Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy można by dokupić jeszcze 1 fotelik :razz:

W planach jest mała sofa :cool1: One naprawdę lubią spać razem :roll:
Ale głupie nie są i o karki dbają... nocą Draka śpi na fotelu a Furia na łóżku (u mnie lub u mamy). Wspólne spanko fotelowe to tradycja poranków... na łóżku już nie wolno... z fotela blisko do kuchni, łazienki... a co najważniejsze widok na stanowisko komputerowe dobry :cool1: Innymi słowy pilnują razem, żeby nie zapomnieć o nich, o śniadanku i wogóle :evil_lol: (inną kwestią jest, że się ostatnio rozbestwiły i fotki łóżkowe też będą :angryy: ;) )

A teraz ostatnie fotki fotelowe...

[quote name='Daisunia']
ps. a co z hecą i resztą ?

Heca i reszta mają się nieźle. Zdjęcia pojedyncze również posiadam ale zawsze mam jakieś inne na oku :roll: Heca i Baltaj nie łażą po meblech :lol: ... nie chadzam z nimi na spacery (bo to nie moje psy i nie za bardzo mnie słuchają :roll:)... a teraz tropy zwierzyny mamy tuż za bramą... na podwórzu chwilowo zimowo - roztopowe klimaty nie nastrajają do pstrykania fotek... Plotka na fotkach to zazwyczaj ciemna plama (jeśli już wogóle uda się ją na zdjęciu złapać)...

Nie nadążam z wyborem fotek :roll: Gdy już coś zaplanuję plany się zmieniają np. teraz... będą kózki... a miało być coś innego...

Posted

"Ostatnie fotki fotelowe" wyglądają jak historyjka obrazkowa o tym, jak to psom pooooowooli zaaaczyyyna chcieeeeć sięęęęęęęę spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać :sleeping:

Posted

Szaraduszko ... piękne zdjęcia wkleiłas :loveu:
zachwycam się tymi fotelowymi zdjeciami. Są rewelacyjne, a pieski wyglądaja booosko :loveu: I jak tu sie w takich słodkosciach nie zakofac ??:oops:

P.S Czesc Agatko i Czipsiku. Co tam u Was?

Posted

Uwaga! Uwaga!
Beksa w niedzielę urodziła dwie córeczki!

Robocze imiona Mleczko i Kopytko :lol: Ale wszelkie propozycje imion dla dziewczynek mile widziane :cool1:

Fotki z pierwszych godzin życia...
"Mleczko"
Jeszcze mokra, wylizana przez mamusię, stoję sobie

"Kopytko"
a ja już sobie wyschłam i poleżę :cool1: mam 1 białą skarpetkę ale pochwalę się nią jak wstanę :eviltong:

Posted

[SIZE="4"]JEJKU ! JEJKU ! Jakie małe śliczności :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Szaraduszko, wspaniały pomysł na "rękę". Jakie one maciupkie.

Co do imion - KOPYTKO MUSI ZOSTAĆ ;) :cool3:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='szaraduszka']
"Kopytko"
a ja już sobie wyschłam i poleżę :cool1: mam 1 białą skarpetkę ale pochwalę się nią jak wstanę :eviltong:

Jakie cudeńka!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Mleczko i Kopytko to dla nich idealne imiona!

Ale one maleńkie! A jakie puchate :loveu: A nie było problemów z porodem? Wszystko się samo stało czy coś pomagaliście?

Posted

Tożto te psy się przylepiły :-o
Ale zdjecia bombowe, matko, jak one wygladaja :lol:
ścisniete, ale nic, leża razem, ah! Cudowny widok weimara i beagle'a! :loveu:

Daj kazdemu psiakowi buziaka prosto w nos ode mnie i Soni! :cmok:

A mleczko i kopytko, aj, słodkie maluszki! :loveu:

Posted

Witaj Szraduszko!!!
Chciałam Ci powiedzieć, że imiona Mleczko i Kopytko to strzał w 10tkę. Mój mąż prosił, żeby Ci przekazać, abyś imion nie zmieniała:p

Posted

dzień dobry :p
Przejrzałam wczoraj cały topik od początku i aż mi głupio że dopiero tu dotarłam :oops:
Jestem zachwycona atmosferą jaka tu panuje, Twoją artystyczną duszą, zwierzątkami.... a o zdjeciach nie mogę nie wspomnieć.. cuuuudowne są :loveu:

Kózki przecudne - nie wiedziałam ze są aż tak maleńkie jak się rodzą :lol: