Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Imiona są doskonałe również mi sie bardzo podobają :loveu: pasują idealnie Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Szaraduszko!!! Zwiedziłam Twój Cudowny Świat Zwierząt :loveu: i mam maleńką prośbę - WIĘCEJ :loveu: :loveu::loveu: więcej fotek :loveu: Quote
szaraduszka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Słoneczka ależ mi się miło zrobiło gdy tu wchodzę :multi: tyle postów :crazyeye: jestem w szoku :cool1: :multi: :multi: :multi: Z imonami jest mały kłopot... Mleczko stanowczo nie będzie białe :roll: Czas na wspólne fotki :cool1: i widać białą skarpetkę... ale skarpetka głupio brzmi, dlatego lepiej kopytko i już w stajni: A teraz trochę napiszę... Z porodem problemu nie było... ale na szczęście chwilę po porodzie je znaleźliśmy i od razu trafiły w ciepełko do domu :roll: tu spędziły pierwszą dobę życia. Zima jest koszmarna :-( i już tej zimy kózki straciliśmy :-( :-( :-(. Księżniczka czyli Mea, urodziła w nocy... rano maleństwa były martwe... dorosłe kozy w tym zimnie dają sobie radę... maluchy nie... a nie wiedzieliśmy kiedy przyjdą na świat... Dlatego Mleczko i Kopytko jeszcze mokre trafiły do domu...teraz mieszkają już w stajni ale pod lampą :cool1: Małe są: 1 bo to mianiaturki, 2 bo są dwie. Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Szaraduszko one są takie słodziutkie. Proszę, nie zmieniaj im imion. Są takie trafione, poza tym przyzwyczaiłam się już do Mleczka i Kopytka :loveu: Quote
tajdzi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 To ja powtórzę: Tajdzi to doskonałe imię dla jednej z nich :razz: Quote
anetta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaa jaaakie kruszynkiii :loveu: Imiona sa bardzo, bardzo dobre, nie zmieniaj ich :lol!: Sa przesliczne, a mamusia, jaky usmiechenieta http://img515.imageshack.us/img515/7467/200602270278gv.jpg hihihihihihhih :lol: Quote
kate_m. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cudne są te dwie maleńkie kózeczki :) Nie przypuszczałam, że mogą być AŻ TAK małe! Niech rosną zdrowo :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cudowne małe kózki i imiona świetne. Mozna by sie wptraywac w nie godzinami sa takie słodziutkie :loveu: Quote
eurydyka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 nie wiedzialam, ze sie kolorystycznie tak roznic moga, sliczne maluchy Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 cudowne:loveu: Szraduszko-prosze o więcej bo przestane przychodzić;) Quote
szaraduszka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Ahoj :cool1: Imiona zostają Mleczko i Kopytko :eviltong: (tajdzi - tajdzi jest ładnie ale nigdy nie nazywam zwierzątek imieniem stworzeń, które znam, ludzi w szczególności) Foteczki... :cool1: I Justas dzisiejszy :loveu: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Szaraduszko strasznie się cieszę z imion:loveu: Kozulki są prześliczne. Czy możesz je ode mnie ucałować?:lol: :loveu: Quote
baskomaniak Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='szaraduszka']Ahoj :cool1: Imiona zostają Mleczko i Kopytko :eviltong: ... :laola: :laola: [quote name='szaraduszka']... ... Jakie one śliczniusie. Gdyby nie było tak daleko, to natychmiast bym się wprosił, aby je wygłaskać ;) Pozdrawiam. Quote
olcha Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='szaraduszka']Ahoj :cool1: Imiona zostają Mleczko i Kopytko :eviltong: :multi: :multi: :multi: [quote name='szaraduszka'] Ale śliczne zdjęcie! Wygląda jak mały koziołek-aniołek :lilangel: (nie mylić z matołkiem :eviltong: ) [quote name='szaraduszka'] I Justas dzisiejszy :loveu: Hiihihih jaki jęzorek :eviltong: Quote
Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 śliczności :loveu: ach tak je nie wirtualnie wymiziać ...:cool3: Quote
tajdzi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 i to kopytko biał jest normalnie do schrupania! Quote
szaraduszka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='tajdzi']i to kopytko biał jest normalnie do schrupania! Już po Twoim avatarze widać, że jesteś niebezpieczna :smhair2: :grin: Przerwa :cool1: Quote
szaraduszka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='malawaszka']a Mleczko ni ma uszek??? :cool1: Nie ma? :splat: :eek2: :shocked!: Gdzie się zgubiły? :???: :confused: :???: Gdy u nich ostatnio byłam to jeszcze uszka były :niewiem: :mad: :grin: :grin: :grin: :errrr: :errrr: :errrr: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: malawaszka Twoje zdrowie :drinking: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Panda Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Nie będę pokazywała palcem, ale ktoś wspominał, że chętnie by je schrupał - może Mleczko już napoczął?! :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='szaraduszka'] Przerwa :cool1: i jak tu się nie zakofać ? :oops: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts