AgaCzips Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Śliczne:multi: :multi: :multi: a ja bardzo proszę o więcej fotek konisia:cool1: On jest taki cudniasty:loveu: Quote
szaraduszka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 A co powiecie na takie foteczki? (Ten rogaty to tatuś maleństw) Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hihih qń postanowił spróbować jak zmakuje kozia sierść?? :lol: a ja myślałam, że to kozy są wszystkożerne :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 szaraduszka napisał(a):A co powiecie na takie foteczki? (Ten rogaty to tatuś maleństw) Śliczne, śliczne!:multi: :multi: :multi: Quote
AgaCzips Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 piękneeeeee........:loveu: Szaraduszko-ja bardzo prosze o zaproszenie na wakacje:modla: też chce podziwiać takie widoki:bigcry: i miec przy sobie tyle zwierzaczków do okoła:loveu: Quote
szaraduszka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Dziękuję Aniu, chociaż ktoś docenił mój zachód słońca :multi: A teraz znów kózki :evil_lol: Draka je uwielbia :loveu: i mogłaby je zalizać na śmierć :roll: :mad: :lol: Koza nie byłaby kozą gdyby na coś nie wlazła... Quote
aga1215 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 szaraduszka napisał(a): Mleczko chyba w Drace widzi Mamusię :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 śliczne kózki, a Draka zachowuje sie jak mamusia :loveu: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 szaraduszka napisał(a):Dziękuję Aniu, chociaż ktoś docenił mój zachód słońca :multi: A teraz znów kózki :evil_lol: Draka je uwielbia :loveu: i mogłaby je zalizać na śmierć :roll: :mad: :lol: Koza nie byłaby kozą gdyby na coś nie wlazła... Jejku jakie to śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Drakunia to dobra ciocia. Wyczochraj ją za uszkiem:p A kózki przesłodkie i takie maleńkie:loveu: Quote
baskomaniak Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 szaraduszka napisał(a): Co tu dużo mówić... ...zachodzik jest jak miodzik szaraduszka napisał(a):... Koza nie byłaby kozą gdyby na coś nie wlazła... Ale z tych fotek bije ciepełka. A jak kózeczki już urosły. Jeszcze parę dni temu były prawie jak dłoń, a dziś proszę, już na ciotkę Drakunię się wspinają. Tylko patrzeć jak po tej drabince będą wchodzić... Mnie się strasznie podoba ta ciemna, czyli oczywiście KOPYTKO ;) Pozdrawiam. Quote
olcha Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :loveu: Ja chcę u Ciebie zamieszkać! Jakie to wszytsko piękne i spokojne. Cudowne zachody słońca, zwierzątka żyjące w zgodzie ehhh ja się tu u Ciebie rozpływam... Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Szaraduszko mało mi tych drakowo-kozich zdjęć:eviltong: Quote
Mi. Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ale pięknie!!!!! ja też tak chcę :placz: :lol::loveu: Quote
szaraduszka Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Nie mam więcej wspólnych zdjęć Drakuni z kozami, bo tam słabe warunki do robienia zdjęć panują :roll: Teraz dam kózki potem Drakę :cool1: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 szaraduszka napisał(a):Nie mam więcej wspólnych zdjęć Drakuni z kozami, bo tam słabe warunki do robienia zdjęć panują :roll: Teraz dam kózki potem Drakę :cool1: Słodziutkie maluchy:loveu: Quote
LAZY Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Te kózki sa przecudowne. O zachodzie nic nie powiem bo słów mi brak! Quote
olcha Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jakie im się już fajne futerko zrobiło! Takie jakieś się wydaje bardziej gęste. A zachodów słońca pozazdrościć! Quote
kate_m. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kózki mają cierpliwą nianię. Bardzo wszędobylskie te stworzonka, kto to widział tak deptać Drakunię :) Zachód słońca piękny! Quote
szaraduszka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Oj wszędobylskie są :roll: Wzięłam Kopytko na kolana... i po chwili miałam ją już na ramieniu - papuga jedna, i rozmyślała jak wejść mi na głowę :mad: A teraz Draka z inną kompanią Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hahaha Drakunia zwija sie w jak najmniejszy kłębuszek zeby dla towarzystwa miejsca starczyło :lol::lol: a kózki cudne :loveu: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 szaraduszka napisał(a):Oj wszędobylskie są :roll: Wzięłam Kopytko na kolana... i po chwili miałam ją już na ramieniu - papuga jedna, i rozmyślała jak wejść mi na głowę :mad: A teraz Draka z inną kompanią Ślicznie! Quote
Recommended Posts