anushka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='szaraduszka'] koonik leży kołami do góry :multi: :multi: Quote
szaraduszka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Pisałam, że będzie się działo... i dzieje się i nawet nie mam czasu tu zaglądać... ale żeby wyjaśnić o co chodzi... ZAGADKA Co to za psina???? odp jest w topiku Quote
olcha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy to być może Daragoj Frank Zappa? :roll: Przynajmniej podobny... (chociaż wygląda jak suczka :oops:) A co tam u Baltaja? Quote
szaraduszka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Baltaj nieszczęśliwy... bo Draka ma cieczkę... i on musi siedzieć w kojcu... a takie zapachy... i do tego dziś przyjechała w gości sunia ogara polskiego... też z cieczką w jeszcze "lepszej" fazie... biedaczek ;) Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Zdjecia koni cudne :loveu: a to mnie powalilo :loveu: Quote
Daisunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='szaraduszka']Pisałam, że będzie się działo... i dzieje się i nawet nie mam czasu tu zaglądać... ale żeby wyjaśnić o co chodzi... ZAGADKA Co to za psina???? odp jest w topiku to moze jest szczeniaczek z twojej hodowli ?? (strzelalam) Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No, tez mi sie tak skojarzylo ;) Przyjechal ktorys w odwiedziny..? Quote
szaraduszka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Strzelajcie... najlepiej celnie :razz: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To jest Daragoj czy nie? Bo wygląda młodziej i jak suczka :hmmmm: Quote
szaraduszka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Nie jest to Daragoj, i jest to suczka. Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To ja już nie wiem. Przewaliłam watek z beaglami i się poddaję :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja też nie wiem. Suczka beagle, i to w związku z nią "się działo"? Nowy domownik? Gość? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
szaraduszka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Nie macie zgadywać co się dzieje tylko co to za psina :mad: Tak dokładnie i imiennie :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 FRIDA z Wiatrem Gna. Furia miała białą kreseczkę na brzuszku, a ta suczka jej nie ma. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
szaraduszka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 BRAVO!!! Choć nie mam pojęcia o co chodzi z kreseczką na brzuszku :oops: Łatwo je po pyszczkach rozróżnić. Frida to dziś Vita. No i teraz napiszę co się dzieje... Vita do nas wróciła... i mamy 2 beagle :evil_lol: A teraz czemu wróciła... bo jej Pani ma ponad 80 lat... i beagle okazał się ponad Jej siły :shake: . Miała beagle w przeszłości (pierwszego w Polsce!) i wiedziała co to za rasa... w domu Vita jest super grzeczna, dobrze wychowana i wogóle. Niestety wyrosła dość duża i jest silna... co pododowało, ze na spacerach potrafiła przewrócić swoją właścielkę :roll: . Pani ma już kłopoty ze wzrokiem... zaplątała się w smycz... Pani już gdy Vitę kupowała pytała czy w razie czego będzie mogła wrócić do nas... bo pies ma mieć dobrze i nie włóczyć się po iluś domach... właścielka bardzo przeżyła rozstanie... dzwoni, wypytuje... Vita przyjechała do nas z toną smakołyków, zabawek itd. Zaaklimatyzowła się w naszym stadku genialnie. Harce dwóch beagle to fantastyczny widok... tylko z dwoma beagle w łóżku jest już trochę ciasno :roll: :lol: W nagrodę poszukam i wstawię zdjęcia FURII z Wiatrem Gna, która wpada do nas czasami w odwiedziny! Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='szaraduszka']BRAVO!!! A jaka jest nagroda za poprawne odgadnięcie?? :mad: [quote name='szaraduszka']Choć nie mam pojęcia o co chodzi z kreseczką na brzuszku :oops: W sumie to ona jest bardziej na łapce niż na brzuszku - widzisz? To białe na tylnej łapce wchodzące w górę. Myślę, że u dorosłęgo beagla został by po tym ślad, a ta psica, którą pokazałaś, nie miała nic takiego. [quote name='szaraduszka'] FURIA z Wiatrem Gna [SIZE=1]- mały żywiołek, ani chwili nie chciała ustać na stole [quote name='szaraduszka']W nagrodę poszukam i wstawię zdjęcia FURII z Wiatrem Gna, która wpada do nas czasami w odwiedziny! No dobra, czekam :) Jestem ciekawa, czy rzeczywiście jest ślad po tym białym pasku :razz: Eeeech, szkoda, że musiała do Was wrócić.... ale przynajmniej będzie miała dobrze :) Pozdrawiam Marysia i Una PS A co z użytkowością Draki? Staracie się dalej czy zrezygnowaliście? Quote
szaraduszka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Ależ oczywiście charakterystyczny biały wzrór na łapie jest... ale na łapie nie brzuchu! :mad: :lol: Oto fotki... jeszcze z zimy :oops: FURIA z Wiatrem Gna Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='szaraduszka']Ależ oczywiście charakterystyczny biały wzrór na łapie jest... ale na łapie nie brzuchu! :mad: :lol: Czepiasz się nieistotnych szczegółów :lol: W każdym razie ten biały wzrór był podstawą mojego wnioskowania :cool3: [quote name='szaraduszka'] FURIA z Wiatrem Gna Jest! jest! biały pasek! :multi: :multi: :multi: Dziękuję :buzi: i czekam na świeższe :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
szaraduszka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Mam sporo fajnych fotek ale gdy panuje tu taka cisza nie chce się ich wklejać :roll: Nie wiem czy zasłużyliście... kózki podrośnięte trochę Quote
Recommended Posts