Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='szaraduszka']Miałam ciężkie dni... Tak dla wyciszenia... morze cudowne :loveu: jak ja Kocham Morze, a mam tak daleko :placz: Quote
Sabina1 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cudowne :loveu: jak ja Kocham Morze, a mam tak daleko :placz: Daga, to tak jak ja. U nas dzisiaj paskudny, "przekropny" dzień, a u Duszki szum łagodnych fal i ten zapach......... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Sabina1']Daga, to tak jak ja. U nas dzisiaj paskudny, "przekropny" dzień, a u Duszki szum łagodnych fal i ten zapach......... ja tam nie narzekam, słonko próbuje przebiś sie przez chmurki i nawet się to udaje, ptaszynki za okienkiem mi śpiewają " wiosna, cieplejszy wieje wiatr ... " :lol: :lol: a ja zaraz na wystawe zmykam :cool3: ale i tak mi brakuje Morza :lol: Quote
Sabina1 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 O juz mnie nie dobijaj tą wystawą.:placz: U nas dopiero w lipcu. Nie ma żadnego słonka, pada i wszystko się tapla w glinie.:angryy: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='szaraduszka']Miałam ciężkie dni... Tak dla wyciszenia... morze Oj! Kiedy ja morze widziałam...:roll: Śliczne zdjęcia Quote
olcha Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='szaraduszka']Miałam ciężkie dni... Tak dla wyciszenia... morze Szaraduszko nie smuć się :glaszcze: Piękne morze :iloveyou: dziękuje, że wstawiłaś te zdjęcia bardzo mi morza brakuje i tej pustki poza sezonem. Już się nie mogę doczekać maja i wyjazdu na działkę :shake: Nigdy nie byłam w Szczecinie ale może się wybiorę. Quote
AgaCzips Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Piękne fotaski, Ty to masz smykałkę do robienia ładnych fotecek :) Quote
Panda Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='olcha'] Nigdy nie byłam w Szczecinie ale może się wybiorę. Ostrzegam, że ze Szczecina nad morze jest 100 kilometrów, tak więc proszę się głęboko zastanowić nad bazą wypadową :lol: Piszę to dlatego, że mieliśmy kiedyś gości "z Polski" i po obiedzie wujek klepiąc się po brzuchu stwierdził: "No, a teraz na lepsze trawienie przejdziemy się nad morze spacerkiem" :roll: ;) Szaraduszko - trzymam kciuki, by ciężkie dni jak najszybciej się skończyły :calus: Quote
szaraduszka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Hej słoneczka 8) Dni... się skończyły :multi: (to były 3 dni, gdy beagle'a wywiało, szukaliśmy, wieszaliśmy ogłoszenia... wróciła śmierdząca, zmęczona, cała, zdrowa i najedzona - cały beagle :mad: ) Ja mam musię w sanatorium nad morzem... i nad morze mam jakieś 80 km... a gdyby tam mamy nie było to pewnie kolejny rok byśmy się tam wybierali :roll: Wczoraj byłam znów i tym razem z Furią i Draką (trza było pokazać mamie, że beagulś cały ;) ) niestety padało i nie mogłam wyciągnąć aparatu :-( ale mimo deszczu i wiatru było pięknie, psiątka wariowały na pustej plaży :loveu: Wiosna już chyba przeszła :crazyeye: bo przedwczoraj napadało jakieś 5 cm śniegu... oczywiście już stopniał... a teraz pada deszcz... A to fotka z pierwszego całego kalendarzowego dnia wiosny (cały, bo wiosna przyszła ponoć wieczorem 21. a fotka jest z 22. :cool3: ) Quote
anushka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Szaraduszko ale żeby tak biednego koteczka na palik nabijać???:crazyeye: :diabloti: u nas to się na śląsku topi Marzannę ale widzę,że u ciebie inne zwyczaje panują ;) ja też kce nad morze :multi: Quote
kate_m. Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dawno mnie na Dogo nie było. Ale teraz nadrabiam zaległości. Już się nie mogę doczekać, aż pojawią się w tym temacie takie prawdziwie wiosenne foteczki :) Bo u mnie jak na razie za oknem to bardziej listopad niż końcówka marca... Quote
Daisunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='szaraduszka'] ostatnia fota ... aaahh rozpłynęłam sie................ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 wspaniałe zdjecia :loveu: I niesamowicie miło się patrzy na taką zaprzyjaźnioną parkę :lol: mnie też ujęła ostatnia fota :cool1: Quote
Sabina1 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='szaraduszka'] Kotek Słupnik czeka na wiosnę :lol: Quote
szaraduszka Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Ostatnia okazja żeby najeść się śniegu :shake: I znów się kot przyplątał :evil_lol: Obserwując koty wiem na pewno, że mamy wiosnę 8-) Quote
Evelina Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Wiesz co Szaraduszko ? Chyba wiem czemu lubimy Twoj topik, mimo, ze malo w nim pisujemy :) Jest bajkowy, prawie beztroski, nie przegadany, nie przeladowany ;) Mam slodzic dalej ? :lol: No i ta fotka - urzekajaca !!! Quote
kate_m. Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Jak pięknie pozuje Drakunia wraz z kotem :) A ten kot to taki rzeczywiście bardzo wiosenny :) Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hej, dawno mnie tu nie było, ale foteczki są cudowne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a zwierzaczki -> czyste złoto:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='szaraduszka']Kózki Czy planujece starty w agility?? :cool1: Szaraduszko zdjęcia Draki z kotem - rozczulające :loveu: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
baskomaniak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='szaraduszka']... ... Ale rosną te śliczne dzidziaki :multi: Czy ja dobrze widzę, że trenują już pierwsze bodnięcia, czyżby różki zaczynały swędzieć ? A przy okazji, kiedy pojawią się różki u Mleczka i Kopytka? Pozdrawiam. Quote
agabass Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Wiesz co Szaraduszko ? Chyba wiem czemu lubimy Twoj topik, mimo, ze malo w nim pisujemy :) Jest bajkowy, prawie beztroski, nie przegadany, nie przeladowany ;) Mam slodzic dalej ? :lol: No i ta fotka - urzekajaca !!! ale słodkie miłostki kocio psiowe extra Quote
Recommended Posts