Justa Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Fotki wspaniałe, ale maja jedna wadę - ZA MAŁO ICH!!! Czekamy na więcej... na duuuużo więcej!!! :D 8) Quote
tajdzi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 nooo i miały być i co? :hmmmm: :niewiem: nioma :( :cry: :cry: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 qrna te koniki strasznie malutkie bo ich nie widze ;) 8) :lol: ale spoko jestem twarda jak skala i bede tu jeszcze zagladac :D Quote
szaraduszka Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 dobrze, już dobrze 0X pisałam, że do wieczora będą... jutro mam ostatni egzamin... nie przyzwyczajajcie się więc, będę miała wolne, będziecie musiały iść na odwyk :roll: jutro jeszcze jakieś fotki będą a potem przerwa... teraz koniki, nie są wielkie to przyznaję ale widać je całkiem dobrze! za czas jakiś, może w nocy, "wrzucę" psy Quote
AgaCzips Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Świetne foty!!!!!!!!!!!! ehh, ale Ci zazdroszcze :oops: :roll: pieski i koniki... :roll: moge pomarzyć.... :roll: Quote
szaraduszka Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 nio dobrze, mam parę wolnych minut, będą psy... "Psiotka" Nie mogłam wybrać... śpioch a la świnka jeszcze raz Drakunia 8) tajenmnicza łapka nad Hecunią Furia, i podgłówek :lol: Nie ma mnie :roll: Ta kropka na śniegu to Plotka 8) Quote
LAZY Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Draka spi slodziutko! Łapie pozy jak moja wariatka...łapeczki służa za poduchę... :lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: piekne zdjecia i piekne psiaki ehhhhhhhh Quote
szaraduszka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Trochę kotów Tetek wyjaśnia się tajemnica łapki 8) baaardzo gadatliwy gość szyba między nami razem tak cieplutko koszyczek lubią wszystkie poza Tetkiem Gryzoń uwielbia pralkę! również w trakcie prania 0X Ulubiona zabawka - czyj to ogon? Parapet - mrrr... Mała Mi :P drucik! po co wymyślać kotom zabawki? drucik jest the best! w mieszkanku w Szczecinie... co tu robi wytłumaczę jutro, będą FOTKI Quote
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 łooohohoooo ile Ty masz kociaków :angel: superaśne wszystkie kochane i cudne :D Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 to nie kotki to piekne kocury jaaaa kace tez takie :D extra foty super Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 No co tu kryc Tetek to mój faworyt :D Piękności :iloveyou: Fotki coraz cudowniejsze nie moge sie oprzec ... i to jak kłębuszki razem spią :D cud miód .... :lol: pozdrowionka Quote
Justa Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Jaki piękny zwierzyniec :iloveyou: :angel: Masz jeszcze jakies foteczki, prawdaaaaa... :roll: 8) ? Quote
szaraduszka Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Słowem wstępu... Obserwując poczynania Inspektora oraz Jego drużyny przestraszyłam się, że niedoświadczeni pomocnicy pomylą moją Małą Mi z poszukiwanym Mruczysławem! Postanowiłam załatwić Jej całodobową ochronę... A dalej to już zobaczcie sami! Teraz nikt nie może powiedzieć, że zdjęć jest za mało! Jest duuużo! Przepraszam jeśli mają klopoty z ładowaniem :roll: A teraz odwyk :lol: Wracam po 20. lutego dopiero... Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 nie no tez kce taka ochrone :D zdjecia brak mi slow zeby je okreslic sa boskie cudowne wspaniale ..... J A K T O po 20 lutego :shocked!: :eek2: :placz: :Help_2: :help1: Quote
anetta Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 :o wooooow :angel: Jakie one piekne :angel: :loveu: A ta rozowiutka podusia :iloveyou: Quote
Basenji Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Szaraduszka zlituj się :oops: . Ale dłużyzna. Dziel te fotki na małe partie i dozuj je, bo wyszło ci baaaaardzo długie spaaaaaaaaaghetti. Zdrówko :roll: Quote
tajdzi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Basenji, Ale skoro przebrnąłeś, skomentowałeś i do tego nie przyczepiłeś się do zawartości, znaczy się, że nawet Tobie się podobało :lol: Quote
dbsst Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hahahaha no powiedz ze Ci sie bardzo podobalo 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Suuuuper!! :D :) :P Ojj, jak ja wytrzymam tyyyle czasu bez zdjęć...? 8) :lol: A Basenji nie pochwali, może co najwyżej delikatniej skrytykować. 8) No, już w ostateczności gdyby był aż tak baardzo zachwycony może nie powiedziałby nic negatywnego wcale. :wink: Quote
szaraduszka Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Hej wpadam na chwilkę żeby się Wam przypomnieć :roll: Basenji nie lubisz spaghetti? Twój problem :niewiem: Wrzuciłam tyle zdjęć, bo je uwielbiam i nie mogłam wybrać :roll: a że nie lubisz kotów... pech (wiem, wiem... ładowalo się dłuuugo... przepraszałam za to od razu... rozpędziam się przed wyjazdem) Ale to tak dla równowagi nowoutworzonego topicu... jestem za równością psów i kotów. Będę to tu jeszcze wiele razy udowadniać! Zdrówko 8) Mamy nowego zwierzaka :angel: Ma na imię Toffi, ma 3 miesiącie i już rosną jej rogi! Jeszcze z koleżankami... A to Jej mamusia 8) Tam też są koty 8) Pierwsze chwile w nowym domu... Co to jest? Bum! Podczas wyjazdu szukałam wiosny... (znalazłam nawet bazie i przebiśniegi...ale lubię przyglądać się mchom...) A tu ciągle zima (dziś nas zasypało totalnie :-? ale jest pięknie) Barwy maskujące, tu naprawdę jest Draka :lol: Wystarczy 8) Wracam za tydzień, może jeszcze znajdę swój topic Quote
Basenji Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Draka w lesie jest świetna- pięknie się wpasowuje w tło, a raczej tło przylega do niej. Ale najbardzie podoba mi się ten kudłacz wiszący na tle tej deskowanej ściany. Ekstra Zdrówko Aha, kobitki - jak widać jak jest co do chwalenia to :wink: CHWALĘ Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 szaraduszko extra ja kce krowke :angel: Quote
Recommended Posts