię bawiła się Plotka... podczas porodu stała przy kojcu, zaglądała przez szpary, i warczała na wszystkie stwory, które chciały się zbliżyć!

Posted

szaraduszka napisał(a):
Evelinko prawie dobrze... ale nie Funia a Furia (mam komplet: Furia, Draka, Heca). Furia ciocią zbyt ambitną nie będzie... pamiętam jak od swoich zwiewała :evil_lol: A i Draka nie czuje potrzeby jej bliższej obecności. W dobrą ciocię bawiła się Plotka... podczas porodu stała przy kojcu, zaglądała przez szpary, i warczała na wszystkie stwory, które chciały się zbliżyć!
Szaraduszko, zagladalam na pierwsza strone topiku, zeby sie upewnic co do imienia i tak sie doczylam slepotka :shake:
Moze i widzialam Furia, ale jakos mi nie szlo tak pisac. :oops: :lol:

Plotka wiedziala, ze matce powiekszajacej rodzine nie nalezy przeszkadzac :loveu:

Posted

szaraduszka napisał(a):
W komplecie

chwila na porządki

tłumek

słodkości

Szaraduszko serdecznie gratulujemy :loveu: :loveu: :loveu:
Są tak rozkoszne,a mamunia taka czuła :loveu:
Bardzo się cieszę