Marysia_i_gończy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Zdjęcia szraduszko jak zwykle :loveu: Kózki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A Drakunia jaka cierpliwa mamuśka!! :roll: :klacz: :klacz: Natomiast tę pozycję: szaraduszka napisał(a): znam - Una też ukrywa nos między łapami :) tak, jakby do spania potrzebowała nie tylko zamkniętych oczu, ale także - zamkniętego nosa :) Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
szaraduszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Trochę mnie nie było... Szukam faceta i to jakoś nie jest łatwe :roll: zwłaszcza, że ma zostać ojcem :cool1: jest potrzebny tylko na kilka krótkich numerków... :razz: I już całkowicie i zupełnie nie jest ważne, że to ma być ogier dla Bawarki :eviltong: Życie jest ciężkie :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Co tu taka cisza?? :mad: :mad: :mad: :mad: szaraduszka napisał(a):Szukam faceta i to jakoś nie jest łatwe :roll: zwłaszcza, że ma zostać ojcem :cool1: jest potrzebny tylko na kilka krótkich numerków... :razz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: szaraduszka napisał(a): Drakunia wtapia się w tło.... :):):) Przydałaby się wiosna, prawda? :cool3: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
szaraduszka Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Cicho i pusto... Nikt za mną nie tęskni :sadCyber: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 szaraduszka napisał(a):Cicho i pusto... Nikt za mną nie tęskni :sadCyber: zaglądają do uroczych zwierzaczków a jakze :cool1: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 szaraduszka napisał(a):Cicho i pusto... Nikt za mną nie tęskni :sadCyber: boszz Szaraduszko jak możesz?? :shake: aż mi się oczy spociły jak ją zobaczyłam taką smutną :-( teraz prosimy jakies wesołę :cool1: Quote
szaraduszka Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Ploteczka nie smutna tylko zaspana :evil_lol: A spać można też tak Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 cudna sielanka :loveu: haha a Płoteczkę ledwo widać tak się wtuliła :loveu: Quote
Evelina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Szaraduszko, wchodzę tu dość często, rodzinę zaciągam, znajomym linki podsyłam do oglądania :lol: Gdy się zajrzy do Twojego topiku, to się patrzy, rozmarza, myśli uciekają, ma się wrażenie, że to piękna bajka i człowiek zapomina, że umie pisać :oops: Gdy spojrzałam po raz pierwszy na tę fotkę miałam wrażenie, że to jeż z uszami :evil_lol: I pomyśleć, że ludzie wymyślili pojecie dominacji :cool3: ;) Pozdrawiam Ciebie i cały Twój przeuroczy zwierzyniec :calus: Quote
an3czka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 szaraduszka napisał(a):Cicho i pusto... Nikt za mną nie tęskni :sadCyber: Szaraduszko śliczne!! Uwielbiam jamniki szorstkowłose:loveu: Quote
anushka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 wszystko co tu "wisi" w tej galerii jest zapierające dech w piersiach..wielu z nas nigdy w życiu nie zobaczy tak wiele z czym ty żyjesz i masz do czynienia na codzień :lol: Szaraduszko pięknie tu jest i uwielbiam tutaj wchodzić...nie zawsze jest czas żeby coś naskrobać po sobie,ale zawsze jest przytulnie i tak bajecznie..więcej więcej proszę :multi: :multi: Quote
olcha Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Zgadzam się z Eveliną. Ja tu zawsze jestem na bierząco. Tyle tylko, że takiego piękna nie można wyrazić słowami więc wolę się nie odzywać i rozpływać w ciszy :loveu: Quote
szaraduszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Hej słoneczka 8-) ale mi tu słodzicie :oops: Pozy Drakuni :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 szaraduszka napisał(a):Hej słoneczka 8-) ale mi tu słodzicie :oops: Pozy Drakuni :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:usiadła na kociaku :razz: Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 szaraduszka napisał(a):Hej słoneczka 8-) ale mi tu słodzicie :oops: Pozy Drakuni :evil_lol: Hahahahaha!! Szaraduszko, no coś pięknego!:lol: Quote
szaraduszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Kot jest cały obok, za Draką jest jeszcze Plotka :evil_lol: Inny psio-koci zestaw 8-) Quote
tajdzi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jak one się do siebie słodko tulą :) Mój Marceli właśnie przychodzi co chwila do Loni i kładzie się na niej, tak że mam Marcela - dywanik i wystające spod niego wąsy Loni ;) Kto przyjedzie na kocią wystawę w ten weekend???? Oba moje futrzaki wystawiam kciuki mi potrzebne ;) Szaraduszko, ale te zdjęcia Drakuni w lesie to chyba jesienne? Czy u Was przeszła już wiosna, lato i nastała znów jesień? :crazyeye: Quote
szaraduszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 tajdzi napisał(a):Szaraduszko, ale te zdjęcia Drakuni w lesie to chyba jesienne? Czy u Was przeszła już wiosna, lato i nastała znów jesień? :crazyeye: U nas jest chyba inna kolejność pór roku :roll:, zima się kończy... nastała jesień :angryy: Ale od wczoraj, mimo zalegającego śniegu, mimo suchych traw, i brązowych liści, w powietrzu czuć pierwsze objawy wiosny :multi: Quote
anushka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 szaraduszka napisał(a):Kot jest cały obok, za Draką jest jeszcze Plotka :evil_lol: Inny psio-koci zestaw 8-) ah ten ich rudy kolor...:crazyeye: mniam..mrrr...:loveu: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 szaraduszka napisał(a):U nas jest chyba inna kolejność pór roku :roll:, zima się kończy... nastała jesień :angryy: Ale od wczoraj, mimo zalegającego śniegu, mimo suchych traw, i brązowych liści, w powietrzu czuć pierwsze objawy wiosny :multi: ale czuć jeszcze chłodek od tej fotki :razz: Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 O Matko! Jaki ona ma wzrok http://img142.imageshack.us/img142/2585/20060319073oko1dt.jpg :lol::lol: wspaniale foty Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ale się usmiałam ze swietnych poz Draki :lol: :lol: :lol: zestawienie pies+kot rewelacyjne :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ach jak pięknie :loveu: Uwielbiam tego typu widoczki - a te chmurki.... sliczne :p Pozy Drakuni są niesamowite... hahaha wygląda jakby sie zdziwiła że chyba podsiadła koteczka :evil_lol: Quote
szaraduszka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Miałam ciężkie dni... Tak dla wyciszenia... morze Quote
Sabina1 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Duszko, wcale nie szara, raczej Czaroduszko ja zawsze tu zaglądam i zachwycam się w milczeniu. Pokazujesz całe piękno świata, którego mi tak brakuje w tej wstrętnej W - wie :loveu: Quote
Recommended Posts