olcha Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='szaraduszka']No właśnie zastanawiam się czy miś nam wreszcie spoważnieje ale na razie nic na to nie wskazuje. A minę to i jamnik potrafi zrobić... Ale co się dziwić Baltajowi... niecałe 1,5 roku... Draka ma ponad 3... Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: Draka jesteś niesamowita :roflt: Banner pierwsza klasa :cool2: Quote
kate_m. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Haha, wyżeł potrafi ;) Nawet wąskie fotele nie są mu straszne :D Widzę, że się pojawił bardzo wiosenny bannerek :) Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='szaraduszka'] Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol: :roflt: :roflt: świetne!:angel: Quote
gochgoch Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 jak to mówią: kupa wdzięku!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
anushka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 jak już Olcha napisała imię Bałtaj to zaskoczyłam :oops: :loveu: mea kulpa :multi: ,apropos Pasztecików,Mleczka,Kopytka,Kiciarów-wszystko na swoim miejscu...:multi: a dziś mamy wtorek :cool3: Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='szaraduszka']No właśnie zastanawiam się czy miś nam wreszcie spoważnieje ale na razie nic na to nie wskazuje. A minę to i jamnik potrafi zrobić... Ale co się dziwić Baltajowi... niecałe 1,5 roku... Draka ma ponad 3... Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol: nie nie nie tak wygląda pomysłowy pies :lol: :lol: Quote
szaraduszka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 No to jestem 8-) zasiedlona przez kota. Vita z "patyczkiem" :evil_lol: Quote
kate_m. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Rzeczywiście "patyczek" malutki ;) Vita wygląda, jakby na serio chciała go zjeść. Pewnie stwierdziła, że nie ma jak go przenieść, to musi z nim coś zrobić, przecież nie zostawi, jeszcze by inne psy się nim zainteresowały :) Quote
bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dam sobe radę z tym "patyczkiem":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :evil_lol: :evil_lol: to załatwiłaś psa na parę ładnych godzin tym malutkim patyczkiem :evil_lol: ...ale z jakim namaszczeniem go przerabia na wióry fiu fiu :cool3: Quote
Evelina Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Całą rodziną pokładamy się ze śmiechu na widok figur Draki. Jakie ma slodkie zmarszczolki na nosie :loveu: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zabawy w tloku sa super :lol::lol: Baltajek meznieje, meznieje:cool3: Draka na fotelu :roflt: bez komentarza :roflt::roflt: Zachod, achhh piekny :loveu: Cudny podpisik, nawet jak zrobiony na szybko. A czemu przejsciowo? :roll: Piekny widok :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jak zawsze zdjęcia rewelacyjne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szaraduszka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Ładny duet, prawda? Spojrzeć w dal... Quote
olcha Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 mmmmmmmmmmm :loveu: :loveu: :loveu: rozmarzyłam się... Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 JAKIE ŚLICZNE KONIKI :loveu: :loveu: ja też takie kcem :placz: Quote
Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Szaraduszko, zapytam nie bezinteresownie :oops: :roll: , jak przemyślenia mamy odnośnie agroturystyki ;) ??? Bo moje młodsze dziecię ledwo spokojnie może usiedzieć oglądając twoje zdjęcia :lol::cool3: . Quote
szaraduszka Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Poświata']Szaraduszko, zapytam nie bezinteresownie :oops: :roll: , jak przemyślenia mamy odnośnie agroturystyki ;) ??? Bo moje młodsze dziecię ledwo spokojnie może usiedzieć oglądając twoje zdjęcia :lol::cool3: . Poświatko agroturystyka w najbliższych latach nie :shake: . W domu nie mamy warunków, zresztą wszystko jest w trakcie... i tak będzie jeszcze przez lata, bo finanse są ograniczone :roll: Na razie intensywnie szukamy koni, żeby ruszyć z małym ośrodkiem jeździeckim. Mieszkamy blisko jeziora i miejscowości letniskowej... więc klienci powinni się znaleźć. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Śliczne zdjęcia, pierwsza fotka najładniejsza :) Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 szaraduszka napisał(a):Poświatko agroturystyka w najbliższych latach nie :shake: . W domu nie mamy warunków, zresztą wszystko jest w trakcie... i tak będzie jeszcze przez lata, bo finanse są ograniczone :roll: Na razie intensywnie szukamy koni, żeby ruszyć z małym ośrodkiem jeździeckim. Mieszkamy blisko jeziora i miejscowości letniskowej... więc klienci powinni się znaleźć. Ja tak się napatrzyłam na te piękne widoczki i zwierzaczki, że sama jestem chętna na spędzanie tam wolnego czasu....nawet pod namiotem :p A jak będzie duża ilość koni, to już dla mnie totalny odlot :multi: Quote
szaraduszka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Znów nie wiem gdzie jest mój temat :roll: gdybym sobie go nie zapisała w ulubionych mogłabym nie znaleźć :evil_lol: Wieczorkiem (nocą :evil_lol: ) wymyślę jakieś fotki. Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='szaraduszka']Znów nie wiem gdzie jest mój temat :roll: gdybym sobie go nie zapisała w ulubionych mogłabym nie znaleźć :evil_lol: Wieczorkiem (nocą :evil_lol: ) wymyślę jakieś fotki. Piekny bukiet i kolorki i nastroj :loveu: Nastepne prosze :evil_lol: [SIZE="1"]Szaraduszko, masz zaznaczona subskrypcje tego tematu. Wystarczy wiec, ze wejdziesz do swojego panelu uzytkownika , w nim powinno znajdowac sie powiadomienie o nowych postach wraz z linkami ;) Jesli nie ma, wystarczy kliknac Pokaz wszystkie, (tuz nad Twoim ulubionym okienkiem Skocz do forum) i link do topiku sie odnajdzie. ;) Quote
Recommended Posts