Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baltaj nieszczęśliwy... bo Draka ma cieczkę... i on musi siedzieć w kojcu... a takie zapachy... i do tego dziś przyjechała w gości sunia ogara polskiego... też z cieczką w jeszcze "lepszej" fazie... biedaczek ;)

Posted

[quote name='szaraduszka']Pisałam, że będzie się działo... i dzieje się i nawet nie mam czasu tu zaglądać... ale żeby wyjaśnić o co chodzi...

ZAGADKA
Co to za psina????

odp jest w topiku
to moze jest szczeniaczek z twojej hodowli ??
(strzelalam)

Posted

BRAVO!!!
Choć nie mam pojęcia o co chodzi z kreseczką na brzuszku :oops:
Łatwo je po pyszczkach rozróżnić.

Frida to dziś Vita.
No i teraz napiszę co się dzieje... Vita do nas wróciła... i mamy 2 beagle :evil_lol:

A teraz czemu wróciła... bo jej Pani ma ponad 80 lat... i beagle okazał się ponad Jej siły :shake: . Miała beagle w przeszłości (pierwszego w Polsce!) i wiedziała co to za rasa... w domu Vita jest super grzeczna, dobrze wychowana i wogóle. Niestety wyrosła dość duża i jest silna... co pododowało, ze na spacerach potrafiła przewrócić swoją właścielkę :roll: . Pani ma już kłopoty ze wzrokiem... zaplątała się w smycz...

Pani już gdy Vitę kupowała pytała czy w razie czego będzie mogła wrócić do nas... bo pies ma mieć dobrze i nie włóczyć się po iluś domach... właścielka bardzo przeżyła rozstanie... dzwoni, wypytuje... Vita przyjechała do nas z toną smakołyków, zabawek itd.

Zaaklimatyzowła się w naszym stadku genialnie. Harce dwóch beagle to fantastyczny widok... tylko z dwoma beagle w łóżku jest już trochę ciasno :roll: :lol:

W nagrodę poszukam i wstawię zdjęcia FURII z Wiatrem Gna, która wpada do nas czasami w odwiedziny!

Posted

[quote name='szaraduszka']BRAVO!!!

A jaka jest nagroda za poprawne odgadnięcie?? :mad:

[quote name='szaraduszka']Choć nie mam pojęcia o co chodzi z kreseczką na brzuszku :oops:

W sumie to ona jest bardziej na łapce niż na brzuszku - widzisz? To białe na tylnej łapce wchodzące w górę. Myślę, że u dorosłęgo beagla został by po tym ślad, a ta psica, którą pokazałaś, nie miała nic takiego.

[quote name='szaraduszka']
FURIA z Wiatrem Gna [SIZE=1]- mały żywiołek, ani chwili nie chciała ustać na stole

[quote name='szaraduszka']W nagrodę poszukam i wstawię zdjęcia FURII z Wiatrem Gna, która wpada do nas czasami w odwiedziny!

No dobra, czekam :) Jestem ciekawa, czy rzeczywiście jest ślad po tym białym pasku :razz:

Eeeech, szkoda, że musiała do Was wrócić.... ale przynajmniej będzie miała dobrze :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS A co z użytkowością Draki? Staracie się dalej czy zrezygnowaliście?

Posted

[quote name='szaraduszka']Ależ oczywiście charakterystyczny biały wzrór na łapie jest... ale na łapie nie brzuchu! :mad: :lol:

Czepiasz się nieistotnych szczegółów :lol: W każdym razie ten biały wzrór był podstawą mojego wnioskowania :cool3:

[quote name='szaraduszka']
FURIA z Wiatrem Gna

Jest! jest! biały pasek! :multi: :multi: :multi:

Dziękuję :buzi: i czekam na świeższe :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una