Marysia_i_gończy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='szaraduszka']Tak więc będzie jeszcze ostatnia tura fotelowa... a potem pomyślę :diabloti: No nie drocz się tak :lol: Fotelowa sesja wspaniała :loveu: ale kózki pewnie niezgorsze :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Daisunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 łooo małe kozki ... :multi: :multi: :multi: :multi: a sesja fotelowa drakusi i furusi :loveu: ps. a co z hecą i resztą ? Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :razz:czy można by dokupić jeszcze 1 fotelik :razz: Quote
szaraduszka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy można by dokupić jeszcze 1 fotelik :razz: W planach jest mała sofa :cool1: One naprawdę lubią spać razem :roll: Ale głupie nie są i o karki dbają... nocą Draka śpi na fotelu a Furia na łóżku (u mnie lub u mamy). Wspólne spanko fotelowe to tradycja poranków... na łóżku już nie wolno... z fotela blisko do kuchni, łazienki... a co najważniejsze widok na stanowisko komputerowe dobry :cool1: Innymi słowy pilnują razem, żeby nie zapomnieć o nich, o śniadanku i wogóle :evil_lol: (inną kwestią jest, że się ostatnio rozbestwiły i fotki łóżkowe też będą :angryy: ;) ) A teraz ostatnie fotki fotelowe... [quote name='Daisunia'] ps. a co z hecą i resztą ? Heca i reszta mają się nieźle. Zdjęcia pojedyncze również posiadam ale zawsze mam jakieś inne na oku :roll: Heca i Baltaj nie łażą po meblech :lol: ... nie chadzam z nimi na spacery (bo to nie moje psy i nie za bardzo mnie słuchają :roll:)... a teraz tropy zwierzyny mamy tuż za bramą... na podwórzu chwilowo zimowo - roztopowe klimaty nie nastrajają do pstrykania fotek... Plotka na fotkach to zazwyczaj ciemna plama (jeśli już wogóle uda się ją na zdjęciu złapać)... Nie nadążam z wyborem fotek :roll: Gdy już coś zaplanuję plany się zmieniają np. teraz... będą kózki... a miało być coś innego... Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 hahahha jakie zblazowant panny na tym fotelu hahahha ale się uśmiałam :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Panda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 "Ostatnie fotki fotelowe" wyglądają jak historyjka obrazkowa o tym, jak to psom pooooowooli zaaaczyyyna chcieeeeć sięęęęęęęę spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać :sleeping: Quote
AgaCzips Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Szaraduszko-proszę tu wkleić szybciutko nowe fotki:p Bez wykrętów:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Szaraduszko ... piękne zdjęcia wkleiłas :loveu: zachwycam się tymi fotelowymi zdjeciami. Są rewelacyjne, a pieski wyglądaja booosko :loveu: I jak tu sie w takich słodkosciach nie zakofac ??:oops: P.S Czesc Agatko i Czipsiku. Co tam u Was? Quote
olcha Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='szaraduszka'] :lol: Ale powoli opadały...:lol: Quote
kate_m. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No, temacik się ożywił ;) A wraz z nim nadzieja, że jednak będzie nam dane zobaczyć te malusie kózki :cool3: Quote
szaraduszka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Uwaga! Uwaga! Beksa w niedzielę urodziła dwie córeczki! Robocze imiona Mleczko i Kopytko :lol: Ale wszelkie propozycje imion dla dziewczynek mile widziane :cool1: Fotki z pierwszych godzin życia... "Mleczko" Jeszcze mokra, wylizana przez mamusię, stoję sobie "Kopytko" a ja już sobie wyschłam i poleżę :cool1: mam 1 białą skarpetkę ale pochwalę się nią jak wstanę :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 no nie niemoge jakie slicznosci az Ci zazdroszcze :( jakie kochaniutkie :) a co do imion mleczko i kopytko mi sie podobaja :):):) Quote
tajdzi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jaka maleeeeeńkaaaaa Kóóóóóóózeńka cudo!!!!! jedna może się nazywać tajdzi :) :loveu: :cool3: :lol: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Szaraduszko cudne są. Nigdy takich maluchów nie widziałam:loveu: Quote
baskomaniak Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [SIZE="4"]JEJKU ! JEJKU ! Jakie małe śliczności :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Szaraduszko, wspaniały pomysł na "rękę". Jakie one maciupkie. Co do imion - KOPYTKO MUSI ZOSTAĆ ;) :cool3: Pozdrawiam. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='szaraduszka'] "Kopytko" a ja już sobie wyschłam i poleżę :cool1: mam 1 białą skarpetkę ale pochwalę się nią jak wstanę :eviltong: Jakie cudeńka!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Maleństwa cudne! Wspaniałe jest takie obcowanie z przyroda...ehhh..szkoda ze nie mam takich mozliwosci... Quote
olcha Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mleczko i Kopytko to dla nich idealne imiona! Ale one maleńkie! A jakie puchate :loveu: A nie było problemów z porodem? Wszystko się samo stało czy coś pomagaliście? Quote
gośku. Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Tożto te psy się przylepiły :-o Ale zdjecia bombowe, matko, jak one wygladaja :lol: ścisniete, ale nic, leża razem, ah! Cudowny widok weimara i beagle'a! :loveu: Daj kazdemu psiakowi buziaka prosto w nos ode mnie i Soni! :cmok: A mleczko i kopytko, aj, słodkie maluszki! :loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale cudeńka :loveu: Kopytko obowiązkowo ;)Mleczko też nie najgorzej brzmi :razz: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Szraduszko!!! Chciałam Ci powiedzieć, że imiona Mleczko i Kopytko to strzał w 10tkę. Mój mąż prosił, żeby Ci przekazać, abyś imion nie zmieniała:p Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dzień dobry :p Przejrzałam wczoraj cały topik od początku i aż mi głupio że dopiero tu dotarłam :oops: Jestem zachwycona atmosferą jaka tu panuje, Twoją artystyczną duszą, zwierzątkami.... a o zdjeciach nie mogę nie wspomnieć.. cuuuudowne są :loveu: Kózki przecudne - nie wiedziałam ze są aż tak maleńkie jak się rodzą :lol: Quote
Recommended Posts