Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małe zainteresowanie wykrzyknikiem... więc zajmę się nim później.

A teraz psy nad morzem :razz:

Ploteczka slynie z zamiłowania do wody. Morze to istny raj... można walczyć z falami!

Wolność

Furia nawet na plaży postanowiła tropić...

c.d.n.

Posted

Hmm, "Wykrzyknik" trudne do wołania :lol:

Potrzymam Was jeszcze w niepewności... Czekam na więcej zainteresowanych duszek... w tym czasie wszelkie spekulacje na temat wykrzyknika :lol: dozwolone.

Trochę dynamiki

Posted

Szaraduszko :placz: nie rób mi tego!!! To morze jest przepiękne!
Jadę na majówkę :cool3: Więc tez wkleję takie zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czyżby urodził się kolejny źrebaczek?

Posted

Ślady pewnie Draki :loveu: :p :lol: ZGADŁAM??? a i powiedz co z tym wykrzyknikiem w końcu bo nie napisze w galerii dopóki nie wyjaśnisz :cool3: :eviltong:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Mogłabym o sobie napisać pełno nas a jakoby nikogo nie było...

No ładny "zestawik":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapraszam do galerii Bigoska:multi::multi::multi:

Posted

Malawaszka i Olcha BRAWO!!!
Ślady należą do Draki i Plotki.

A ten świat to dziwny taki jest... czyli przyśpieszenie akcji w mojej krainie :evil_lol:
1. od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: )

2. miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ale zdjęcia będą w okresie późniejszym, bo są malutkie (2-3 dniowe) i siedzą zakopane w gnieździe i tylko dlatego, że jenen wylazł zauważyłam, że są :roll:

3. oj będzie się działo :evil_lol: ale, że to jutro dopiero... to dowiecie się o tym w przyszłości :razz: oj będzie się działo :evil_lol:

W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik...

Oto ON :evil_lol:

Posted

[quote name='szaraduszka']...od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: ) ...

[SIZE="5"]MOJE G R A T U L A C J E ! :multi: :multi: :multi:

:laola: :laola:

[quote name='szaraduszka']....miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ... :roll: ...

Już nie mogę doczekać się fotek małych króluczków :multi:
hehe, a do tego urodzonych ze skojarzenia dwóch samiczek ...:evil_lol:

[quote name='szaraduszka']...W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik...

Jejku, jaki śliczny. :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Zupełnie jak [SIZE="3"]Tornado ze słynnego serialu ZORRO ... :loveu:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='szaraduszka']Malawaszka i Olcha BRAWO!!!
Ślady należą do Draki i Plotki.

:B-fly: dziękuję

[quote name='szaraduszka']A ten świat to dziwny taki jest... czyli przyśpieszenie akcji w mojej krainie :evil_lol:
tajemnicza jak zawsze...
[quote name='szaraduszka']
1. od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: )

:multi: :multi: :multi: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :chlup:
2. miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ale zdjęcia będą w okresie późniejszym, bo są malutkie (2-3 dniowe) i siedzą zakopane w gnieździe i tylko dlatego, że jenen wylazł zauważyłam, że są :roll:

:lol: :lol: :lol: cudowne rozmnożenie, a wiesz ile ich jest?
3. oj będzie się działo :evil_lol: ale, że to jutro dopiero... to dowiecie się o tym w przyszłości :razz: oj będzie się działo :evil_lol:
:placz: :placz: :placz: ja cem jużżżżż :placz: :placz:

W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik...

Łał ale koń, a jaką ma maść? Bo tu średnio widać...