olcha Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 DZIĘKUJEEEEEMY WSZYTKIM WAM :multi: I WZAJEMNIE :p Quote
kate_m. Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Wesołych świąt!!! :) Tamten wykrzyknik w nawiasie mnie zastanawia... Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 szaraduszka napisał(a):Co Wy na to? Upolowałam :multi: :multi: :multi: mistrzostwo super liska upolowałaś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szaraduszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 kate_m. napisał(a):Tamten wykrzyknik w nawiasie mnie zastanawia... Słusznie :razz: Quote
szaraduszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Małe zainteresowanie wykrzyknikiem... więc zajmę się nim później. A teraz psy nad morzem :razz: Ploteczka slynie z zamiłowania do wody. Morze to istny raj... można walczyć z falami! Wolność Furia nawet na plaży postanowiła tropić... c.d.n. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ło jejciu jakie morskkie potffory nie o jejku jakie morskie syreny ;) ja się interesuje wykrzykniekiem :oops: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ja też się intereeeeeeeeesuuuuję!!!!!!!!! Morzeeee! Już się nie mogę doczekać majówki :razz: Skąd się wziął Iskramiot? Quote
kate_m. Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No to już mamy trzy osoby zainteresowane sprawą wykrzyknika.A to już wcale nie tak mało :cool3: Quote
Panda Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Czwarta! :cool3: Pisać mi ale już co to za nowy mieszkaniec! P.S. Fajna nazwa dla zwierza: wykrzyknik :lol: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Piąta! [SIZE=1]No dobra ja już byłam :shake: :eviltong: Quote
Mi. Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 SZÓSTA rzeczywiście fajnie jakby zwierzak nazywał się wykrzyknik :cool3: :lol: Quote
szaraduszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Hmm, "Wykrzyknik" trudne do wołania :lol: Potrzymam Was jeszcze w niepewności... Czekam na więcej zainteresowanych duszek... w tym czasie wszelkie spekulacje na temat wykrzyknika :lol: dozwolone. Trochę dynamiki Quote
olcha Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Szaraduszko :placz: nie rób mi tego!!! To morze jest przepiękne! Jadę na majówkę :cool3: Więc tez wkleję takie zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyżby urodził się kolejny źrebaczek? Quote
szaraduszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kombinujcie... ............ I zagadka: czyje to ślady? Wracam w niedzielę... i jak zasłużycie... będzie o wykrzykniku :razz: Quote
anetta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 HHahaha jakie doopeczki :angel: Ja TEZ jestem baardzo zainteresowana wykrzyknikiem!:cool3: Quote
Mi. Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ślady pewnie Draki :loveu: :p :lol: ZGADŁAM??? a i powiedz co z tym wykrzyknikiem w końcu bo nie napisze w galerii dopóki nie wyjaśnisz :cool3: :eviltong: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 nawet nie zauważyłam tego śladu po lewej i myśle że to beagle:p :eviltong: Quote
bigos Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 szaraduszka napisał(a):Mogłabym o sobie napisać pełno nas a jakoby nikogo nie było... No ładny "zestawik":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam do galerii Bigoska:multi::multi::multi: Quote
szaraduszka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Malawaszka i Olcha BRAWO!!! Ślady należą do Draki i Plotki. A ten świat to dziwny taki jest... czyli przyśpieszenie akcji w mojej krainie :evil_lol: 1. od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: ) 2. miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ale zdjęcia będą w okresie późniejszym, bo są malutkie (2-3 dniowe) i siedzą zakopane w gnieździe i tylko dlatego, że jenen wylazł zauważyłam, że są :roll: 3. oj będzie się działo :evil_lol: ale, że to jutro dopiero... to dowiecie się o tym w przyszłości :razz: oj będzie się działo :evil_lol: W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik... Oto ON :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='szaraduszka']...od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: ) ... [SIZE="5"]MOJE G R A T U L A C J E ! :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: [quote name='szaraduszka']....miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ... :roll: ... Już nie mogę doczekać się fotek małych króluczków :multi: hehe, a do tego urodzonych ze skojarzenia dwóch samiczek ...:evil_lol: [quote name='szaraduszka']...W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik... Oto ON :evil_lol: Jejku, jaki śliczny. :Cool!: :Cool!: :Cool!: Zupełnie jak [SIZE="3"]Tornado ze słynnego serialu ZORRO ... :loveu: Pozdrawiam. Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='szaraduszka']Malawaszka i Olcha BRAWO!!! Ślady należą do Draki i Plotki. :B-fly: dziękuję [quote name='szaraduszka']A ten świat to dziwny taki jest... czyli przyśpieszenie akcji w mojej krainie :evil_lol: tajemnicza jak zawsze... [quote name='szaraduszka'] 1. od wczoraj jestem wreszcie dyplomowanym magistrem inżynierem ochrony środowiska (i zuuupełnie nie ma znaczenia, że to prawie rok od obrony magisterki :lol: ) :multi: :multi: :multi: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :chlup: [quote name='szaraduszka'] 2. miałam 2 króliki... pewien hodowca (królików) twierdził, że są to dwie samiczki... i tak mam więcej królików 8-) ale zdjęcia będą w okresie późniejszym, bo są malutkie (2-3 dniowe) i siedzą zakopane w gnieździe i tylko dlatego, że jenen wylazł zauważyłam, że są :roll: :lol: :lol: :lol: cudowne rozmnożenie, a wiesz ile ich jest? [quote name='szaraduszka'] 3. oj będzie się działo :evil_lol: ale, że to jutro dopiero... to dowiecie się o tym w przyszłości :razz: oj będzie się działo :evil_lol: :placz: :placz: :placz: ja cem jużżżżż :placz: :placz: [quote name='szaraduszka'] W związku z przyśpieszeniem akcji czas wyjaśnić wykrzyknik... Oto ON :evil_lol: Łał ale koń, a jaką ma maść? Bo tu średnio widać... Quote
Recommended Posts