Poświata Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 szaraduszka napisał(a):Znów nie wiem gdzie jest mój temat :roll: gdybym sobie go nie zapisała w ulubionych mogłabym nie znaleźć :evil_lol: To zupełnie tak jak ja :roll: :evil_lol: . Na "galerii" jest taki przerób, że człowiek nie wyrabia z oglądaniem i czytaniem :shake: :lol: . Oryginalna nie będę i powtórzę za Eveliną - piękny bukiet i kolorki i nastrój :loveu:. Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Poświata']To zupełnie tak jak ja :roll: :evil_lol: . Na "galerii" jest taki przerób, że człowiek nie wyrabia z oglądaniem i czytaniem :shake: :lol: .[SIZE="1"]A co ja mam powiedziec ? Srednio 600 postow dziennie do zaliczenia. :evil_lol: Po raz kolejny spojrzalam na te fotke i po raz kolejny przyszedl mi do glowy identyczny tytul. Skomplikowane wyliczenia ... Quote
szaraduszka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :lol: Nie wiem co Pink sobie myślał ale uwielbiam tą fotkę... ta jego mina :loveu: Dla mnie to spojrzenie jest takie... pełne ciekawości świata. Obiecałam, że wymyślę jakieś fotki... ............ Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :loveu: bratki :loveu: i ta czarna antenka wśród traw :loveu: ...ostatni mleczyk tej wiosny :evil_lol: ehhh...ahhh... Quote
kate_m. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ogon świetny. Tak żeby czasem ktoś nie miał problemów z wypatrzeniem kota w trawie :) Quote
Sonika Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Śliczne zdjecia, prawie cała galerie obejrzalam :) Zwierzyniec naprawde cudowny :razz: Quote
Panda Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Szaraduszko... Choć rzadko piszę bardzo często oglądam - u Ciebie odpoczywam... Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu: jakie śliczne koniki :multi: ja bym chciała więcej koników :cool3: Quote
olcha Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='szaraduszka']Hihi :) miło mi Nie :shake: to nie może być prawdziwe :shake: To jest za piękne! :shake: Proszę o więcej! Quote
szaraduszka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Olcha kolorki są trochę podkręcone (w aparacie ustawienia) ale konie są bardzo prawdziwe :razz: Quote
bigos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='szaraduszka']Hihi :) miło mi Piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Konie, jak ja je kocham:loveu: :loveu: A już tak dawno nie jeździłam:roll: :roll: Quote
anetta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Woooow! I konie i zachod :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Panda Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='szaraduszka']Słońce płata figle... [SIZE="4"]Draka w perłach :loveu: Szaraduszko - piękne! Quote
olekg89 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Szaraduszka - jak zawsze super foty ! Jak mógłbym prośic o więcej plotki mam schiza na punkcie jamników wprawdzie przez 13 lat miałem krótkowłosego standarda ,ale szczotki są mi bliskie :D Quote
szaraduszka Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 :evil_lol: ja zawsze miałam miniaturę gładkowłosą... i kiedyś jeszcze będę miała 8-) A Plotka robi wszystko co w jej mocy, żeby się na zdjęciu nie zmieścić, bo to pies pędziwiatr... ale zobaczę co da się zrobić. Co powiecie na takie klimaty? W czasie deszczu dzieci się nudzą...:evil_lol: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Nie lubię deszcze, ale nie w tym przypadku....piękne Quote
Recommended Posts