Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia szraduszko jak zwykle :loveu:
Kózki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A Drakunia jaka cierpliwa mamuśka!! :roll: :klacz: :klacz:

Natomiast tę pozycję:

szaraduszka napisał(a):

znam - Una też ukrywa nos między łapami :) tak, jakby do spania potrzebowała nie tylko zamkniętych oczu, ale także - zamkniętego nosa :)

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę mnie nie było...

Szukam faceta i to jakoś nie jest łatwe :roll: zwłaszcza, że ma zostać ojcem :cool1: jest potrzebny tylko na kilka krótkich numerków... :razz:
I już całkowicie i zupełnie nie jest ważne, że to ma być ogier dla Bawarki :eviltong:
Życie jest ciężkie :roll:

Posted

Co tu taka cisza?? :mad: :mad: :mad: :mad:

szaraduszka napisał(a):
Szukam faceta i to jakoś nie jest łatwe :roll: zwłaszcza, że ma zostać ojcem :cool1: jest potrzebny tylko na kilka krótkich numerków... :razz:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

szaraduszka napisał(a):

Drakunia wtapia się w tło.... :):):)
Przydałaby się wiosna, prawda? :cool3:

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una

Posted

szaraduszka napisał(a):
Cicho i pusto...
Nikt za mną nie tęskni :sadCyber:

boszz Szaraduszko jak możesz?? :shake: aż mi się oczy spociły jak ją zobaczyłam taką smutną :-(

teraz prosimy jakies wesołę :cool1:

Posted

Szaraduszko, wchodzę tu dość często, rodzinę zaciągam,
znajomym linki podsyłam do oglądania :lol:

Gdy się zajrzy do Twojego topiku, to się patrzy, rozmarza, myśli uciekają, ma się wrażenie, że to piękna bajka i człowiek zapomina, że umie pisać :oops:

Gdy spojrzałam po raz pierwszy na tę fotkę miałam wrażenie, że to jeż z uszami :evil_lol:

I pomyśleć, że ludzie wymyślili pojecie dominacji :cool3: ;)

Pozdrawiam Ciebie i cały Twój przeuroczy zwierzyniec :calus:

Posted

wszystko co tu "wisi" w tej galerii jest zapierające dech w piersiach..wielu z nas nigdy w życiu nie zobaczy tak wiele z czym ty żyjesz i masz do czynienia na codzień :lol: Szaraduszko pięknie tu jest i uwielbiam tutaj wchodzić...nie zawsze jest czas żeby coś naskrobać po sobie,ale zawsze jest przytulnie i tak bajecznie..więcej więcej proszę :multi: :multi:

Posted

Zgadzam się z Eveliną. Ja tu zawsze jestem na bierząco. Tyle tylko, że takiego piękna nie można wyrazić słowami więc wolę się nie odzywać i rozpływać w ciszy :loveu:

Posted

Jak one się do siebie słodko tulą :)
Mój Marceli właśnie przychodzi co chwila do Loni i kładzie się na niej, tak że mam Marcela - dywanik i wystające spod niego wąsy Loni ;)

Kto przyjedzie na kocią wystawę w ten weekend????
Oba moje futrzaki wystawiam
kciuki mi potrzebne ;)

Szaraduszko, ale te zdjęcia Drakuni w lesie to chyba jesienne? Czy u Was przeszła już wiosna, lato i nastała znów jesień? :crazyeye:

Posted

tajdzi napisał(a):
Szaraduszko, ale te zdjęcia Drakuni w lesie to chyba jesienne? Czy u Was przeszła już wiosna, lato i nastała znów jesień? :crazyeye:

U nas jest chyba inna kolejność pór roku :roll:, zima się kończy... nastała jesień :angryy:
Ale od wczoraj, mimo zalegającego śniegu, mimo suchych traw, i brązowych liści, w powietrzu czuć pierwsze objawy wiosny :multi:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Kot jest cały obok, za Draką jest jeszcze Plotka :evil_lol:

Inny psio-koci zestaw 8-)

ah ten ich rudy kolor...:crazyeye: mniam..mrrr...:loveu:

Posted

szaraduszka napisał(a):
U nas jest chyba inna kolejność pór roku :roll:, zima się kończy... nastała jesień :angryy:
Ale od wczoraj, mimo zalegającego śniegu, mimo suchych traw, i brązowych liści, w powietrzu czuć pierwsze objawy wiosny :multi:

ale czuć jeszcze chłodek od tej fotki :razz:

Posted

ach jak pięknie :loveu:
Uwielbiam tego typu widoczki - a te chmurki.... sliczne :p

Pozy Drakuni są niesamowite... hahaha wygląda jakby sie zdziwiła że chyba podsiadła koteczka :evil_lol:

Posted

Duszko, wcale nie szara, raczej Czaroduszko ja zawsze tu zaglądam i zachwycam się w milczeniu. Pokazujesz całe piękno świata, którego mi tak brakuje w tej wstrętnej W - wie :loveu: