Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szaraduszka']No właśnie zastanawiam się czy miś nam wreszcie spoważnieje ale na razie nic na to nie wskazuje. A minę to i jamnik potrafi zrobić...

Ale co się dziwić Baltajowi... niecałe 1,5 roku... Draka ma ponad 3...
Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol:

:klacz: :klacz: :klacz: Draka jesteś niesamowita :roflt:

Banner pierwsza klasa :cool2:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak już Olcha napisała imię Bałtaj to zaskoczyłam :oops: :loveu: mea kulpa :multi: ,apropos Pasztecików,Mleczka,Kopytka,Kiciarów-wszystko na swoim miejscu...:multi: a dziś mamy wtorek :cool3:

Posted

[quote name='szaraduszka']No właśnie zastanawiam się czy miś nam wreszcie spoważnieje ale na razie nic na to nie wskazuje. A minę to i jamnik potrafi zrobić...

Ale co się dziwić Baltajowi... niecałe 1,5 roku... Draka ma ponad 3...
Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol:

nie nie nie tak wygląda pomysłowy pies :lol: :lol:

Posted

Rzeczywiście "patyczek" malutki ;) Vita wygląda, jakby na serio chciała go zjeść. Pewnie stwierdziła, że nie ma jak go przenieść, to musi z nim coś zrobić, przecież nie zostawi, jeszcze by inne psy się nim zainteresowały :)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: to załatwiłaś psa na parę ładnych godzin tym malutkim patyczkiem :evil_lol: ...ale z jakim namaszczeniem go przerabia na wióry fiu fiu :cool3:

Posted

Zabawy w tloku sa super :lol::lol: Baltajek meznieje, meznieje:cool3:
Draka na fotelu :roflt: bez komentarza :roflt::roflt:
Zachod, achhh piekny :loveu:
Cudny podpisik, nawet jak zrobiony na szybko. A czemu przejsciowo? :roll: Piekny widok :loveu:

Posted

Szaraduszko, zapytam nie bezinteresownie :oops: :roll: , jak przemyślenia mamy odnośnie agroturystyki ;) ??? Bo moje młodsze dziecię ledwo spokojnie może usiedzieć oglądając twoje zdjęcia :lol::cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Szaraduszko, zapytam nie bezinteresownie :oops: :roll: , jak przemyślenia mamy odnośnie agroturystyki ;) ??? Bo moje młodsze dziecię ledwo spokojnie może usiedzieć oglądając twoje zdjęcia :lol::cool3: .
Poświatko agroturystyka w najbliższych latach nie :shake: . W domu nie mamy warunków, zresztą wszystko jest w trakcie... i tak będzie jeszcze przez lata, bo finanse są ograniczone :roll:
Na razie intensywnie szukamy koni, żeby ruszyć z małym ośrodkiem jeździeckim. Mieszkamy blisko jeziora i miejscowości letniskowej... więc klienci powinni się znaleźć.

Posted

szaraduszka napisał(a):
Poświatko agroturystyka w najbliższych latach nie :shake: . W domu nie mamy warunków, zresztą wszystko jest w trakcie... i tak będzie jeszcze przez lata, bo finanse są ograniczone :roll:
Na razie intensywnie szukamy koni, żeby ruszyć z małym ośrodkiem jeździeckim. Mieszkamy blisko jeziora i miejscowości letniskowej... więc klienci powinni się znaleźć.

Ja tak się napatrzyłam na te piękne widoczki i zwierzaczki, że sama jestem chętna na spędzanie tam wolnego czasu....nawet pod namiotem :p A jak będzie duża ilość koni, to już dla mnie totalny odlot :multi:

Posted

[quote name='szaraduszka']Znów nie wiem gdzie jest mój temat :roll: gdybym sobie go nie zapisała w ulubionych mogłabym nie znaleźć :evil_lol:

Wieczorkiem (nocą :evil_lol: ) wymyślę jakieś fotki.
Piekny bukiet i kolorki i nastroj :loveu:
Nastepne prosze :evil_lol:

[SIZE="1"]Szaraduszko, masz zaznaczona subskrypcje tego tematu.
Wystarczy wiec, ze wejdziesz do swojego panelu uzytkownika , w nim powinno znajdowac sie powiadomienie o nowych postach wraz z linkami ;)
Jesli nie ma, wystarczy kliknac Pokaz wszystkie,
(tuz nad Twoim ulubionym okienkiem Skocz do forum) i link do topiku sie odnajdzie. ;)